- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım çok zor grip olmak ama bu evde bu sene bi ben çok oldum niyeyese
evet canım insan rahatca istedği yere gidemiyom hiç biyeşeyi rahatca yapamıyor kafan rahat olmuyoraslında zaralı bi kadın değil iyidirde ne bilim aman allah ne verirse hayırlısını versin canım
ayşe senin kaynana ölmez benimki ölür seninki ölmez yada benimkide ölmez başıma kalır kaydirigubbakcemile3
off ctesi oda gelecekmiş peşimize kocama demiş bende gelmek istiyorum die nie geliyo dedim kocama merak ediyomuş dedi alla alla istemiyorum ama gelsin napayım kadın heyecandan deliriyo torunum olcak die
koz bende ahahaha çok çektircem ona çookk
ayşe ben sana anlattımmı ne var ne yok konuştuk kaynanamla ne diyo biliyonmu dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış peehhh oda bana küsmüşmüş
konuya yeni gelinine seni istemiyorum oğlum istiyo die alıyorum deme aydın canına okur hayattada evine gelmezler biz gibi dedim nası dediysem konu öle açıldı nelere geldi 2saat konuştuk
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ayşeee konyaya gelirken albümdeki mavi elbise varya eğer sığarsam onu giyicem kına gecesinde
evlendiğimde 45 kilodum akannehirakannehirakannehir
mısır kaynattım tene mısır mımmmm mis gb ama hemen bitti alsanaalsanasmilecokacimcoook
kıs hatice senin foton yokmu kıs koyda bir görelim senide yarın öböür dibimizden geçsen bilemiyiz valla
mısır kaynattım tene mısır mımmmm mis gb ama hemen bitti alsanaalsanasmilecokacimcoook
bu akşam yemekten sonra özdileğe markete gitiik güya arbayı yıkatcaktı eşim bende bal filan alcaktım markette annesine tel ettik bal incir doğalını alıyo onlar bizede getircekler gelirkene ana bal almadık ama abur cubur doldurduk olmayınca aramıyorum da oluncada yiyorum ya ama cipsi falan sevmem yumuyum olcek bana hooop yiyicemmmmmmmmmmmmmm
iyi afiyet olsun yede yarasın
ha bu arada takıntı yok dimi kafanda rahatsın inşallah güzel haberleri verecen bize sen