Dokuz Doğuranlar

Sağol ayşem iyiyiz bebeler büyüdüler biri 4,5 biri 2,5 yaşında bütün gün onlarla uğraşıyorum tam oyun çağındalar ilgi istiyorlar bende bazen yetemiyorum iş güç çocuk derken vakit böyle geçip gidiyor kilo dedin ya yarama bastın:KK51:bende vermeye çalışıyorum her ne kadar zayıfsın yeter verme deselerde ben görüyorum fazlalıkları inan hep aklımdasınız dua ediyorum bir kaç arkadaşım var onlara ve sana hep dua ediyorum rabbim gönlünüze göre versin sabrın sonu selamettir ayşem bak ben en umutsuz olduğum bir zamanda kavuştum meleğime ardından bir düşük yaptım sonra oğlum geldi dünyaya vakti saati gelince rabbim ol deyiverince oluyor sabır ve dua ayşe tek ilacımız:dua:
İyi maşallah size ...Kilo sen yine 70 in altındasın bende durum dahada vahim hele şimdide tüp bebeğe gitmeden vereyim diyorum gr gitmiyor verdiğim 4:500 bu kadar verebildim...Diyetisyen şart bana değilse gitmiyor ...
Dualarım için Amin canım hayırlısı alıştım sanki böylede yaş olmuş 30:KK14::KK14:

İyi maşallah size ...Kilo sen yine 70 in altındasın bende durum dahada vahim hele şimdide tüp bebeğe gitmeden vereyim diyorum gr gitmiyor verdiğim 4:500 bu kadar verebildim...Diyetisyen şart bana değilse gitmiyor ...
Dualarım için Amin canım hayırlısı alıştım sanki böylede yaş olmuş 30:KK14::KK14:
Ben 36 yaşında doğurdum kız:KK39:

kızlar:KK200:
böyle gelen olursa bende gelirim topiğe
pelin baya büyüdü rahatladım eskisi gibi değilim..
bu arada 3. ayda annemi kaybettik ...annesizliğe alişmam hiç kolay olmadı..:KK61:

3. bebeği istiyoruz..spiral taktirmiştim mahvetti beni
mecburen çıkarttırdım..2 ay denedik olmadı..kısmet bakalım
şu an doğuma gittiğim kilodayım ..10 kilo vermem lazım
diyete başlıyorum 1 hafta dayanıyorum anca
Allaha emanet olun
öpüyorum :KK68:

bu arada 3. ayda annemi kaybettik ...annesizliğe alişmam hiç kolay olmadı..:KK61:

Allaha emanet olun
Yavaş yavaş toparlanoyoruz sanki eski günler ne güzeldi okumaya yetişemezdik divicim başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun anneciğinin ana gibisi var mı 10 sene oldu hala özlüyorum arıyorum nur içinde yatsınlar bebek içinde hayırlısı canım takınca olmuyor rahat olacaksın kısmeti varsa gelir vakti saati vardır

Allaha emanet olun

Allaha emanet olun
Canım başısaolsun Allah sabırlar versin çok üzüldüm nasılsın peki şimdi...
Allah gönlüne göre versin inşallah ama hatırladığım kadarı ile sen pelinden sonra 3.yü kesinlikle istemiyorum diyordun nasıl kızlar iyilermi..
Bende bir değişiklik yok be divinim hayırlısı diyorum ben her zaman belkide hiç bir zaman olmayacak ne diyeyimde.:KK43:
Bu arada vale kendi gelir söyler mi bilmiyorum ama Allah nasip ederse 2inci meleği de kız banada kızarmı bilmiyorum ama ben biliyordum hamle olduğunu Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Canım başısaolsun Allah sabırlar versin çok üzüldüm nasılsın peki şimdi...
Allah gönlüne göre versin inşallah ama hatırladığım kadarı ile sen pelinden sonra 3.yü kesinlikle istemiyorum diyordun nasıl kızlar iyilermi..
Bende bir değişiklik yok be divinim hayırlısı diyorum ben her zaman belkide hiç bir zaman olmayacak ne diyeyimde.:KK43:
Bu arada vale kendi gelir söyler mi bilmiyorum ama Allah nasip ederse 2inci meleği de kız banada kızarmı bilmiyorum ama ben biliyordum hamle olduğunu Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Ayşem rabbim sana da nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar imtahanın çetin ve uzun çok sabır istiyor dualarım seninle canım benim
Vale içinde hayırlısı olsun rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben kızları merak ediyorum neler yapıyorlar mesela neslihanı merak ediyorum beryali hakseveri okyanusu kısacası herkesi merak ediyorum bircanla görüşüyoruz sadece bide facede maviş var onun dışında hiç.kimseden haberim yok

