Dokuz Doğuranlar

Geçmiş olsun kuzum maşallah bebeğine sanada tickarde 550 gr diyor ama senin kız tickarı yalan çıkardı baksana :)
Hüsnü ne demek kuzum aklıma birden aramızda kalsındaki hüsna geldide ama ne kadın ya gerçi şimdi ki bölümlerine bakamıyom yazın bol bol izlemiştim
Sen ayrılamıştın mı kız ben mi yanlış hatırlıyorum acaba olabilir kafamı var bizde
Neyse öptüm seni ve kızçeni

Divinim hiç güleceğim yoktu kız hatırlıyormusun ikinci bi olsun üçünücüyüde hemen gebe kalacam diyordun ne oldu annen rüyasında korkma kuzum :)
Arada eşime aklına delilik korunsak mı kız der ay valla aklıma geldi mi gülerimde
Demek yumurtlamanı takip ettin ders çalışmadınız tenbeller
Eşimin eczanede çalışan yeğeni vardı eşime hapım bitiğini diye aramıştım oda o gün yeğeni nöbetçilermiş gitti akşam ialcın adı aklına gelmemiş şeyy yaa bana şu ilaçtan demeye kalmadan yeğeni prezervatıfı önüne atmış istediğin bumu amca diye eşim diyo bi utandım diyo yok oğlum değil desede illa amca al bu sana lazım olur demiş eşim arada çıkarır bunu bi denesek mi diye
Ay kız adamcağıza acıdım valla bişeycik olmaz kız öyle hemen olacak olsa peline hemen gebe kalırdın gerçi bu kez istemiyon ya olurmu demeden geçemiyeceğim hadi bakalım adet olursan yaz buraya
B u arada ben oldum bugün sevindim de ha ne yalan söyleyeyim çünkü tedaviye başlamama az bi zamanım kalıyor inşallah

Ayy haksever kız bizimde koruncağımız günler gelirmi dersin kız inşallah Allah yardımcın olsun anlıyorum seni canım yıllarca bekletti ya Zeynep hanım acısını çıkarıyor benim yerime iyicene bir öp
Bu arada maşallah kızın aynı sana benziyor sende ne güzel zayıfacasın yaa kıskandımmmm

Valla abla sabah kalktımmı gözümü burada açıyom sana bide yemin ama yazasım gelmiyor orası ayrı valla ben ne nette alışveriş sitelerine takılırım nede başka yere bi face bi burası bide diğer site oradada chat bölümü vrda ondan değilsem kk nın kılı gene olamaz orası
Ha bu arada ilterçakır özmeden mesaj atmış işler çok yoğun diye benim mesajımı da yeni görmüş bende göndereli 1 ayı geçmiş eylülün 25 inde göndermişim ne diyeyim kendileri bilir

Ben biliyorum canım eşin istifasından taşındığınızdan gezdiğinizden tozduğunuzdan haberim var
Gözün aydın kurtulmuşsun gurbetten buna çok sevindim eşin işleride yolundadır inşallah kızında iyidir inşallah çok sevindim yani
Amaa takan olmuyor lafına bende kızdım ama olsun biliyorsun divin ve haksever face kullanmıyorlar bende bi sen Neslihan ligtlife sinem cmeremduru başkada kimse
neyse sağlık olsun oratmı germek değil niyetim sen gel sık sık gel keşke her gün böyle gelipde yazan olsa ne kadar güzel değilse 2 sıraya yada 3 cü sıraya düşüveriyor topik

Kızlar @hira64 bebeğini kaybetmiş çok üzgünüm apantist ameliyatı geçirmiş bu sıradada bebeğin dış gebelik olduğunu öğrenmiş kıyamam kuzuma ya

Iyi geceler kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın..malum çocuklar çok hastaydı halâ atlatamadilar,bide üstüne peşpeşe dişler çıkıyor tükendim yeminle..Yaren aralıklarla tam 3 kere yurutecten düştü..gelelim bugüne,sabah aşımız vardı indik eşime arabayı yanaştır öyle çıkalım dedim yağmur felaket yağıyordu çünkü neyse o yanaştı ben kosturmaya başladım tam arabanın dibine geldim iki seksen yere yapistim yaren altımda kaldı allahtan elim basının altındaydı yoksa çok kötü şeyler olabilirdi..kolum bacağım perişan soktayim hala bi tuhafım kendime gelemiyorum,öyle böyle cakilmadik çünkü..rabbim yavrumu bağışladı..daha fazla yazamiycam kolum çok kötü..hepiniz allaha emanet olun..

