Dokuz Doğuranlar

aminnnnn teyzesi en yakın zamanda senin göbişinede gelsin böyle bir melek
kaldırmayacağım canım küçültecektim fotoları oda olmuyormuş yönetici ye sordum
Amin kuzum amin inşallah hayırlısı ile
Hım öylemi olurmuş kk nın iyice düzenin bozdular yav

aynen neyse ya fotolar çok büyük oldu milletin gözüne sokar gibi neyse kalsın baakalım
eee senden ne haber diyetteydin sanırım nasıl gidiyor

aynen neyse ya fotolar çok büyük oldu milletin gözüne sokar gibi neyse kalsın baakalım
eee senden ne haber diyetteydin sanırım nasıl gidiyor
Hiç gidiyormu diye sorsana bide regli oldum iyicenede sökülmedi bir türlü
amann hava değişimim her neyse illaki bi vuruyor valla
sen annenle aynı memlekttemisiniz artık
eşin ne iş yapacak bundan sonra
kızın adı neydivalla hatırlayamadım ismini

Canım sana bne gündüz yazacaktım tüh nasılda unuttum valla aklıma yeni geldi bugünlerde var bende bi haller ama neyse hayırlısı
çocuklarına çok geçmiş olsun canım sanada çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış rabbim korumuş sizi
anneannen nasıl oldu kuzum iyileşmiştir inşallah

Canim ben kendimi gectim pelinede yazik..ilgi ister istemez bölünecek
O büyüsün ondan sonra desem ben 40 olurum
ömrüm cocuk bakmaklami gecsin demi ama

Canim gecmis olsun ..sık disini 10 haftan kaldi
endiselenmen normal
dr ne diyosa uy..kafana takilirsa kontrollere daha sık git
esine bakma sen...icerde bebis var harekette eder ama durumunu doktora gitmeden bilemezsin
ben doguma 40 gün kala doktoruma sinirlenip beni baska yere ultrasona gonderdi kendi bakmadi diye 40 gün kontrole gitmedim
sonra doguma 10 gun var diye gittim
40 gün bakilmadigini duyunca kendi bakti..suyum bitmis..bebek hic gelismemis neden bu kadar zaman gelmedin,
1 hafta daha icerde kalmasi lazim soluna yat bol su ic hergunde nst ye gelecen dedi
1 haftada 100 gr almis pelin 2.600 dogdu
gavura kizip oruc bozdum bende
Allahtan daha ciddi bisey olmadi
gerci plesenta da yaslanmis
son 1 ayimda olmus hersey

Yemin etme kiz biliyorum seni
Masallahin var heryere yetisiyon
bende oyleydim eskiden
innnsallahhhhh Allah sana bir bebek verir sende gelemezsin buraya
gecmis mesajlarimdan birinde hakseverede bedDUA etmistim aglayip duruyodu..cok yaramaz bi kizin olsun demistim
simdide zeynepin yaramazligindan agliyo

Kızlar @hira64 bebeğini kaybetmiş çok üzgünüm apantist ameliyatı geçirmiş bu sıradada bebeğin dış gebelik olduğunu öğrenmiş kıyamam kuzuma ya
Allah sifa ve sabir versin
Cok zor imtihani..cok üzüldüm
dıs gebelikte yumurtalikla tüpde gidiyor
acaba onlardami alindi ameliyatla

Valla bak ah ablamm amin aminnn
napayım çok merak ediyorum kkdaki arkadaşaları yani üyeleri gördümmü kkda varmışınız diye hemen soruyom bide nicklerinden anlıyom hemen nasıl oluyorsa

Allah sifa ve sabir versin
Cok zor imtihani..cok üzüldüm
dıs gebelikte yumurtalikla tüpde gidiyor
acaba onlardami alindi ameliyatla
Sanırsam bir tüpü alınmış galiba dur bir bakayımda yanlış yalan olmasın
tüplerim kurtuldu yumurtalıklarım sağlam dmeiş dün bana evet evet dün görüştüm kendisiyle
rabbim yardımcısı olsun

Canim cok gecmis olsun Allah esirgemis yareni
Sanada onada bisey olmamasina sevindim
Anneannenin durumu nasil canim
umarim daha iyidir
Allaha emanet olun cnm öptüm

Haklisin canim özür dilerim
Özelden bi mesaj atmak zor degildi
simdi hic bahane üretmiycem..ne desem hatami telafi etmez...

