Dokuz Doğuranlar

Bu arada divinity merak ediliyorsun bacım sen neden yazmıyorsun senin sıkıntın ne gelde anlatta bilelim sen böyle gelip uzaktan bakıp gidiyorsun ya ben iyicene merak ediyorum inşallah yoktur bir sıkıntın :)

Yok vallahi aysem ne denir nasıl denir bilemedim...biz aslında burda okadar çok şey paylasmisizki aslında bu olayda daha bi çok anladım..birbirimizi görmediğimiz halde acilarimizdan bile bu kadar etkileniyoruz...daha dün gibi hamile haberi,doğumu,çocukların yaramazlıkları,bizi bunaltmalari,isyanlarimiz...rabbim yar ve yardimcisi olsun..hiçbir anaya babaya böyle bi acı yasatmasin...nede zor bulmuştu yavrusunu...inşallah cennette bekleyecek zeynebim sevdiklerini....

hayırlı akşamlar kızlar uzun süreden sonra yyine ben.
Ayşemin bilgilendirmesi üzerine hemen buraya koştum.hakseverin kuzusuna çok ama çok üzüldüm.
Canım benim ya rabbim sabırlar versin.inşallah ikinci evladını sağlıkla kucağına alır.
oğlumdan sonra pek kadınlar kulübüne giremiyorum hayli koşuşturmalı geçiyor.inşallah herkes çok iyidir

Ayşem iyiyim canım çok şükür kızımla uğraşıyorum eve internet bağlanmadik ondan giremiyorum telde yazarken de on saat uğraşıyorum aklımdasiniz hiç unutmadım sürekli sayfaya girip bakıyor herkesten haber alıyorum ben iyiyim çalışmaya başlayacağım kızım büyüdü 19aylık yaramaz birşey işte opuyorum hepinizi Allaha emanet olun

Allahım evlatlarına uzun ömürler versin kuzum ben diyeyimde sonra neden demediniz demeyin üstüme düşeni yaptım Allahım özgemize sabırların en bolunu versin
Evet telden zor oluyor bende yazamıyorum eşimin telinde.. Maşallah canım kız büyümüş sen ne işinde çalışacaksın canım eşinde çalışıyor mu Allah yar ve yardımcınız olsun sen de Allahıma emanet ol bende sizleri öptüm :)

cansın sen ya ayşem sen söylemeseydin inan hiç haberimde olmazdı.bugünlerde baya yoğunum evimi taşıdım kızımın okul kayıtıyla uğraşıyorum oğlum bir taraftan etrafımı göremiyorum desem yeridir.ama bunlar güzel yorgunluklar rabbim evlatlarımızı korusun sen nelar yapıyosun

Eyvallah canım keşke daha güzel haberler verebilsek acı değilde güzel ama yapacak hiç bir şey yok...
Doğrudur canım ama arada gelseninzde iyi olduğunuz bari nefes aldığınızı bilsek bize yeter iki satır fazla değil iyiyiz yazın yeter...
Hım duru hanımcık okula başlayacakmış maşallah gene mi ev yaneden sürekli taşınıyorsun hala yurt dışındamısın sen canım..
Bendede ne olsun canım şükür iyiyim...

Keske guzel bi haber uzerine buraya gelmis olsaydim haberi duyunca cok uzuldum benimde 1.5 yasinda bir kixim var hakseverle aramizda 1 ay varmis Rabbim sabir versin o sebeple pek iyi oldugum soylenemex

Keske guzel bi haber uzerine buraya gelmis olsaydim haberi duyunca cok uzuldum benimde 1.5 yasinda bir kixim var hakseverle aramizda 1 ay varmis Rabbim sabir versin o sebeple pek iyi oldugum soylenemex
Bende az önce onu yazdım ya canım Allahım evlatlarınızı korusun ahh özgen gelsen de iki yazsak biliyorum zor gelmessindir ama inan bana arayamıyoruz da seni elimiz telefona gitmiyor

Haksever basin saolsun canim
inanamiyorum ilk okuduğumda şok oldum
konduramadim..
Allah diger bebegine hayirli saglikli uzun ömür versin
ne zor imtihandasin sen simdi
senelerce kokusunu duymayi kucagina almayi beklerken ellerinden kayip gitmesi cok aci

Allah dusmanimin basina vermesin..sana ve esine bol sabir ve dayanma gücü versin

Aci toplamis topigi :-(

ben cok mutsuzum umutsuzum
icimden hicbisey yapmak gelmiyor
babamla kardesim haca gittiler..kardesim anneme vekaleten gitti
annem 2 haftadir bende..bize getirdim burda ilgileniyorum
Babamlarin gelmesine daha 1 ay var
hayirla saglikla gelirler insallah
en korktugum sey annemin hasta olmasiydi..ve hasta oldu annem
cok agir ve zor geciyor
zaten hem hasta hemde 130 kilo olunca daha bi zor oldu
Rabbim dayanma gucu versin..zorlaniyorum

