Dokuz Doğuranlar

ayşeee konyaya gelirken albümdeki mavi elbise varya eğer sığarsam onu giyicem kına gecesinde

haklısın canım rahat davranamassın bide sabah istediğin saatte kalkamassın erkenden kalkmak zorundasın rabbim herseyin hayırlısını versin

ilahi sibel allah canını almasın allahta senig ülüdrüsün benim hemşerim arsızmı olacak ne diyim:roflol::roflol:

kızım senin hemşehrin yıllardır izmite hizmet ediyo kaydirigubbakcemile3
dur bakayım kız umuttepe tıp fakultesi kocaeli doktorları yazınca çıkacakmı googleden

evlendiğimde 45 kilodum akannehirakannehirakannehir

sen yine 45 mişsin ben 55 tim bir gün bi baktım 73 olmuşum akannehiranammmmmmmm
ne oldu bana dedim ama az kaldı dur bakalım yarın tartılma günüm geçen hafta bir gram bilem veremedim iki gün kafa ağrısı çektim

mısır kaynattım tene mısır mımmmm mis gb ama hemen bitti alsanaalsanasmilecokacimcoook

kıs ben mavi elbise göremedim o uzun olanmımı diyon sen
ama bebişi gördüm kız ne tatmı o öyle yerim ben onu ayyyy çok duygulandım valla

kıs hatice senin foton yokmu kıs koyda bir görelim senide yarın öböür dibimizden geçsen bilemiyiz valla

bu akşam yemekten sonra özdileğe markete gitiik güya arbayı yıkatcaktı eşim bende bal filan alcaktım markette annesine tel ettik bal incir doğalını alıyo onlar bizede getircekler gelirkene ana bal almadık ama abur cubur doldurduk olmayınca aramıyorum da oluncada yiyorum ya ama cipsi falan sevmem yumuyum olcek bana hooop yiyicemmmmmmmmmmmmmm

kıs hatice senin foton yokmu kıs koyda bir görelim senide yarın öböür dibimizden geçsen bilemiyiz valla

ben seni tanırım tatlım merak etme sen bana bakan o gözlerinden.canım inan bilgisayarda resmim yok netim çökmüştü ondan sonra bilgisayara hiç resim yuklemedik

ayşee seninde resmin yok hiç gelirsem seni nasıl tanıcam yakana kırmızı karanfilmi takıcan

afiyet olsun canım şimdi yemiycende nezaman yiycen.ben rejım yapmaya başlıyınca annem kızıyodu ben bekarken 45 kiloydum hala rejım yürüyüş yapardım .annem gençken yemessen nezaman yiycen derdi yaşlanınca tansiyon kalp çıkar yiyemessin şimdi bol bol ye der

iyi afiyet olsun yede yarasın
ha bu arada takıntı yok dimi kafanda rahatsın inşallah güzel haberleri verecen bize sen

yok kız aksiine çok rahatım artık bu doktorum çok iyi psikolok gb vede daha ümitliyim sankim yaklaştım ama kociş koptu bu sıra hep ağzında çocuk 1-2 haftadır yapma diyorum nerdeyse ağlıcak ben onu teselli ediyorum bu sıra ben düzeldm o bozuldu inşallah bu ay gelir bide ben adet günleri yaklaşınca tedirgin ve gergin oluyorum ya ama belim çok ağrıyo ya 3şanslı günde çalıştıkya sabaha kadarda belime yastık koyup yattım 3gün öle uyudum sabah namazında banyo yaptım yani inşallah tutar ya çok istiyoruz artık gelsin veletopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, cmrm+, dyd, haksever+

hayalet ayşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…