Kızlar @hira64 bebeğini kaybetmiş çok üzgünüm apantist ameliyatı geçirmiş bu sıradada bebeğin dış gebelik olduğunu öğrenmiş kıyamam kuzuma ya

aff allahım affff çok üüzldüm ((

caım çok geçmiş olsun 2 çocuk düşünemiyorum bile allah kolaylık versin dermanın kalmamıştır canım elin ayam boşalıoyo benim 1 taneyle 2 tane olunca düşünemiyorum yani kendine iyi bak güçlü olallım herşey tamam olsun derken kendimizi saglıgımızı kaybedicez bende böleyim aynen

Ayşe divinty haksever neslihan canlar sağolun güzel dilekleriniz için 1 senenin içinde o kadar çok şey değiştiki hayatimda ben bile hızına yetişemiyorum sitemimin sebebine gelince yaza kadar hergün olmasada düzenli bir şekilde girip yazıyordum ama hiç karşılık alamadığım zamanlar oldu sizlerdende gunlerdir haber alamadığımız günler oldu sitemi hiç bir zaman dile getirmedim divinty senle çok samimiydik isterdim ki özelden sor bir hal hatır giripte ayşe mesela vale nasıl face den haberin vardır cümlene bozuldum her neyse kızlar hepinizi opuyorum hergün girip bakiyorum haberlerinizi alıyorum buna emin olun ama telden yazamıyorum çünkü cok yavaş allaha emanet olun

Neslihan canımgeçmiş olsun bende zor bir hamilelik geçirdim çok iyi bilirim dikkat ev benim dr bana çok ayakta durmayı yasaklamıştı kasılmalarim olurdu sende ayakta durmamaya kendini yormamaya dikkat et bol bol su iç kuzunun hareketlerini hissetmeye başladın mı

Ben anlamadım bana mı bozuldun divinemi orayı anlayamdım eğer bana bozulduysan hakkını helal et
Neyse iyi bari arada gel yahu gelin işte amannnnnn boş boş konuşmayalım delin delin
Ben herkesi çok merak ederim ulaşamadığım arkadaşlarımada bir şekilde ulaşırım mesela azra2 arkadaşıma hiç bir şekilde ulaşamadım oda şifreyi yıllar yıllar sonra hatırlamış bir girmiş benim özelden attığım mesajlarla karşılaşmış sonra konuştuk baya bi şimdi arada face ilede görüşüyoz hatta telden de görüştüm ama ben arayamadım çünkü telimde para yok benim oda çaldır dedi ama çekiniyorum öylede yapamam

Gelinde bi şurada ben kaldım yalnız baksanıza yalnızım diye sitem ediyormuyum

Hira ya çok üzüldüm ben kaybetmenin ne demek olduğunun en iyi bilenlerdenim allah sabır versin
Evet ya canım geçecek hepsi geçmek zorunda diyordu akşam onlada görüştüm iyiyim daha iyi olacam dedi kıyamam kuzum ya o anlattı ben ağladım hepimizin başından geçti rabbim sabırlar versin

yok canım sana bozulmadım ayyy neyse ayşeeemm boşver gelirim artık eşimin tabletinden girdim şimdi
kız ayşem ben resim ekledim burya onu düzenleyemiyorum fotoları küçültecem beceremedim

yok canım sana bozulmadım ayyy neyse ayşeeemm boşver gelirim artık eşimin tabletinden girdim şimdi
kız ayşem ben resim ekledim burya onu düzenleyemiyorum fotoları küçültecem beceremedim
Tam adamına sordun be ya valla hiç anlamam ama maşallahı var kıznında rabbim alnına ak yazılar yazsın
Bak ne diyeceğim akşama kadar dursun sonrada kaldır istersen bizim kızlardanda gelipde gören de olur sanırım Delirdim herhalde ben ya gene saçma sapan da yazıyorum

aminnnnn teyzesi en yakın zamanda senin göbişinede gelsin böyle bir melek
kaldırmayacağım canım küçültecektim fotoları oda olmuyormuş yönetici ye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…