Dokuz Doğuranlar

kıslar ben çıkıyorum başım fena ağrıyor öptüm hepinizi akşamları gelin ancak o saatte görüşürüz valeciğimle maviş gelemiyor galiba onlarıda öpüyorum ben kaçarrrr

canım evet ben akşamları giremiyom ancak koçiş uyursaa belkii girerim canım kib görüşürüzz

1 tas zeytin yemişim bişe yemiyorum diyorum bende yuh bana bee utandım kendimden ama grissini le:kedi::kedi:

öyle diyenlere sinir oluyom yaaa allah bilir sadece olmadıgını ona neymiş
dogru canım ya sizler bize umut oluyonuz işte böyle konustukca rahatlıyom ben Şeniz

kıslar ben çıkıyorum başım fena ağrıyor öptüm hepinizi akşamları gelin ancak o saatte görüşürüz valeciğimle maviş gelemiyor galiba onlarıda öpüyorum ben kaçarrrr

tamamcanımcım kib ,
kocaman öptümŞeniz

ağşama kocik mantı istedi nasıl yetiştirecem ben bu tembelliknen yaff

canım bende istiyorum ayıp oldugundan deildi ne bilim koçiş ne der bilmiyom ben bekarken gidiyordum sinirsel rahatsızlığım vardı byılıyodum ben bir nevi nöbet geçiriyodum o yüzden baya gittiydim de şimdi koçiş ne der bilmiyom olumlu karsılarmı o yüzden dedimm

iyi bari herkes çıkıyomuş bende çıkıyım yapıyım mantıyı yisin kocikim löp löp yağ olsun göbek olsun inşallah :roflol:

iyi bari herkes çıkıyomuş bende çıkıyım yapıyım mantıyı yisin kocikim löp löp yağ olsun göbek olsun inşallah :roflol:

benim koçiş zayıflama derdine düştü bi alet aldı inş işe yarar sen adamı şişmanlatmak istiyon galiba divin hanım hee sen veremeyince kocanda alsın diemi uğrasıyon neydiyon kuzum

hoşgeldin sezencimmm nasılsın oğluşun nasıll maŞALLAHH az kalmış bacımm

bu arada divincim bi daha duymuyum yaaa hamiş var aranızda yapabilen var yapamayan var kuzum aa olmazki canım yaa ben nerden bulum mantıyıı zati ne zamndır yemediydimm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiym saol sen nasılsın evet son 8 haftam
heyecan dorukta

oyyy maşallahhh bende iyiyim oğlumla kaburgalar batıyo ayagı falan batıyo ama olsunn değer buna 461 gram olmuş dün dr gittik teyzesii özledim kız sizi aa valla bugün çenem düştüü

oyyy maşallahhh bende iyiyim oğlumla kaburgalar batıyo ayagı falan batıyo ama olsunn değer buna 461 gram olmuş dün dr gittik teyzesii özledim kız sizi aa valla bugün çenem düştüü

maşallah bebişine
bende salı gidecem en son 1696 gr ve iki hafta önde gidiyodu

mavişim nasılsın oldunmu kız o kadar kaburgana batıyo heee dur sen son 10 haftadan sonra görürüm seni mutluyum sen nasılsın 6 haftam kaldı benim en son 1,750ydi kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…