Dokuz Doğuranlar

üzüldüm canım ama nede olsa bab işte
hormonların yüzünden görüyorsundur belki o rüyaları
bilinç altına yerleşmiş etkisinde kalıyorsundur
kuran oku cnm bol bol dua et:1hug:

reklamları izlemekten nefret ediyorum haaa
aa bugün bana sağlık ocağındaki doktor bayan çilek yeme bol bol kivi ye dedi hamile kaldığımdan beri nekadar çilek yediğimi bilmiyorum hormonluymuş ama napayım nasıl yiyorum onları ömrümde çilek görmemiş gibi kırk yemesem aramadığım meyveydi çilek ayrıca

:lepi: bende sabah yaptım tek cızık çıktı hihoyyyt hihoyyyt
sen piskopata bağladıysan bende bağlarım anca beraber kanca beraber sırnaşık şey
saol canım benim sen benim bitanemsinolumunekankayizsmile

kızlar tek çizgi demeyin ya üzülüyorum ha nedense her şeye üzlüyorum zaten bebek gibi hemen sanki gözyaşı ucunda duruyo akmaya hazır
biz ne yapak ya canım ne aglayabiliyok ne gülebiliyok
benim halimi bi görsrniz berbat ya duygu karmasası yasıyom resmen
bi yandan aman hayırlısı diyom öte yandan aglıyom kafayı yedimmafoldumben

hb melegim hayırlısı diyom ama aklımı avutuyom
gönlümü degilmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayırlara yor canım bilinçaaltında ne varsa onu görürmüşsün
olmazsa cok etkileniyosan psikolojik tedavi al hamileliğin boyunca
lohusalıgında rahat gecer ozaman:teselli:

biz balık etliler zayıf kuru insanları görmeye dayanamıyoz tamammı
1 kilo alsan hemen farkedilir kaydirigubbakcemile3 çünkü takiptesiniz
içten içe sizinle yarış içindeler ama sizi geçemiyolar

benim kız 9 yaşında
boyuda arkadaşlarından uzun genç irisi olur heralde
iştahı aynı bana çekmiş
boy atarsa verir kesme yemeğini diyorlar bende karışmıyorum
gerçi bu ara 42 ye düşmüştü
azalttı kendiliğinden yemek yemeyi

evvelsi gün babamın ölüm yıldönümüydü
zamanında çok çektirmişler annemin yediği sopalar halamların yüzünden ooo ama gene baba işte rahat uyusun bişe diyemiyoz
gene allah razı olsun sorumsuz değildi depremde geberdi gitti halam biri kör oldu birinin oğlu öldü gelini öldü evi yıkıldı rabbimin acelesi yok
olan anneme ve babama oldu gene onların yüzünden babam hastalıktan öldü

canım senin bıcırıkta aynı benim gibiymiş
ilk okula 5 giderken beni orta 3e fala gidiyo zannederlerdi
tosun gibiydim bana örtmenim bilem dalga gecerdi seni annen
alman mamasıyla büyütüyo diyekaydirigubbakcemile3

alman mamasımı allah iyilini versin emi beni güldürdün allahta seni güldürsün hemi :roflol::roflol::roflol:

iyi o zaman vale senin gibi olmasını isterim
boylu poslu balık etli fıstık gibi bir genç kız olur inşallah danam

valecim öle deme bende üzülüyom bakk biliyorum çok zorr ben tedaviye başlıcaktım ona odaklamasydım kendimi galiba hamiş kalmıcaktım bilmiyorum artık ben ona yordum bi şekilde kafamdan çıkmıştı sadece ne tedavi görücem ne uygulanacak neler yapcaz filan die düşünüyodum hiç aklıma gelirmiydiki hemde yavas yavas adtlerim bozulmaya başlamıştı düzensizleşmeye başlıyodu ama noldu bayram sabahı içime kurt düştü benim yapmasam olmucaktı çünkü iğne oluyodum ben mecbur yaptım ee sonuç bayıldım desem yeridir yanii ne oldu filan dedimm yani kendime gelemedim bi müddet guyaa sözde eşime süpriz yapcaktımm ama oldu seninde öle olacak hepinizin aslındaaa azcık düşünmek bile beyni tetikliyo bana dr ilaç verdi iki tane belki onlar vesile oldu kalmama allah büyük bilemem dediki beyin dedi öldürüyor sprmleri o yüzden kalamıyon dedi bana yani kafamım içinde oldugundann çok yazdım canım kusura bakma ama birazda senin elindee canım üzülme nolurr
benim psikologa gitme gibi bi durumum yok eşim götürmez sanmam yani sıcak bakacagını

ben çok iyi hatırlıyorum orta1 de galiba herkesin boyunu kilosunu ölçüyolardı sınıfta 2 kişidik 1.20boyunda 20 kilo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

boydanda kısayız
amaa bodur tavuk her dem piliç gösterimiş öle duyduydum kaydirigubbakcemile3

alman mamasımı allah iyilini versin emi beni güldürdün allahta seni güldürsün hemi :roflol::roflol::roflol:

he yaaa cok dalga geciyolardı benle
hem boy hemde kilo olarak bayagı ileri boyuttaydı
su aygırı gibiydim amma sonra bi hır yaptım lise 1 debi zayıflatım
herkes böyle baktı :1shok:yaz dönüsünde sırnaşık şey
ondan sonra teklif eden edene tabimlülülülülülü

kıslar ben çıkıyorum başım fena ağrıyor öptüm hepinizi akşamları gelin ancak o saatte görüşürüz valeciğimle maviş gelemiyor galiba onlarıda öpüyorum ben kaçarrrr

ey gidi kocam son kez tahlil verecektiya tüp bebekten önce aşılamaya yetecekmi die kurban olduğum mevlam okadar büyükki ogün örendik hamile oldumu gidememişti toplantısı vardı ptesi gidecekti
hamile kaldığım ay öle güzel şeler yaşadımki kızlar içime doğmuştu ama genede inanıp kaptırıp sorasında hayal kırıklığı yaşamamak için yok be gene saflaşma mümkün olmayan şeye inanmam diyodum ama hiiiçç isyan etmedim o ay 18aydır oay kadar çok istedimi hatılamıyorum

ablam ve eniştem bendeydi balkona güvercinler gelip mıçıyodu hep kovdum güvercini eniştem demiştiki allah oyüzden çocuk vermiyo sana odama gidip nasıl ağlamıştım rabbim artık böle laflara maruz bırakma beni die

mucizeler gerçekten var canlarım sadece inanın ben hamile kaldıysam herkes kalır vallaha bak rabbimden özür dilemiştim allahımdan 1haftalık evliyken sakın çocuk verme die yalvardığım için cezalandırıyo beni sanmıştım :sinifsinif::sinifsinif:

iyi o zaman vale senin gibi olmasını isterim
boylu poslu balık etli fıstık gibi bir genç kız olur inşallah danam
hayırlısı bebem cok güzel olur inanıyom
anasına bak kızını al derler
bende lise 1de bi hırs yaptım yazın zayıfladım
boyda attım aynı zamanda sonra yaz dönüşü
jerkes söyle baktı:1shok:tabi sonra ben fit halimle bi havalarlaelaelaelaelae

saol canımcım beni en iyi anlayanlar sizlersiniz zatenolumunekankayizsmile
dualarınız eksik etmeyin canımcım ayıp degilki hem sorunların oldugu için gitmicenki
sadece daha rahat hamilelik gecirmen için bi kac seans gitsen yeter
bende gitmeyi düşünüyom daha rahat olayım diye cok mutsuz hissediyom kendimi
bu düşünceyi atmam lazım kendimdenboshayallersmile

allah bana vercene sana verseydi lafı insanın nası zoruna gidiyo ben bilirim istemeden hamile kalanlar diyodu :sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…