Dokuz Doğuranlar

amaan ablam burdayken hamile oldumu bilmiyodum hergün bazayı kaldırıp indiriyodum ozaman pıhtıydı rabbim yiyiecek rızkı varsa yattığım yerdede gider her işimi kendim yapıyorum valla eşim yardım ediyo sağolsunda evde yokken mecbur yapıyorum

canım kıyarmıyım sana eşinin kafasına vuruyorum seni üzdüğü için.msn var bende gündüzleri açmıyosun galiba canım ben arada açıyorum sen kapalısın.

canım eşim böyle küçükken anasını yanında kalmamış ortada büyümüş ben diyom benim eşim pazar çocuğu hiç bişeyden anlamıyom sanki satın aldılar adamı her işi yapıyor evde bildğimiz bahçeli evlerden ya yok anlamıyor
heya günüdzleri oturamıyomki sabah gelebilirsem günaydın yasıp çıkıyom msn açacak zamanım olmuyor

ben izledim eda aldırmıyo bebeği ölür diye korkuyo sonra doktor harunu arıyo o gelene kadar eda kaçıyo evden sonra takside rahatsızlanıyo iniyo arabadan bi ağacın dibine düştü kaldı orda bitti

yani bebği eda aldırmadı demi ya ne kötü ya harundan hamile onun üvey kardeşiyle evli aynı ev aynı ortam amannnnnnn gerçekten varmıdır böyle bişey

pazar çocuğumu ay canım güldürdün beni bu aralar fazla girmiyosun gündüz galiba kayınvalidenmi oluyo

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: sorma ya hergün film izlerdik lostun 5bölümünü birden izliyoduk 5 sezon birden şimdi geliyo yemek yiyo pc açıyo tvye bakmadığı halde saçma sapan kurtlar vadisini izliyo

valla şu bilgisayarı alalı 1seneyi geçti romantizzm bitti hele fece uyuz oluyorum saçma saçma vidyoları izleyip duruyo bi oturuyo kalkmıyo bide araba bakıyo sürekli vçok tartışıyoruzklava:

kızım sen amma kurtluymuşsun biraz dursun daha evi yerleştireli ne oldu aman sibel giysilerinimi attın çöpemi attın kız

kız otur otur canım sıkılıyo da napayım iyice koflucaz bi kısmını ayırdım belki sora zayıflarım die üüüü bi kısmınıda ablama yollucam gençler var orda gerçi ablam benden kıyafet istemiyo kimseye olmuyomuş :))

pazar çocuğumu ay canım güldürdün beni bu aralar fazla girmiyosun gündüz galiba kayınvalidenmi oluyo

evet şu bildiğimiz pazar çouğu töbe töbe
sen gül yeter neşen yerine gelsin ayy bide grip olmuşum sorma valla
canım kaynana ölene kadar bende kalacak valla ne zaman ölecekseCADIARZU

valla şu bilgisayarı alalı 1seneyi geçti romantizzm bitti hele fece uyuz oluyorum saçma saçma vidyoları izleyip duruyo bi oturuyo kalkmıyo bide araba bakıyo sürekli vçok tartışıyoruzklava:

bende nefret ediyorum face den nefret bahçesinden doktorlarından bişe diyince diyoki bide sanki sen kalkıyonmu napayım sen oturuyon senimi izliyim karşılıklı aslında bende face alsamda ordan konuşsak =))

yani bebği eda aldırmadı demi ya ne kötü ya harundan hamile onun üvey kardeşiyle evli aynı ev aynı ortam amannnnnnn gerçekten varmıdır böyle bişey

harunla melda evlendi dün ki bölümde
gerçekte zannetmiyorum canım ya belli olmaz yinede ama

bana yolla canım ben 36 b edenim halaaaa ben 47 kiloykende 36 bedendim şimdi 52 oldum evlenince hala 36 bedenim ben nasıl oluyo anlamadım galiba şiçim boşmuş o dolmuş:) eşimde evlendiğimizde 61 kiloydu şimdi 76 oldu gidişatımız kötü yani:))

aman canım kiyafette neymiş çok güzel şeyler çıkıyor
valla ağladığına göre sen bayağı bi kilo aldın gibikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gripmi çok geçmiş olsun canım gecenlerde bende olmustum allahtan annem yanımdaydı o baktı yoksa ağırına düşerdim.sıkılıyosun dimi artık kayınvalidenden kolayda bişey değil aynı evde olmaz allah yardımcın olsun canım

kız öle deme allah tan hayırlısdını iste öl dersen ölmez vallaklava:klava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

harunla melda evlendi dün ki bölümde
gerçekte zannetmiyorum canım ya belli olmaz yinede ama

tama canım çok sağol ben aslında kızlar yoksa onu izliyim netten diye geldim neyse sizler varsınız ya o film heç önemli değil benim içinmirmirmirmirmirmirmirmir

ayşe senin kaynana ölmez benimki ölür seninki ölmez yada benimkide ölmez başıma kalır kaydirigubbakcemile3
off ctesi oda gelecekmiş peşimize kocama demiş bende gelmek istiyorum die nie geliyo dedim kocama merak ediyomuş dedi alla alla istemiyorum ama gelsin napayım kadın heyecandan deliriyo torunum olcak die
koz bende ahahaha çok çektircem ona çookk

ayşe ben sana anlattımmı ne var ne yok konuştuk kaynanamla ne diyo biliyonmu dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış peehhh oda bana küsmüşmüş
konuya yeni gelinine seni istemiyorum oğlum istiyo die alıyorum deme aydın canına okur hayattada evine gelmezler biz gibi dedim nası dediysem konu öle açıldı nelere geldi 2saat konuştuk

çok sağol canım çok zor grip olmak ama bu evde bu sene bi ben çok oldum niyeyese
evet canım insan rahatca istedği yere gidemiyom hiç biyeşeyi rahatca yapamıyor kafan rahat olmuyoraslında zaralı bi kadın değil iyidirde ne bilim aman allah ne verirse hayırlısını versin canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

aman canım kiyafette neymiş çok güzel şeyler çıkıyor
valla ağladığına göre sen bayağı bi kilo aldın gibikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende 47kiloydum 2.5 kilo aldım oh iyi oldu dedim hamile kaldım 49.5la şimdi 52 şok geçirdim resmen ama anlamadığım neremden aldım pantololar oluyo sadece beli sıkıyo sanırım belim kalınlaştı evveeeeett aynen 34 beden giyiyodum fakat bulamadığımdan 36beden alıyodum şimdilik oluyolar bakalım 1.2 haftayada onlarda olmaz :sinifsinif::sinifsinif:

kız öle deme allah tan hayırlısdını iste öl dersen ölmez vallaklava:klava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

haksever canım seninki sürekli yanında olsa sende görürsün oklavayı yemeyi klava:
ama dedimya insan hiç rahat edemiyor geçen gün bende düşündün ölsün dersm öleceği yok en iyisim iyice bakalım dedim baktık direşti yine ölmedi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…