Zorla yüklediğm yaramaz kızımın fotolarını
Kizin cok tatli masallah
Yüzü gibi bahtida güzel olur insallah
ayni sana benziyor..tebrik ederim kendine benzetmissin
2 tane kiz dogurdum ikiside bana degil görümceme benziyor..o kadarda aynaya bakmistim oysaki

HAKSEVER ARADA SENIN FOTOLARA YORUM YAPMAYI UNUTTUM
kizin cok tatli masallah..kiz ayni sana benziyor citi piti
kiyafetide cok güzel
ben öyle bir organizasyon yapmadigima pisman oldum
keske bende yapsaydim
cok imrendim
dis bugdayida yyapacanmi..

xaysst: 37521600 .!.:
Valla bak ah ablamm amin aminnn
napayım çok merak ediyorum kkdaki arkadaşaları yani üyeleri gördümmü kkda varmışınız diye hemen soruyom bide nicklerinden anlıyom hemen nasıl oluyorsa
Benimde var bisürü siteye üyeligim
ama hepsininde sifresini unuttum
nik ayni sifreleri niye farkli aldiysam

Iyi bari sevindim
Allah büyük yine verir insallah bitmek tükenmek bilmeyen nimetlerinden

Aksam oturdugum yerde okudum cevap yazmak icin pelinin uyumasini bekledim
herkes mışıl mışıl uyuyor..benide seytan dürtüyor..kociki uyartsammi acaba

offf yazdım yazdım silindi yawww ne sinir bozucu bir şey bu....

Yeniden kısa kısa yazayım(

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
umarım yarın ki kontrol de güzel şyler duyarız...

Haksevercimm kınanız hasyırlı olsun kızın maşallah çok tatlıı çok masumm...Kına kıyafetine de bayıldım nerden aldınız?

Yarencim çok gçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış nasılda krkmuşsunuzdur.. Hamile iken bile en krktuğum şey benimşu ara düşmek Allah korusun yaa çok geçmiş olsunnn....

Ayşecimm döktürmüşsün yine yawww sen de olmasan burada sayfaar sabit kalacak hee...Maşallah sana cnmmmm..
Cnm senin kontrol ne zmn regimdemişsin ondan merak ettim...

Valecimm haklısın bizde yeri geliuor giremiyoruz sürekli maalesef ama iinan yazılmasada herkrs herkesin yoklğunu farkediyor... Bu arada kızın çok tatlı maşallah cimcime hiç de yaramaz gibi durmuyor... Aynen seni andırıyor kızın...

hiraya bendee çok üzüldümm Rabbim sabır versin inşallah..

Benimde var bisürü siteye üyeligim
ama hepsininde sifresini unuttum
nik ayni sifreleri niye farkli aldiysam
Ben şifreleri unuturum diye eşimin tel nosunun son rakamlarını kaydediyom valla böylelikle unutmuyom facede burada skype watsapım yok diğer sitede yok kız sadece buradan başka bir tane var oda dediğim chat bölümü varda ondan kk ya geldiğim sıralar buradada vardı ne güzeldi ama kapandı hemen

Ah canım emek emek yazıpta silinice insan kıl oluyor demi ben hiç yaşamadım ama seni anlıyorum
Evet neslişim girmessek bazen topiğimizi bulamıyom aramaya çıkmayayım demi ama
O zamanda canım sıkılıyor en azından 3 de olsak 5 de olsak yazalım sanki ölecezmi hem birbirimizi de beğenmeyi ihmal etmeyelim
Evet kuzum ya diyete başladım ilk haftalar şöyle vereyimde spor işine sonra bakayım dedim geçen hafta gr veremedimm ama vermememin sebebide belli oldu regli olacağımdanmış gerçi bugün yeni söküldüde işte ilaçsız hapsız oluyom ya bunada şükür
Kontrolüm Allah nasip ederse kasım 27 veyahut 28 indede regli olursam o zamanda 3 günü yasmine başlayacağım yasmin içerken usg ye yani alttan bakacakmış galiba yasminde bitince regli de olunca tam anlamı ile başlayacağım inşallah bu kez olumlu sonuçlar alırımda bebeğim gelir hayırlısı be bacım böyle işte
Kızlar birbirimizi unutmayalım bizi bizden başka kim anlar ki demi seviyorum hepinizi kızçelerinizle bileBöylede öptüm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…