İyiyim canım çalışıyorum 2 ekimden beri kendi dükkanımızda şimdilik iyi gidiyor ilk hafta 1.500 kilo verdim işlere alışıncada fazla veremedim şimdilik 2 kilo vermiş bulunmaktayımKızlar nasılsınız,malatyadayiz yaklaşık bir ay oldu tasinasli lojmana,annem pazar günü dönüyor4,5 aydır beraberiz çok zor olucak bana,yağız 1. Sınıfa başladı onun telaşı bi taraftan, ev yerleştirmek bi taraftan çok yorulduk bir aydır...sizler nasılsınız diycemde nasıl olsa kimseler yok..Ayşem sen neredesin hiç sesin cikmiyor...
Buralardayım canım nasılsın yarenim iyisindir inşallah çocuklarda iyileridr inşallahSelamlar terk edilmiş topik nasılsınız,ayşem nerelerdesin sen yahu ozlettin kendini...
Iyiyiz çok şükür canım ya 15 gün kadar hastalıklarla uğraştık eşim apar topar ameliyat oldu on gün raporluydu o arada yağız çok hastalandı istifra etti sürekli hastanelerde dolaştık hergün şimdi iyi hepsi çok şükür,Haksever yanlış bilmiyorsm 19 aralıkta doğum yapicak hayırlısıolsun inşallah...arada uğra iyi haberini alayım,kendine çok iyi bak iyi geceler canım benimBuralardayım canım nasılsın yarenim iyisindir inşallah çocuklarda iyileridr inşallah
Canım kk ya bakım yapıldığından beri doğru dürüst giremiyom hele de geyik sohbeti sayfasını hiç açamıyom Allahtan eski mesajlarımdan buldum da girdim
Bu arada haksever doğum yaptımı bilen var mı ?
Aleykum selam canimSelamunaleyküm arkadaşlar haksever canım başın sağolsun çok üzüldüm görünce Rabbim sabırlar versin inşallah..... Kızlar yine hamileyim 3.ye ve bu kez ikiz iki tane daha kızım olucak inşallah çok ihmal etmişim sizi hepiniz hakkınızı helal edin çokkk ama çok özlemişim sizleri..
Haklısın canım baktım azcık geçmişe ayşe ve sen bu günlere getirmişsiniz bende yeni telefon aldım akıllı olandan artık uğrarımCanım ben iyiyim çocuklar büyüyor yağız 7 yi bitircek,Yarende 3ü allah nasip ederse....Ben çok uğraştım kendimce hatta ayşede ama topigi canli tutamadik burda olanlar bile hiç gelip uğramıyor....Doğuran doğurdu iş bitti gibi oldu maalesef...neyse herkes iyi olsun yeter belenaycim...allaha emanet ol canım benim....
Geldim canım ben hep uğruyorum ama kimse olmuyor nasılsın bebeler nasıl...Istense zaman bulunur canım ya çünkü iyi kötü büyüttük çoğumuz çocukları,ben buralardayim hep çok öpüyorum seni....Ayseeemmm sende gel nerelerdesin canım benim...
Sağol ayşem iyiyiz bebeler büyüdüler biri 4,5 biri 2,5 yaşında bütün gün onlarla uğraşıyorum tam oyun çağındalar ilgi istiyorlar bende bazen yetemiyorum iş güç çocuk derken vakit böyle geçip gidiyor kilo dedin ya yarama bastınGeldim canım ben hep uğruyorum ama kimse olmuyor nasılsın bebeler nasıl...
belenay ben hep buradayım telefondan giriyorum zor zahmet arada diyetlere bakınıyorum nasılın bebeler büyüdülermi ben hala aynıyım aynı tas aynı hamam kilolar var fazlalık nasıl vercezbilmem