bende kullanmıştım ama adet olamıyordum ya ozamanlar
o neydi öyle gerçekten bitmek bilmemişti
sonra araştırdım meğer genelde öyle yapıyormuş bu ilaç kafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
yeni başlık altında toplanalım dedik kızlar benim açmam konusunda çok ısrar ettiler bende espirili olsun diye dokuz doğuranlar koydum topiğin adını sırnaşık şey
bazende bomboş oluyor topik o zaman birbirimizi beklemekten dokuz doğuruyoruz akannehir
maşallah maşallah yarım kilo olmuş tosun olmuşhepinize slm kızlarr dün dr gittim ayrıntılı ultrasonuma yarım bakmıştı tam haftasında olmadıgımız için dün yine gittik maşallah oğluşumun gelişimi çok iyiymiş dr amcası dedi 461 gram olmuş benim koçiş iki gündür evdeydi gelemedim birde uyku düzenim bozuldu ne yattıgım belli ne kalktıgım giremedim bi müddet sizde ne var ne yok kızlarr
pıştttttttttttttttt ben geldim nasılsınız bakayım
birde ağır bi ilaçtı değilmi uyku basıyordu sürekli mirmirmirmir
gece içip mışıl mışıl uyuyordum ben
zaten gündüzde uyurum hatta ayaktada uyurum ben uyumayı çok severim
uyuyup büyüyecem :ecrin_bebek:
hakılısın canım çok dağıldık ama dağılmamıza ne sebeb oldu ben halenn çözemedim gerçi neden böyle olduk durduk yere bilmiyom ama çok güzel olmuş bu topik inş yine eski günlere dönmemize yardımıcı olacak ben iyiyim canım iyi gidiyor şimdilik elleri ayakları batmaya başladı galiba yada benim kaburgalarım batıyo ağrı oluyor arada uyku düzenim bozuldu hep rahmetli babamı görüyom rüyamda hatta bu sabahda gördüm bir saat uyuyamadım etkisinden rüyanın karman çormanım anlayacagın birde psikolojik olarak bireaz değişim gösteriyomm ayy çok yazdım kusura bakmayın
maşallah maşallah yarım kilo olmuş tosun olmuş
adını ne koyacaktınız canım bebişin
bizde değişen bişey yok
sadece hepbirlikte toplu soğan yapacaz
şuan hepimiz kanamalıyız kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin ayşem gözlerim yollarda kaldı
bir eksiğimiz var VALERİ ELMAAAAAAAAAAAA
bulantım falan yok canım çok şükür sadece bazı şelerden tiksiniyorum yiyemiyorum bulantı sadece akşam üzeri oluyo geçiyo hemen şuandada aç karnımı doyuruyorum
ayy zaman geçmiyo yaa poff 15.45te bebemi görücem hem heyecanlıyım hem korkuyorum
murat kaan olacak canım kısmet olursa oğlumun kilosu iyide ben oldum 70 kilo yaww zaten boyum 1.73 allahtan göstermiyom boyumdan dolayı ama şölee 75le doğuma girsem iyi olcakk 59 kiloydum hamiş kaldıgımdaaa sempatiksalakcinni
pregesterondanmı bahsediyonuz ben içiyorum hep bana nie bişe yapmıyo daş gibiyim
CNM rüyada ölü görmek iyidir
ölü diri haber demek
hayra yor hayır olsun inşallah
toparlanırız inşallah canım şurda hepimizde iki çift lafın belini kırmaya geliyoruz
topik çok önemli değil aslında nere olursa olsun
önemli olan bu ortam :1hug:
bu ortamı başka hiçbir topikte bulamıyorum ben :teytey: