Dokuz Doğuranlar

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende test yaptım sonuc kocaman kıpkırmızı bi tek cizgi:umursamaz:
neysem hayırlısı ya artık taka taka piskopat oldum en iyisi oluruna bırakmak-tatlicadiarzu-
ay herkes burda ne güzelllllllllllllhihoyyythihoyyythihoyyyt

hamile kalmadan önce nie aldıysam 2.5 kiloyu 47dim
ama işte anlamadığım nerden aldığım her tarafım aynı dapdar pantlarım bile oluyo sadece hafif karnımı acıtıyo

canım hayra yoruyorum rabbim mekanını cennet etsin nur içinde yatsın babacım ama hep böle şiddet var işin içinde yani annemle babamı görüyom ama hep böle şiddet içeren rüyalar ve buda beni etkilemeye başladı allah nasip ederse mevlüt okutucam yine bu ay bitsin inş hayırlıdır yaa bu rüyalar yani bilmesem annemi arıcam o rüyanın etkisiyle gercekten bugün uzun süre kendime gelemedim az daha arayacaktım annemi iyimisin die neyse canınızı sıkmayım sizin bunlarlar rüyamı kimseye anlatamıyom koçişe diyom rüya gördüm korktum diyom hemen anlatma diyor içimde kalıyor böylece

korkunç rüyalar görünce bende etkisinden kurtulamam cnm o y-üzden seni çok iyi anlıyorum
ama anlatmak doğru değilmiş bende öyle duydum
anlatma sende kalsın eyvahedigeldismile

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende test yaptım sonuc kocaman kıpkırmızı bi tek cizgi:umursamaz:
neysem hayırlısı ya artık taka taka piskopat oldum en iyisi oluruna bırakmak-tatlicadiarzu-

canım benimm üzülme bu ay çıkmadıysa bidahaki ay çıkar sıkı çalışın yeter :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:lepi: bende sabah yaptım tek cızık çıktı hihoyyyt hihoyyyt
sen piskopata bağladıysan bende bağlarım anca beraber kanca beraber sırnaşık şey

benim kadar saçma sapan karman çorman rüyalar gören yoktur bütün gece hep aynı rüyalarla uğraşıyorum ya sıçrıyorum yerimden dalıyorum bidaha aynı şeler boğuşuyorum resmen rüyayla

boyuna göre kilon azdı zaten şimdi tam fıstık olmuşsundur
fazla zayıf olma 65 senin için ideal kilo bence
maşallah sülün gibide boyun var ne güzel zemuszemus

kız sen benim son halimi görmedin sanırım kalçaları bi görsenn hiçte fıstık gibim göstermiyor ama herifin işine geldi vallaa sölemesi ayıp ohaoldumsmile zaten basenlerim genişti şimdi hepten kötü oldu adamda çok beğeniyii dedim doğurum ilk iş ben bunları eriticemm görürsün diyomm gıcıkk yaa ben şiştim die hayıflanıyom oda kilo aldım die seviniyoo ama çok zayıftım ben ilk defa 59 çıktım o zamanda hamiş kaldım bacım yoksa ben 55ten yukarı çıkmadıydımm heçç

kızlar tek çizgi demeyin ya üzülüyorum ha nedense her şeye üzlüyorum zaten bebek gibi hemen sanki gözyaşı ucunda duruyo akmaya hazır

hamile kalmadan önce nie aldıysam 2.5 kiloyu 47dim
ama işte anlamadığım nerden aldığım her tarafım aynı dapdar pantlarım bile oluyo sadece hafif karnımı acıtıyo

bakhele şuna bize hava atıyor
kızım benim kız 44 kilo nerdeyse senin kadarmış akannehir kaydirigubbakcemile3
valla imreniyorum size ama olamıyom sizin kadar zayıf
olamamda zaten bende bu iştah varken guclubacismile
ve beceriklilik
öhöö öhöö övünmek gibi olmasın çok güzel yemekler yaparım zemuszemus ve çok güzel yerim kafamçokkarıştı

canım benimm üzülme bu ay çıkmadıysa bidahaki ay çıkar sıkı çalışın yeter :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hayılısı be gülüm dr deiştirecem o ne idcek bakalımbilmiyorumkismile
insallaaaaaaaaaaaaah hayırlı sonuclarla gelirim:Saruboceq:
artık dr a gitmekten bıktım yawwwwwwwkafamçokkarıştı

kız sen benim son halimi görmedin sanırım kalçaları bi görsenn hiçte fıstık gibim göstermiyor ama herifin işine geldi vallaa sölemesi ayıp ohaoldumsmile zaten basenlerim genişti şimdi hepten kötü oldu adamda çok beğeniyii dedim doğurum ilk iş ben bunları eriticemm görürsün diyomm gıcıkk yaa ben şiştim die hayıflanıyom oda kilo aldım die seviniyoo ama çok zayıftım ben ilk defa 59 çıktım o zamanda hamiş kaldım bacım yoksa ben 55ten yukarı çıkmadıydımm heçç

ehehehehhh zaten bende senin adına dememiştim fıstık diye
benim kocikte zayıf kadın gördümmü şunlara bak zayıflıktan ölüyorlar kadın dediğin biraz etlü olur diyorda ondan şeyettiydim :jeyyar: sırnaşık şey

fıstık derken hani kabuklu fıstık varya kız onlardan diyolar kanımca kaydirigubbakcemile3 sen antepmi sandıydın olumunekankayizsmile

kızlar tek çizgi demeyin ya üzülüyorum ha nedense her şeye üzlüyorum zaten bebek gibi hemen sanki gözyaşı ucunda duruyo akmaya hazır
bizde çift cızık görünce ağlamaya başlarık o zaman bize çarşaf yetmez mafoldumben dermişim
ben herşeye gülerim beee kaydirigubbakcemile3
kıslar geliyorum birazdan ama fasla kalamm tatmmamı
tamam cnm bekleriz boshayallersmile
fıstık derken hani kabuklu fıstık varya kız onlardan diyolar kanımca kaydirigubbakcemile3 sen antepmi sandıydın olumunekankayizsmile

ben pahalı fıstıkım antep fıstığıyım zemuszemus
ucuzunu kabul etmiyim :umursamaz: piyasayı düşürmüyek aklinialirimsmile

hoş geldin canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş demekki

korkunç rüyalar görünce bende etkisinden kurtulamam cnm o y-üzden seni çok iyi anlıyorum
ama anlatmak doğru değilmiş bende öyle duydum
anlatma sende kalsın eyvahedigeldismile

tamam canım anlatmayım bendee bide hamileyimya ondan daha çok etkileniyom baba evinde şiddet hep vardıı ama allah günahlarını affetsin babam hakkında konusmayı istemiyom zaten ama elimde deil sanki anlatmasam daha kötü olcakmışım gibi geliyor allahım mekanını cennet etsin sustum artık tamamm daha sölemicem bişi allahh bi açarsam ağzımı tutabilene aşk olsun ne kadar sıkıtnı varsa içimdeee dökülüyom ben o yüzden susmak en iisii

bakhele şuna bize hava atıyor
kızım benim kız 44 kilo nerdeyse senin kadarmış akannehir kaydirigubbakcemile3
valla imreniyorum size ama olamıyom sizin kadar zayıf
olamamda zaten bende bu iştah varken guclubacismile
ve beceriklilik
öhöö öhöö övünmek gibi olmasın çok güzel yemekler yaparım zemuszemus ve çok güzel yerim kafamçokkarıştı

hahaytt gencim güzelim havam var benimm şaka bi yana gidişatım iyi değil yemediğim halde neden böle oluyo anlamıyorum gerçi kendi tartımda 2 haftadır 51 çıkıyo bence tarı fazla gösterdi aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dün komşum diyoki toton büyümüş ne kadar meraklıymışsınız kilo almama dedim hamile kalmadan önce aldığım 2.5 kiloyu kimse farketmedi hamile kaldıkya hemen kilomu aldın sen
kızın kaç yaşındaki senin küçük değilmiki biraz büyüsün genç kız olsun boy atarken verir kilo ben çocuklumdan beri çirozdum hep
99depreminde 54 kiloydum tosun gibidim yemeden kesildim 43e düştüm 3 ayda evlenirken 45tim işte şimdide tosun olma yolunda ilerliyorumcokacimcoookcokacimcoook

ehehehehhh zaten bende senin adına dememiştim fıstık diye
benim kocikte zayıf kadın gördümmü şunlara bak zayıflıktan ölüyorlar kadın dediğin biraz etlü olur diyorda ondan şeyettiydim :jeyyar: sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

X