Sende hgdin canım senide alıntılamıştım ama çıkmamış nasılsın...Hak sever çok çok üzgünüm Allahim çok büyük sabır versin duyduğumdan beri şoktayim ve sürekli aklimdasın
Allahım evlatlarına uzun ömürler versin kuzum ben diyeyimde sonra neden demediniz demeyin üstüme düşeni yaptım Allahım özgemize sabırların en bolunu versinhayırlı akşamlar kızlar uzun süreden sonra yyine ben.
Ayşemin bilgilendirmesi üzerine hemen buraya koştum.hakseverin kuzusuna çok ama çok üzüldüm.
Canım benim ya rabbim sabırlar versin.inşallah ikinci evladını sağlıkla kucağına alır.
oğlumdan sonra pek kadınlar kulübüne giremiyorum hayli koşuşturmalı geçiyor.inşallah herkes çok iyidir
Evet telden zor oluyor bende yazamıyorum eşimin telinde.. Maşallah canım kız büyümüş sen ne işinde çalışacaksın canım eşinde çalışıyor mu Allah yar ve yardımcınız olsun sen de Allahıma emanet ol bende sizleri öptüm :)Ayşem iyiyim canım çok şükür kızımla uğraşıyorum eve internet bağlanmadik ondan giremiyorum telde yazarken de on saat uğraşıyorum aklımdasiniz hiç unutmadım sürekli sayfaya girip bakıyor herkesten haber alıyorum ben iyiyim çalışmaya başlayacağım kızım büyüdü 19aylık yaramaz birşey işte opuyorum hepinizi Allaha emanet olun
cansın sen ya ayşem sen söylemeseydin inan hiç haberimde olmazdı.bugünlerde baya yoğunum evimi taşıdım kızımın okul kayıtıyla uğraşıyorum oğlum bir taraftan etrafımı göremiyorum desem yeridir.ama bunlar güzel yorgunluklar rabbim evlatlarımızı korusun sen nelar yapıyosunAllahım evlatlarına uzun ömürler versin kuzum ben diyeyimde sonra neden demediniz demeyin üstüme düşeni yaptım Allahım özgemize sabırların en bolunu versin
Evet telden zor oluyor bende yazamıyorum eşimin telinde.. Maşallah canım kız büyümüş sen ne işinde çalışacaksın canım eşinde çalışıyor mu Allah yar ve yardımcınız olsun sen de Allahıma emanet ol bende sizleri öptüm :)
Eyvallah canım keşke daha güzel haberler verebilsek acı değilde güzel ama yapacak hiç bir şey yok...cansın sen ya ayşem sen söylemeseydin inan hiç haberimde olmazdı.bugünlerde baya yoğunum evimi taşıdım kızımın okul kayıtıyla uğraşıyorum oğlum bir taraftan etrafımı göremiyorum desem yeridir.ama bunlar güzel yorgunluklar rabbim evlatlarımızı korusun sen nelar yapıyosun
Keske guzel bi haber uzerine buraya gelmis olsaydim haberi duyunca cok uzuldum benimde 1.5 yasinda bir kixim var hakseverle aramizda 1 ay varmis Rabbim sabir versin o sebeple pek iyi oldugum soylenemexAmin Neslihanım Amin Allahım kimselere yaşatmasın
Hgdin canım nasılsın
Abla neredesin sn be ciddi ciddi merak ediyorduk seni birde belenayı tabi
Hele ben sen Zeynep mi diyene kadar ayıkmadım ne oldu ne bitti kime ne yazdım kime sordum Zeynep değildir dedim taki Neslihan link gönderene dek ufff Allahım karnındaki kızını Ayşe Saremizi bağışlasın özgemize daha arayamadım sen aradın mı yarenim
Bende az önce onu yazdım ya canım Allahım evlatlarınızı korusun ahh özgen gelsen de iki yazsak biliyorum zor gelmessindir ama inan bana arayamıyoruz da seni elimiz telefona gitmiyorKeske guzel bi haber uzerine buraya gelmis olsaydim haberi duyunca cok uzuldum benimde 1.5 yasinda bir kixim var hakseverle aramizda 1 ay varmis Rabbim sabir versin o sebeple pek iyi oldugum soylenemex
Hayırlı akşamlar canım nasıl olayım iyiyim çok şükür...Sanada hayırlı cumalar ayşem,nasılsın..
Sıkıntılar stresler alınan kilolar ödenmeyen bitmeyen borçlar yazsam sayfalar almaz bacım ama şükür bu halimize rabbim daha büyük dertler acılar vermesinAci toplamis topigi :-(
ben cok mutsuzum umutsuzum
icimden hicbisey yapmak gelmiyor
babamla kardesim haca gittiler..kardesim anneme vekaleten gitti
annem 2 haftadir bende..bize getirdim burda ilgileniyorum
Babamlarin gelmesine daha 1 ay var
hayirla saglikla gelirler insallah
en korktugum sey annemin hasta olmasiydi..ve hasta oldu annem
cok agir ve zor geciyor
zaten hem hasta hemde 130 kilo olunca daha bi zor oldu
Rabbim dayanma gucu versin..zorlaniyorum
evet canım duru pazartesi anaokullu olacak inşallah :)Eyvallah canım keşke daha güzel haberler verebilsek acı değilde güzel ama yapacak hiç bir şey yok...
Doğrudur canım ama arada gelseninzde iyi olduğunuz bari nefes aldığınızı bilsek bize yeter iki satır fazla değil iyiyiz yazın yeter...
Hım duru hanımcık okula başlayacakmış maşallah gene mi ev yaneden sürekli taşınıyorsun hala yurt dışındamısın sen canım..
Bendede ne olsun canım şükür iyiyim...