Dokuz Doğuranlar

bende kullanmıştım ama adet olamıyordum ya ozamanlar
o neydi öyle gerçekten bitmek bilmemişti
sonra araştırdım meğer genelde öyle yapıyormuş bu ilaç kafamçokkarıştı

birde ağır bi ilaçtı değilmi uyku basıyordu sürekli mirmirmirmir
gece içip mışıl mışıl uyuyordum ben
zaten gündüzde uyurum hatta ayaktada uyurum ben uyumayı çok severim
uyuyup büyüyecem :ecrin_bebek:

hakılısın canım çok dağıldık ama dağılmamıza ne sebeb oldu ben halenn çözemedim gerçi neden böyle olduk durduk yere bilmiyom ama çok güzel olmuş bu topik inş yine eski günlere dönmemize yardımıcı olacak ben iyiyim canım iyi gidiyor şimdilik elleri ayakları batmaya başladı galiba yada benim kaburgalarım batıyo ağrı oluyor arada uyku düzenim bozuldu hep rahmetli babamı görüyom rüyamda hatta bu sabahda gördüm bir saat uyuyamadım etkisinden rüyanın karman çormanım anlayacagın birde psikolojik olarak bireaz değişim gösteriyomm ayy çok yazdım kusura bakmayın

ayy zaman geçmiyo yaa poff 15.45te bebemi görücem hem heyecanlıyım hem korkuyorum

maşallah maşallah yarım kilo olmuş tosun olmuş
adını ne koyacaktınız canım bebişin
bizde değişen bişey yok
sadece hepbirlikte toplu soğan yapacaz
şuan hepimiz kanamalıyız kaydirigubbakcemile3
pıştttttttttttttttt ben geldim nasılsınız bakayım

hoşgeldin ayşem gözlerim yollarda kaldı
bir eksiğimiz var VALERİ ELMAAAAAAAAAAAA

ayşecim sen nasılsınn
sibel nası gidiyo bulantıların ne durumda daha iyimisin canım
dilnurcum özledim senide uzun oldu görüşmedik sen nasılsınn canım
elifcim kızın nasıl bugün benimki kıpır kıpır maşallah dün ultrasona girdiğimde uyuyodu bi oynamadı garibim dr da biraz sıkılıdı sanırım habire karnıma vuruyor çocuk oynasın diee ama benimki saat 2yle 3 bucuk arası uyuyoo

nerdesiniz beeeee canım sıkılıyo haa pataklıcam hepinizi bi denk gelemiyozmu alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ay evet ya hapı içtikten 1 2 saat sonra gösteriyodu etkisini benim çok başım dönüyordu
hatta yazdı birgün içip dışarı gezmeye çıktık yolda yürüyemedim sersemlikten kaydirigubbakcemile3
oyüzden tamamını kullanmadım uyku yapar, düzensiz kanama yapar, baş dönmesi yapar
biz iyileşmek için içiyoz bu hepten mahfetmişti beni sırnaşık şey

bulantım falan yok canım çok şükür sadece bazı şelerden tiksiniyorum yiyemiyorum bulantı sadece akşam üzeri oluyo geçiyo hemen şuandada aç karnımı doyuruyorum

kızalar benim gitmem gerek yukarıdan çağırıyolar öf ya kaydirigubbakcemile

CNM rüyada ölü görmek iyidir
ölü diri haber demek
hayra yor hayır olsun inşallah

toparlanırız inşallah canım şurda hepimizde iki çift lafın belini kırmaya geliyoruz
topik çok önemli değil aslında nere olursa olsun
önemli olan bu ortam :1hug:
bu ortamı başka hiçbir topikte bulamıyorum ben :teytey:

murat kaan olacak canım kısmet olursa oğlumun kilosu iyide ben oldum 70 kilo yaww zaten boyum 1.73 allahtan göstermiyom boyumdan dolayı ama şölee 75le doğuma girsem iyi olcakk 59 kiloydum hamiş kaldıgımdaaa sempatiksalakcinni

pregesterondanmı bahsediyonuz ben içiyorum hep bana nie bişe yapmıyo daş gibiyim

bulantım falan yok canım çok şükür sadece bazı şelerden tiksiniyorum yiyemiyorum bulantı sadece akşam üzeri oluyo geçiyo hemen şuandada aç karnımı doyuruyorum

afiyet olsun canım ne güzel inş hep böle devam eder bulantı neyim olmaz inşş

bana kilo demeyin şaşıp kalmış durumdayım 49.50le hamile kaldım bugün sabah sağlık ocağında kız tarttı beni 52 içimden yuh dedim adam gibi yemek yemiyorum nasıl oluyo
anlatıyolar böle şunu yedim bunu yedim off patladım 1kilo vermişim vay anasını diyorum ama hiç bi tarafımda büyüme yok nerem şişiyo anlamadım

boyuna göre kilon azdı zaten şimdi tam fıstık olmuşsundur
fazla zayıf olma 65 senin için ideal kilo bence
maşallah sülün gibide boyun var ne güzel zemuszemus

şuan yediğim şey grissini ve zeytin bayıla bayıla yediğim ikili bide çay oda şekersiz

pregesterondanmı bahsediyonuz ben içiyorum hep bana nie bişe yapmıyo daş gibiyim

kaydirigubbakcemile3 banada başka ilaçlar pek etki etmez ama bu sersem sepelek etti beni dokandı herhal ağır geldi bünyeme sempatiksalakcinni sırnaşık şey

canım hayra yoruyorum rabbim mekanını cennet etsin nur içinde yatsın babacım ama hep böle şiddet var işin içinde yani annemle babamı görüyom ama hep böle şiddet içeren rüyalar ve buda beni etkilemeye başladı allah nasip ederse mevlüt okutucam yine bu ay bitsin inş hayırlıdır yaa bu rüyalar yani bilmesem annemi arıcam o rüyanın etkisiyle gercekten bugün uzun süre kendime gelemedim az daha arayacaktım annemi iyimisin die neyse canınızı sıkmayım sizin bunlarlar rüyamı kimseye anlatamıyom koçişe diyom rüya gördüm korktum diyom hemen anlatma diyor içimde kalıyor böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…