canım hayra yoruyorum rabbim mekanını cennet etsin nur içinde yatsın babacım ama hep böle şiddet var işin içinde yani annemle babamı görüyom ama hep böle şiddet içeren rüyalar ve buda beni etkilemeye başladı allah nasip ederse mevlüt okutucam yine bu ay bitsin inş hayırlıdır yaa bu rüyalar yani bilmesem annemi arıcam o rüyanın etkisiyle gercekten bugün uzun süre kendime gelemedim az daha arayacaktım annemi iyimisin die neyse canınızı sıkmayım sizin bunlarlar rüyamı kimseye anlatamıyom koçişe diyom rüya gördüm korktum diyom hemen anlatma diyor içimde kalıyor böylece
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende test yaptım sonuc kocaman kıpkırmızı bi tek cizgi:umursamaz:
neysem hayırlısı ya artık taka taka piskopat oldum en iyisi oluruna bırakmak-tatlicadiarzu-
ay herkes burda ne güzelllllllllllllhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim bende test yaptım sonuc kocaman kıpkırmızı bi tek cizgi:umursamaz:
neysem hayırlısı ya artık taka taka piskopat oldum en iyisi oluruna bırakmak-tatlicadiarzu-
boyuna göre kilon azdı zaten şimdi tam fıstık olmuşsundur
fazla zayıf olma 65 senin için ideal kilo bence
maşallah sülün gibide boyun var ne güzel zemuszemus
hamile kalmadan önce nie aldıysam 2.5 kiloyu 47dim
ama işte anlamadığım nerden aldığım her tarafım aynı dapdar pantlarım bile oluyo sadece hafif karnımı acıtıyo
canım benimm üzülme bu ay çıkmadıysa bidahaki ay çıkar sıkı çalışın yeter :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kız sen benim son halimi görmedin sanırım kalçaları bi görsenn hiçte fıstık gibim göstermiyor ama herifin işine geldi vallaa sölemesi ayıp ohaoldumsmile zaten basenlerim genişti şimdi hepten kötü oldu adamda çok beğeniyii dedim doğurum ilk iş ben bunları eriticemm görürsün diyomm gıcıkk yaa ben şiştim die hayıflanıyom oda kilo aldım die seviniyoo ama çok zayıftım ben ilk defa 59 çıktım o zamanda hamiş kaldım bacım yoksa ben 55ten yukarı çıkmadıydımm heçç
bizde çift cızık görünce ağlamaya başlarık o zaman bize çarşaf yetmez mafoldumben dermişimkızlar tek çizgi demeyin ya üzülüyorum ha nedense her şeye üzlüyorum zaten bebek gibi hemen sanki gözyaşı ucunda duruyo akmaya hazır
tamam cnm bekleriz boshayallersmilekıslar geliyorum birazdan ama fasla kalamm tatmmamı
fıstık derken hani kabuklu fıstık varya kız onlardan diyolar kanımca kaydirigubbakcemile3 sen antepmi sandıydın olumunekankayizsmile
korkunç rüyalar görünce bende etkisinden kurtulamam cnm o y-üzden seni çok iyi anlıyorum
ama anlatmak doğru değilmiş bende öyle duydum
anlatma sende kalsın eyvahedigeldismile
bakhele şuna bize hava atıyor
kızım benim kız 44 kilo nerdeyse senin kadarmış akannehir kaydirigubbakcemile3
valla imreniyorum size ama olamıyom sizin kadar zayıf
olamamda zaten bende bu iştah varken guclubacismile
ve beceriklilik
öhöö öhöö övünmek gibi olmasın çok güzel yemekler yaparım zemuszemus ve çok güzel yerim kafamçokkarıştı
ehehehehhh zaten bende senin adına dememiştim fıstık diye
benim kocikte zayıf kadın gördümmü şunlara bak zayıflıktan ölüyorlar kadın dediğin biraz etlü olur diyorda ondan şeyettiydim :jeyyar: sırnaşık şey