Amin kuzum amin inşallah hayırlısı ileaminnnnn teyzesi en yakın zamanda senin göbişinede gelsin böyle bir melek
kaldırmayacağım canım küçültecektim fotoları oda olmuyormuş yönetici ye sordum
Hiç gidiyormu diye sorsana bide regli oldum iyicenede sökülmedi bir türlüaynen neyse ya fotolar çok büyük oldu milletin gözüne sokar gibi neyse kalsın baakalım
eee senden ne haber diyetteydin sanırım nasıl gidiyor
Canım sana bne gündüz yazacaktım tüh nasılda unuttum valla aklıma yeni geldi bugünlerde var bende bi haller ama neyse hayırlısıIyi geceler kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..malum çocuklar çok hastaydı halâ atlatamadilar,bide üstüne peşpeşe dişler çıkıyor tükendim yeminle..Yaren aralıklarla tam 3 kere yurutecten düştü..gelelim bugüne,sabah aşımız vardı indik eşime arabayı yanaştır öyle çıkalım dedim yağmur felaket yağıyordu çünkü neyse o yanaştı ben kosturmaya başladım tam arabanın dibine geldim iki seksen yere yapistim yaren altımda kaldı allahtan elim basının altındaydı yoksa çok kötü şeyler olabilirdi..kolum bacağım perişan soktayim hala bi tuhafım kendime gelemiyorum,öyle böyle cakilmadik çünkü..rabbim yavrumu bağışladı..daha fazla yazamiycam kolum çok kötü..hepiniz allaha emanet olun..
Canim ben kendimi gectim pelinede yazik..ilgi ister istemez bölünecekhaksever .!.:ayy canım aynen yılların alışkanlıgı korunmak cok zorolmucka belki ama ya olursa cocuklar zor eger kolay bi bebegim olsa asla korunmazdim on tane diyodumm ama sinirlerim yerle bir uyku yok bütün gün koşturmaca gece yatga hasretim cok ama cok zor kemeiklerim agrıyo içim acıyo kafam kazan gb su dolu agır ensem yanıyo sinirden ölücem bigün dövmek istiyorum ya şölee aklı eren olsa yicek sopayı o kadar gleiyolar bazen çıldırmama az kaldı eşimde gün sayıyo bi,zde içe boşalmıyoruz yani öle korunuyoz deli oluyo oda hemen istiyo sanki olcak başlıyalım ne zman olursa diyo ya hemen olursa diyorum olsun diyo tabi baba olmaya ne var anasını satim deliren benim yok ya şuan 2.yi hayal bile edemiyorum rabbim vaktini zmanını bilir
Canim gecmis olsun ..sık disini 10 haftan kaldiselam kızlarrr
sabah iyiki önemseyip dr. gitmişimmm...
Dr aynen şunları söyledi iyi ki gitimişim bir sancı yaşamışım ama herşdurulmiş ya çok yorulmuşm ya da stres yapmışım
bebek yukarı çıkmış kafa yukarda gözüküyormuş ama önlm olsun diye 3 gün işe gitme dedi perşembe tekrar çağırdı ve progestan fitil endol fitil verdi..
Bebek 28 cm ve 640 gr olmuş iri bir bebek olacak maşallah dedi..:) anası gibi...
Ya kocama kalsa gitme hüsnü kuruntıu yapıyorsun dedi...
Neyse böyle işte evde istirihatteyim ama içim içimi yiyor niye bilmiyorum..
