Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seni tanırım tatlım merak etme sen bana bakan o gözlerinden.canım inan bilgisayarda resmim yok netim çökmüştü ondan sonra bilgisayara hiç resim yuklemedik
yok kız aksiine çok rahatım artık bu doktorum çok iyi psikolok gb vede daha ümitliyim sankim yaklaştım ama kociş koptu bu sıra hep ağzında çocuk 1-2 haftadır yapma diyorum nerdeyse ağlıcak ben onu teselli ediyorum bu sıra ben düzeldm o bozuldu inşallah bu ay gelir bide ben adet günleri yaklaşınca tedirgin ve gergin oluyorum ya ama belim çok ağrıyo ya 3şanslı günde çalıştıkya sabaha kadarda belime yastık koyup yattım 3gün öle uyudum sabah namazında banyo yaptım yani inşallah tutar ya çok istiyoruz artık gelsin veletopuyorumnanaktan
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
yok kız aksiine çok rahatım artık bu doktorum çok iyi psikolok gb vede daha ümitliyim sankim yaklaştım ama kociş koptu bu sıra hep ağzında çocuk 1-2 haftadır yapma diyorum nerdeyse ağlıcak ben onu teselli ediyorum bu sıra ben düzeldm o bozuldu inşallah bu ay gelir bide ben adet günleri yaklaşınca tedirgin ve gergin oluyorum ya ama belim çok ağrıyo ya 3şanslı günde çalıştıkya sabaha kadarda belime yastık koyup yattım 3gün öle uyudum sabah namazında banyo yaptım yani inşallah tutar ya çok istiyoruz artık gelsin veletopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi gecelerr
ayşee seninde resmin yok hiç gelirsem seni nasıl tanıcam yakana kırmızı karanfilmi takıcan
burdamıydın kız sen sanki
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, cmrm+, dyd, haksever+
hayalet ayşe
gel kız sanada yapem hiç güzel deildi yaaaaaaaaaa:umursamaz:ıggggğğğğğğğğğğaklinialirimsmileaklinialirimsmilegedolu hem bunlar sen hamişsin yeme:uhm:ben yerim hepinizin yerinecokacimcoook
ya kociki markete bi görseniz sen bunu seversin alalım bundaNDA YE ÇOCUĞUM GELİŞSİN OLDUDA GELİŞMESİ KUSUR KALDI BİDE HAMİŞ KALSAM EL ÜSTÜNDE GEZDİRCEK BENİ KUZUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:asigim::asigim::asigim:
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi gecelerr
tabi canım burdaydım ama kocik yeter diyo çağrıyo beni
eh anca iş güç malumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi::kedi::kedi:
KreŞten bİ resİm koyayım mı
bende eşime diyom yüzüme bi adğda yaptırayım saçlarımı boyatcam kara verdim daha hiç boyatmadım bi boya varmış saçları hiç dökmezmiş bende boyatmaya kara verdim eşim pek razı olmadı ama resmimi çekte msn adresime eklim kızlar hani foto diyorlar bende anlama öyle şeylerde asıl pazar çocuğu benmiyim bilmem ama benim telefonum kameralı değilki olsa çeker ben beni
ayy sapuklar sizi
benim zavallı kocam yanıma geliyo geliyo pas vermiyorum gidiyo off napayım hiç tadım yok nasıl sıkıldıysam zamanında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3