Dokuz Doğuranlar

ayy sapuklar sizi
benim zavallı kocam yanıma geliyo geliyo pas vermiyorum gidiyo off napayım hiç tadım yok nasıl sıkıldıysam zamanında kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur kız pas vermenin sırasımı sen dur hele kenarda biraz dinlen
diğer kızlar çalışmalara devam
gidemedim bi türlü bende ama bu sefer kaçtım

fıstıklı danone yiyorum ama hiç güzel değil reklamında ne güzel gösteriyolar sahtekarlar

hatice sesin kesildi kıs ağlıyonmu yoksaya sen duydunmu bebeğin kalp atışların kese gördünmü

çok şükür canım ağlamıyom ağlıyasım yok ama sonra bilmem.duyduk canım kalp atısını ve keseyi gördük iki nisanda randevum var bakalım ne diycek doktor

yaa slında bende hangi renğe boyatcam bilmeki eşimde diyor kızıl olsun diyor sarı bana gitmezde esmer olduğumdan hem sevmem ben sarıyı haği renğe boyatsamCADIARZU

Resım yÜklenene kadar bunun hızlı bı yolu yokmu bılen lınk atsın yaaaaaaaaaaaaaaa

yaa slında bende hangi renğe boyatcam bilmeki eşimde diyor kızıl olsun diyor sarı bana gitmezde esmer olduğumdan hem sevmem ben sarıyı haği renğe boyatsamCADIARZU

şarap kızılına boyat canım ablam kızıl boyanın delisi sürekli kızıla boyatır.şarap kızılıymıs çok güzel bir renk sanada yakısır

AYNEN Bİ OLSUN SÜRESİZ İZNE ÇIKCAM Bİ GİTCAM ANNEME Bİ AY KALCAM AAAAAAAAAA BU NE CANIM HEP VICIK VIKCIK ÖZEL HAYATIMIZ KALMADI:))klava:

dur kız pas vermenin sırasımı sen dur hele kenarda biraz dinlen
diğer kızlar çalışmalara devam
gidemedim bi türlü bende ama bu sefer kaçtım

ayy kocama acıyorum yoksa umrumda değil ama istemedende olmazki
sorma hakket ya vıcık ıyy en kısa zamanda yapışsın :Saruboceq: rabbim güldür artık arkadaşlarımın yüzünü :Saruboceq::Saruboceq:

şarap kızılına boyat canım ablam kızıl boyanın delisi sürekli kızıla boyatır.şarap kızılıymıs çok güzel bir renk sanada yakısır

şarap kızılımı bak belkide eşimde diyordu bizim daieredeki kızın saçı güzel öyle olsun diyordu dur ben galiba cumartesi günü boyatırım inşallah gelen giden olmasssa tabi

kızlarrrrrrrrrrr asıl hayalet gözüktü yineeeeeeeeeeeeeeeeeee bak siebel ben hayalet değilim

şarap kızılımı bak belkide eşimde diyordu bizim daieredeki kızın saçı güzel öyle olsun diyordu dur ben galiba cumartesi günü boyatırım inşallah gelen giden olmasssa tabi

Şeniz Şeniz Şeniz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Resİm yÜklenene kadar bunun hızlı bİ yolu yokmu bİlen lİnk atsın yaaaaaaaaaaaaaaa

canım
1-googleden hızlı resim e gir ilk linki tıkla
2-zaten görürsün gözat yazıyo basıp pcden resmi seç
3-orjinal boyut yazan yere tıklayıp 480x640 seç
4-yükleye bas
5-3 tane url adresi çıkıcak 3.seç kopyala masj yazdığın yere yapıştır

bravoooooooooooooooooooooo:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…