- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar ben çıkıyorum başım fena ağrıyor öptüm hepinizi akşamları gelin ancak o saatte görüşürüz valeciğimle maviş gelemiyor galiba onlarıda öpüyorum ben kaçarrrr
ey gidi kocam son kez tahlil verecektiya tüp bebekten önce aşılamaya yetecekmi die kurban olduğum mevlam okadar büyükki ogün örendik hamile oldumu gidememişti toplantısı vardı ptesi gidecekti
hamile kaldığım ay öle güzel şeler yaşadımki kızlar içime doğmuştu ama genede inanıp kaptırıp sorasında hayal kırıklığı yaşamamak için yok be gene saflaşma mümkün olmayan şeye inanmam diyodum ama hiiiçç isyan etmedim o ay 18aydır oay kadar çok istedimi hatılamıyorum
ablam ve eniştem bendeydi balkona güvercinler gelip mıçıyodu hep kovdum güvercini eniştem demiştiki allah oyüzden çocuk vermiyo sana odama gidip nasıl ağlamıştım rabbim artık böle laflara maruz bırakma beni die
mucizeler gerçekten var canlarım sadece inanın ben hamile kaldıysam herkes kalır vallaha bak rabbimden özür dilemiştim allahımdan 1haftalık evliyken sakın çocuk verme die yalvardığım için cezalandırıyo beni sanmıştım :sinifsinif::sinifsinif:
kıslar ben çıkıyorum başım fena ağrıyor öptüm hepinizi akşamları gelin ancak o saatte görüşürüz valeciğimle maviş gelemiyor galiba onlarıda öpüyorum ben kaçarrrr
hayırlısı bebem cok güzel olur inanıyom
anasına bak kızını al derler
bende lise 1de bi hırs yaptım yazın zayıfladım
boyda attım aynı zamanda sonra yaz dönüşü
jerkes söyle baktı:1shok:tabi sonra ben fit halimle bi havalarlaelaelaelaelae
saol canımcım beni en iyi anlayanlar sizlersiniz zatenolumunekankayizsmile
dualarınız eksik etmeyin canımcım ayıp degilki hem sorunların oldugu için gitmicenki
sadece daha rahat hamilelik gecirmen için bi kac seans gitsen yeter
bende gitmeyi düşünüyom daha rahat olayım diye cok mutsuz hissediyom kendimi
bu düşünceyi atmam lazım kendimdenboshayallersmile
ağşama kocik mantı istedi nasıl yetiştirecem ben bu tembelliknen yaff
iyi bari herkes çıkıyomuş bende çıkıyım yapıyım mantıyı yisin kocikim löp löp yağ olsun göbek olsun inşallah :roflol:
iyiym saol sen nasılsın evet son 8 haftam
heyecan dorukta
oyyy maşallahhh bende iyiyim oğlumla kaburgalar batıyo ayagı falan batıyo ama olsunn değer buna 461 gram olmuş dün dr gittik teyzesii özledim kız sizi aa valla bugün çenem düştüü