Yemin etme kiz biliyorum seniValla abla sabah kalktımmı gözümü burada açıyom sana bide yemin ama yazasım gelmiyor orası ayrı valla ben ne nette alışveriş sitelerine takılırım nede başka yere bi face bi burası bide diğer site oradada chat bölümü vrda ondan değilsem kk nın kılı gene olamaz orası
Ha bu arada ilterçakır özmeden mesaj atmış işler çok yoğun diye benim mesajımı da yeni görmüş bende göndereli 1 ayı geçmiş eylülün 25 inde göndermişim ne diyeyim kendileri bilir
Allah sifa ve sabir versinKızlar @hira64 bebeğini kaybetmiş çok üzgünüm apantist ameliyatı geçirmiş bu sıradada bebeğin dış gebelik olduğunu öğrenmiş kıyamam kuzuma ya
Valla bak ah ablamm amin aminnnYemin etme kiz biliyorum seni
Masallahin var heryere yetisiyon
bende oyleydim eskiden
innnsallahhhhh Allah sana bir bebek verir sende gelemezsin buraya
gecmis mesajlarimdan birinde hakseverede bedDUA etmistim aglayip duruyodu..cok yaramaz bi kizin olsun demistim
simdide zeynepin yaramazligindan agliyo
Sanırsam bir tüpü alınmış galiba dur bir bakayımda yanlış yalan olmasınAllah sifa ve sabir versin
Cok zor imtihani..cok üzüldüm
dıs gebelikte yumurtalikla tüpde gidiyor
acaba onlardami alindi ameliyatla
Canim cok gecmis olsun Allah esirgemis yareniIyi geceler kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..malum çocuklar çok hastaydı halâ atlatamadilar,bide üstüne peşpeşe dişler çıkıyor tükendim yeminle..Yaren aralıklarla tam 3 kere yurutecten düştü..gelelim bugüne,sabah aşımız vardı indik eşime arabayı yanaştır öyle çıkalım dedim yağmur felaket yağıyordu çünkü neyse o yanaştı ben kosturmaya başladım tam arabanın dibine geldim iki seksen yere yapistim yaren altımda kaldı allahtan elim basının altındaydı yoksa çok kötü şeyler olabilirdi..kolum bacağım perişan soktayim hala bi tuhafım kendime gelemiyorum,öyle böyle cakilmadik çünkü..rabbim yavrumu bağışladı..daha fazla yazamiycam kolum çok kötü..hepiniz allaha emanet olun..
Haklisin canim özür dilerimAyşe divinty haksever neslihan canlar sağolun güzel dilekleriniz için 1 senenin içinde o kadar çok şey değiştiki hayatimda ben bile hızına yetişemiyorum sitemimin sebebine gelince yaza kadar hergün olmasada düzenli bir şekilde girip yazıyordum ama hiç karşılık alamadığım zamanlar oldu sizlerdende gunlerdir haber alamadığımız günler oldu sitemi hiç bir zaman dile getirmedim divinty senle çok samimiydik isterdim ki özelden sor bir hal hatır giripte ayşe mesela vale nasıl face den haberin vardır cümlene bozuldum her neyse kızlar hepinizi opuyorum hergün girip bakiyorum haberlerinizi alıyorum buna emin olun ama telden yazamıyorum çünkü cok yavaş allaha emanet olun
Kizin cok tatli masallahZorla yüklediğm yaramaz kızımın fotolarını
Benimde var bisürü siteye üyeligimxaysst: 37521600 .!.:Valla bak ah ablamm amin aminnn
napayım çok merak ediyorum kkdaki arkadaşaları yani üyeleri gördümmü kkda varmışınız diye hemen soruyom bide nicklerinden anlıyom hemen nasıl oluyorsa
Iyi bari sevindimSanırsam bir tüpü alınmış galiba dur bir bakayımda yanlış yalan olmasın
tüplerim kurtuldu yumurtalıklarım sağlam dmeiş dün bana evet evet dün görüştüm kendisiyle
rabbim yardımcısı olsun
Ben şifreleri unuturum diye eşimin tel nosunun son rakamlarını kaydediyom valla böylelikle unutmuyom facede burada skype watsapım yok diğer sitede yok kız sadece buradan başka bir tane var oda dediğim chat bölümü varda ondan kk ya geldiğim sıralar buradada vardı ne güzeldi ama kapandı hemenBenimde var bisürü siteye üyeligim
ama hepsininde sifresini unuttum
nik ayni sifreleri niye farkli aldiysam
Ah canım emek emek yazıpta silinice insan kıl oluyor demi ben hiç yaşamadım ama seni anlıyorumofff yazdım yazdım silindi yawww ne sinir bozucu bir şey bu....
Yeniden kısa kısa yazayım(
Kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
umarım yarın ki kontrol de güzel şyler duyarız...
Haksevercimm kınanız hasyırlı olsun kızın maşallah çok tatlıı çok masumm...Kına kıyafetine de bayıldım nerden aldınız?
Yarencim çok gçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış nasılda krkmuşsunuzdur.. Hamile iken bile en krktuğum şey benimşu ara düşmek Allah korusun yaa çok geçmiş olsunnn....
Ayşecimm döktürmüşsün yine yawww sen de olmasan burada sayfaar sabit kalacak hee...Maşallah sana cnmmmm..
Cnm senin kontrol ne zmn regimdemişsin ondan merak ettim...
Valecimm haklısın bizde yeri geliuor giremiyoruz sürekli maalesef ama iinan yazılmasada herkrs herkesin yoklğunu farkediyor... Bu arada kızın çok tatlı maşallah cimcime hiç de yaramaz gibi durmuyor... Aynen seni andırıyor kızın...
hiraya bendee çok üzüldümm Rabbim sabır versin inşallah..