slm geçmişi okudum geldim malum kurtlar vadisi of ya aşkı memnuyu izlemek istiyorum
canım taynınızı adanaya isteyin ozaman nezaman çıkacak.inşallah adana çıkar hamilelerin duası kabulmu olur derler.buraya taynınız çıksa nekadar iyi olur
napcan aşkı mumnuyu ben izleyesim gelmiyor kurtlarıda sevmiyom heççç bak dyd kurtlar vadisisini sayesinde geldi topiğenaniknaniknaniknanika.sa.s
aman ne bilim çıkarsa öyle şehir deyil ilçe gibi yerlere çıkarmışta benim eşim çıkmaz buralardan aaa hatice anası var benim kocanın nasıl bıraksın kadını canım sende çok değerli bizim için akannehirakannehir
ya diğer televizyonu kursak rahat edicaz ama eli daha ermedi kocikin yaaaaaaaaa bitek ezeli izliyoruz birlikte bakşa yok ortak bişimiz eskiden çok filim izliyoduk artık oda kalmadı yaşlanıyomuyuz nealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileeyvahedigeldismile
acıkıyon acıkıyon sonrada doyduğunu bilmiyon demi söyle bakam gündüz ne yedin yoktun topiktete gezmedemiydinguclubacismileklava:
ye canım nolcak yarasın bebişine hep zayıfmı olcan birazda şişman ol bebişte beslensin bi güsell
ben burdayım valla öteki kızlar nerdeler bilmem sibel iki topik arasında mekik dokuyor valla
boşuna ümitlenmiyeyim ozaman canım ben :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
yaşlanmassınızdır filmlerin tadı kaçtı iyice
bide filmlerde genelde hamileler çıkıyor bebekler çıkıyor her filmde var nerdeyse bi deniz yıldızında yok bayağı benim oyüzden bakasım gelmiyor:1no2:
ya diğer televizyonu kursak rahat edicaz ama eli daha ermedi kocikin yaaaaaaaaa bitek ezeli izliyoruz birlikte bakşa yok ortak bişimiz eskiden çok filim izliyoduk artık oda kalmadı yaşlanıyomuyuz nealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileeyvahedigeldismile
bencede canım bencede bu dediklerimi buraya yazıyom bizim tayinimiz çıkarsa ben gerçekten çok şaşarım akannehirakannehirakannehir
ay canım hamile diyince unutulmaz dizisi artık şişirdi beni eda doğuramadı gitti ben doğururum o daha doğuramaz baydı iyice o dizi sinirlerimi bozuyo
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
gerçektenim onuda niye okadar uzattılarr ya ben bakmıyom bi kaç haftadır çokta üzülüyom sankı gerçekti filmedekiler ne oldu aldılarmı bebeğini edanın
vurma kız ne vuruyon nasıl neşen biraz yerine geldimi kız benim msnm varmı sende demi ya hiç açık olmuyondaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hee bide gömme dolapları indirdim kaldırdım 30kere sandalyeye indim çıktım yazlık kışlık ayırdım çoğunu salladım bu olur bu olmaz die bazı elbiselerimle vedalaştım
yok almadılar galiba ben dün akşam bakmadım yarın netten izliycem