Dokuz Doğuranlar

ben seni tanırım tatlım merak etme sen bana bakan o gözlerinden.canım inan bilgisayarda resmim yok netim çökmüştü ondan sonra bilgisayara hiç resim yuklemedik

bende eşime diyom yüzüme bi adğda yaptırayım saçlarımı boyatcam kara verdim daha hiç boyatmadım bi boya varmış saçları hiç dökmezmiş bende boyatmaya kara verdim eşim pek razı olmadı ama resmimi çekte msn adresime eklim kızlar hani foto diyorlar bende anlama öyle şeylerde asıl pazar çocuğu benmiyim bilmem ama benim telefonum kameralı değilki olsa çeker ben beni

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepiniz için dua ediyorum rabbim en kısa zamanda yollasın emanetini
en kısa zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu çok istiyorum ya yemin ediyorum sizle beraber bende üzülüyorum biliyonuz en umutsuzlardan biriydim ben ama olunca rabbim isteyince oluyo kızlar zamanı varmış herşeyin tedavi falan yok kendi kendine mucize gibi mümkün değil dediğimiz an tedaviye başlıcamız gün oldu işte rabbim biliyo nedenini kızlar sabredin ve istemeye dua etmeye devam edin asla ve asla benim gibi isyan etmeyin

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

gel kız sanada yapem hiç güzel deildi yaaaaaaaaaa:umursamaz:ıggggğğğğğğğğğğaklinialirimsmileaklinialirimsmilegedolu hem bunlar sen hamişsin yeme:uhm:ben yerim hepinizin yerinecokacimcoook
ya kociki markete bi görseniz sen bunu seversin alalım bundaNDA YE ÇOCUĞUM GELİŞSİN OLDUDA GELİŞMESİ KUSUR KALDI BİDE HAMİŞ KALSAM EL ÜSTÜNDE GEZDİRCEK BENİ KUZUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:asigim::asigim::asigim:

inşallah canım inşallah gelir seninde meleğin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

hee tabi tabi bende yediimm dua et hala yediklerimi sindiremedim
ama şu market olayı harbi süper ha kaydirigubbakcemile3 ama inadına can bişe istemiyo

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi gecelerr

tamam canım seni başka günler beklemeyim biz anca perşembe günleri gelirsin artık
dua edelimde kurtlar vadisi bitmesi o biterse neyi bahane edecen sen bana bakma gelmez gece yarılarına kadar:a015::a015:

tabi canım burdaydım ama kocik yeter diyo çağrıyo beni
eh anca iş güç malumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi::kedi::kedi:

ayy sapuklar sizi
benim zavallı kocam yanıma geliyo geliyo pas vermiyorum gidiyo off napayım hiç tadım yok nasıl sıkıldıysam zamanında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hatice sesin kesildi kıs ağlıyonmu yoksaya sen duydunmu bebeğin kalp atışların kese gördünmü

boyat canım saçlarını değişiklik herzaman iyidir bugün gelen arkadaşım önce sacını bal köpüğüne boyatmıs sonrada sarı röfle yaptırmıs süper olmus bende doğumdan sonra öyle yaptırmayı düşünüyorum 4 yıldır hep sarı röfle yaptırdım sıkılmıstım ama o renk süper olmus

ayy sapuklar sizi
benim zavallı kocam yanıma geliyo geliyo pas vermiyorum gidiyo off napayım hiç tadım yok nasıl sıkıldıysam zamanında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AYNEN Bİ OLSUN SÜRESİZ İZNE ÇIKCAM Bİ GİTCAM ANNEME Bİ AY KALCAM AAAAAAAAAA BU NE CANIM HEP VICIK VIKCIK ÖZEL HAYATIMIZ KALMADI:))klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…