Hepimizin küçük büyük sıkıntılı zamanları var canım rabbim şükrümüzü ve sabrımizi azaltmasın inşallah...babanın ve kardesinin hatta anneciğinin haclari kabul olsun inşallah,annenin nesi var bilmiyorum ama rabbimden acil şifalar diliyorum hasta olan herkese...Sabır güzel arkadaşım hepimizin imtihanı büyük rabbim evlatlarimizla sevdiklerimizle sinamasin bizleri...seninde sıkıntıların vardı inşallah atlatmissinizdir...vildani ve pelini kocamanöpüyorum..Bende daha izmirdeyim bu ay sonu yeni bir hayata başlamak üzere bilmediğim gurbet ellere gidiyorum iki yavrumla..Rabbim hepimize güç kuvvet versin...yar ve yardımcımız olsun...

Sanada hayırlı cumalar ayşem,nasılsın..
Hayırlı akşamlar canım nasıl olayım iyiyim çok şükür...
Deemek gidiyorsun artık gurbet ellere oysa sen anneciğine dayanamzdın hiç neyse olsun kaç yıl kalacaksınız orada
Hayırlısı ile gidin gelin inşallah kazasız belasız valede orada kalmıştı ama ne kadar bilmiyorum

Sıkıntılar stresler alınan kilolar ödenmeyen bitmeyen borçlar yazsam sayfalar almaz bacım ama şükür bu halimize rabbim daha büyük dertler acılar vermesin
Annene çok geçmiş olsun baban ve kardeşin hatta annen hacılığıda Allahım kabul etsin inşallah o kutsal topraklara gitmek bizlerede nasip olur
Kızlara selam canım öp ikisinide

Yarencim alintilamadan yaziyorum böyle daha kolay oluyor..
annemde ne hastalik ararsan var..evin icinde yurutec gibi biseyle odadan odaya gidiyor..kendi evleride benim evde 3. katta..Asansör yok malesef
inmesi cikmasi cok zor..her araya sandalye koyarak dinlene dinlene cikti
kilo cok cigerler bitik..2 tane hava makinesi var sabaha kadar hava aliyor
tuvalete gündüz gidebiliyor ama gece kalkamiyor gidemiyor ve surekli agrilari var
sana cok imreniyordum ..annenle arandaki bağa
insan annesini sever degilmi
bende severim ama belli edemem
aramızda hep mesafe var
yillardir böyle. .hic yakinlik kuramiyoruz
aslinda hicte anlasamayiz biliyonmu
o bana muhtac ve mecbur bende ona bakmak zorundayım. .iste oyle sayili gunleri gecirmeye calisiyoruz
saglik versin Allahim..3.5 senedir bana gelemiyordu..esyalarin resmini cek getir goruyum diyordu
bende firsat bu firsat gel bizde kal dedim
gelmeye niyeti yoktu. .ikna ettim getirdim
yoksa biz annemlerde kalacaktik
ön balkonumu cok seviyordu..3 5 gun cay yaptim orda ictik
sivasin havasi malum agustosta üsünüyor
kesin balkonda üşüttük annemi
kafani sisirdim
cok doluyum..hic bos dakkam yok
Ev hep hasta dolu şu an
revire döndü
cocuklari ve seni öpüyorum Allaha emanet olun canim
yeni yeriniz insallah umdugundan iyi cikar
malatya guzel diye duyuyorum

xaysex rabbim tasiyamiycagimiz yük vermesin
bugunlerde gecer biliyorum..sabretmek lazim .ama bizde insaniz peygamber degilizki. .aciz kullariz
yinede bu günüme cok şükür. .Allah can sagligi versin gerisi bos
annemle eskilerden konuşurken rabbim her kulunu dener insallah beni pelin ve vildanla imtihan etmez dedim
hakseverin basina geleni duyunca bendeki dertmi Allahim ne verirsen basim üstüne dedim
her serde bir hayir vardir
benim sıkıntılarin sonu hep hayir oldu
insallah bunlarida atlatirsam güzel günler yine görürüm.ve görürüz insallah

evet canım duru pazartesi anaokullu olacak inşallah :)
ei taşıdım durunun okuluna yakın olsun istedim.hiç ayrılmadım yaaa kızımdan biraz endişe var.yakına geldim şükür okuluna ben götürüp getireceğim inşallah.hala yurt dışındayım bu gidişle kalacağım galiba burda :) arada yazarım inşallah.ama topik baya boş kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…