Dokuz Doğuranlar

ya diğer televizyonu kursak rahat edicaz ama eli daha ermedi kocikin yaaaaaaaaa bitek ezeli izliyoruz birlikte bakşa yok ortak bişimiz eskiden çok filim izliyoduk artık oda kalmadı yaşlanıyomuyuz ne:KK43:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileeyvahedigeldismile

canım taynınızı adanaya isteyin ozaman nezaman çıkacak.inşallah adana çıkar hamilelerin duası kabulmu olur derler.buraya taynınız çıksa nekadar iyi olur

aman ne bilim çıkarsa öyle şehir deyil ilçe gibi yerlere çıkarmışta benim eşim çıkmaz buralardan aaa hatice anası var benim kocanın nasıl bıraksın kadını canım sende çok değerli bizim için akannehirakannehir

napcan aşkı mumnuyu ben izleyesim gelmiyor kurtlarıda sevmiyom heççç bak dyd kurtlar vadisisini sayesinde geldi topiğenaniknaniknaniknanika.sa.s

öyle valla pc bana kalıyo hep perşembe günleri bi bakıma iyi oluyo ama yinede sevmiyom kurtları:eek:lmaz:

aman ne bilim çıkarsa öyle şehir deyil ilçe gibi yerlere çıkarmışta benim eşim çıkmaz buralardan aaa hatice anası var benim kocanın nasıl bıraksın kadını canım sende çok değerli bizim için akannehirakannehir

boşuna ümitlenmiyeyim ozaman canım ben :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ya diğer televizyonu kursak rahat edicaz ama eli daha ermedi kocikin yaaaaaaaaa bitek ezeli izliyoruz birlikte bakşa yok ortak bişimiz eskiden çok filim izliyoduk artık oda kalmadı yaşlanıyomuyuz ne:KK43:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmileeyvahedigeldismile

yaşlanmassınızdır filmlerin tadı kaçtı iyice
bide filmlerde genelde hamileler çıkıyor bebekler çıkıyor her filmde var nerdeyse bi deniz yıldızında yok bayağı benim oyüzden bakasım gelmiyor:1no2:

acıkıyon acıkıyon sonrada doyduğunu bilmiyon demi söyle bakam gündüz ne yedin yoktun topiktete gezmedemiydinguclubacismile:eek:klava:

yattım bugün iş yaptım yoruldum halsizim komşum geldi benzin atmış falan dedi baya yordum kendimi bugün ne yaptım biliyonmu bazayı kaldırdım altını düzelttim taşınırken kayınvalidem kafasına göre yerleştirmişti napayım

ye canım nolcak yarasın bebişine hep zayıfmı olcan birazda şişman ol bebişte beslensin bi güsell

ayy alışmışım ama öle her gören kilo almışın toton büyümüş memelerin büyümüş nasıl canımı sıkıyolar haa ay çok zayıfsın kilo al diyenler gülüyolar kıl oluyorum

ben burdayım valla öteki kızlar nerdeler bilmem sibel iki topik arasında mekik dokuyor valla

burdayım bee yazdım yazdım kimse yok

yaşlanmassınızdır filmlerin tadı kaçtı iyice
bide filmlerde genelde hamileler çıkıyor bebekler çıkıyor her filmde var nerdeyse bi deniz yıldızında yok bayağı benim oyüzden bakasım gelmiyor:1no2:

ay canım hamile diyince unutulmaz dizisi artık şişirdi beni eda doğuramadı gitti ben doğururum o daha doğuramaz baydı iyice o dizi sinirlerimi bozuyo

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: sorma ya hergün film izlerdik lostun 5bölümünü birden izliyoduk 5 sezon birden şimdi geliyo yemek yiyo pc açıyo tvye bakmadığı halde saçma sapan kurtlar vadisini izliyo

ay canım hamile diyince unutulmaz dizisi artık şişirdi beni eda doğuramadı gitti ben doğururum o daha doğuramaz baydı iyice o dizi sinirlerimi bozuyo

gerçektenim onuda niye okadar uzattılarr ya ben bakmıyom bi kaç haftadır çokta üzülüyom sankı gerçekti filmedekiler ne oldu aldılarmı bebeğini edanın

sibel canım bazayı nıye kaldırdın ben tam iş dahi yapmıyorum yemeğide eşim yapıyo korkuyorum bişey olur diye.kendini yorma canıım

gerçektenim onuda niye okadar uzattılarr ya ben bakmıyom bi kaç haftadır çokta üzülüyom sankı gerçekti filmedekiler ne oldu aldılarmı bebeğini edanın

yok almadılar galiba ben dün akşam bakmadım yarın netten izliycem

hee bide gömme dolapları indirdim kaldırdım 30kere sandalyeye indim çıktım yazlık kışlık ayırdım çoğunu salladım bu olur bu olmaz die bazı elbiselerimle vedalaştım

vurma kız ne vuruyon nasıl neşen biraz yerine geldimi kız benim msnm varmı sende demi ya hiç açık olmuyondaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

canım kıyarmıyım sana eşinin kafasına vuruyorum seni üzdüğü için.msn var bende gündüzleri açmıyosun galiba canım ben arada açıyorum sen kapalısın.

hee bide gömme dolapları indirdim kaldırdım 30kere sandalyeye indim çıktım yazlık kışlık ayırdım çoğunu salladım bu olur bu olmaz die bazı elbiselerimle vedalaştım

kızım sen amma kurtluymuşsun biraz dursun daha evi yerleştireli ne oldu aman sibel giysilerinimi attın çöpemi attın kız

reklam bitti öffffff başka güne koysunlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok almadılar galiba ben dün akşam bakmadım yarın netten izliycem

ben izledim eda aldırmıyo bebeği ölür diye korkuyo sonra doktor harunu arıyo o gelene kadar eda kaçıyo evden sonra takside rahatsızlanıyo iniyo arabadan bi ağacın dibine düştü kaldı orda bitti

X