:KK53: hamile değiliz ...kalamadık malesef şimdiye kadar :KK25:
her ay acaba bu aymı diye diye bu zamana kadar dokuz doğurduk :KK24:
ama umudumuzuda hiç yitirmedik :KK31:
birgün gerçekten doğuracaz diyorsanız buyrun :KK42: :KK48: :KK3:

z4b9a627a421ae.gif
Benim tedavim dün boşa gitti çok kötü oldum

Allaha emanet olun
Canım seni gördüğüme sevindim çok,annene çok ama çok üzüldüm,tedavi sürecini hep bizimle paylaştığın için etkilendim çok, iyi olmuştur sandım..mekanı cennet olsun rabbim bol sabır versin inşallah...üçüncü bebiste hayırlısıyla gelsin inşallah zamanı gelince,pelin,vildan ve seni kocaman öpüyorum...

Slm bos topik herkes kendi aleminde artik cocuklardan isten gucten buraya vakit kalmiyor
Beryalden haberi olan varmi yada telefonu varmi hic gormuyorum buralarda:işsiz:herkes gelirse bende gelirim aksamlari gunduz cocuklardan isten gucten elim ermiyor ama aksamlari yine muhabete gelirim:KK76:

Selam kızlar.
Ben de uzun zaman oldu girmeyeli..
dogru valla çok ihmal ettik burayı Teker teker koptuk.. çoğu gelmiyor ayşe ve ysren hariç tabii.. Neyse unsall gireriz toplanıriz ne güzel olur nerede ise 8 yıllık topik Dile kolay...

Ben iyiyim kızım 19 aylık oldu hala evdeyim ama çok tatlı çok masum olmakla birlikte çok cadı ve huysuz bir kızım var çok şükür.. hala emiyor hiç bir şey yemiyor ve uyumuyor şu saat oldu yeni uyUdu. ..

Divicim başın sağolsun cnm Rabbim mekanıni cennet eylesin çok üzüldüm..

Kızlar sizlerden haber almak bana iyi geldi aradan da olsa yazalım merak ediyoruz birbirimizi..
biz leedeki bağ bir başka...

Ayşem elif i her sevdiğimde her emzirdigimde dilimdesin duamdasin...

Ayse belenay yaren neslihan hepinizden Allah razi olsun canlarim
Citosumla belosum annelerimizin mekani cennet olsun insallah
Annesi hayatta olan kizlar..sizinde annelerinize saglik ve uzun omur versin rabbim basinizdan eksik etmesin

Aysecim 3. Bebegi hic istemiyordum..surekli anneme gidiyordum..kendi evime zaman ayiramiyordum
Annemde hep sen bidaha dogursan bana kim bakacak..herseyim sensin derdi
Bana dogur bitane daha dedikleri zaman ben naparim o zaman derdi hep

Annem hastayken hepimiz etrafinda toplandik..anneme pek bi faydamiz olmadi ama babama manevi cok destek olduk
Cok kardes cok güzelmiş
Dertlerimizi paylastik destek olduk birbirimize
Spiralde enfeksiyon yapti surekli antibiyotik kullandim..mecburen cikarttirdim
Igne ilac ben istemedim
18 senelik evliligimde hep bebek olsun diye cabaladik
Olmasin diye bi derdimiz olmadiya Baska turlude korunamadik beceremedik
Olursa olsun napalim dedik
Bakalim rabbim layik gorup verecekmi
Tamamen akisina biraktik
Yani ne olsun diye nede olmasin diye bi derdimiz yok
Nasipte varsa olur
Ammada uzattim

Valeyede cok sevindim
Gelmiyormu hic buralara
Beryalin bende numarasi var
2 kere aramistim acmadi geride donmedi
Bende ustelmeyi sevmem
Belki benim numaram silinmistir
Belki telefon defnededir aradigimdan haberi olmamistir bilemiyorum
Ama sunu biliyorum..beryal kilo vermis mankenler halt etmis
Cok guzel yakismis arkadasima

Neslis seni ve kizini cok opuyorum
Kime benziyor acaba
Cenem düştü
Citosum ben gunduz aksama kadar carsi pazar gezme tozma..aksamda ev isi yapiyom
Ne zaman aklima gelirse o zaman bakarim canim

Vatsap grup olsa burdan daha kolay olur
Sitenin yeni hali guzel ama alisamadim
Neyse öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Benim kocis isten gelmek üzere

Selam kızlar

Watsuptsn grup yapom diyorum bana özelden mesaj atar mısınız telefon larınızi..
Ayşe var Berna da var sizlerden bekliyorum arzu ederseniz eğer ben sevinirim.. burdan da devam ederiz ordan da..

X