Dokuz Doğuranlar

istemem canım kalsın
eskisi gibi aktif değilim..alışkanlıktan gelip siyaset okuyup gidiyorum
sadece beğeniyorum yorumda yapmıyorum:)
en iyisini yapıyon bence bende mümkün oldukça girmemeye gayret ediyorum siyasete. meydanı da boş bırakmamak lazım ara ara yoklamalısın sende :)

en iyisini yapıyon bence bende mümkün oldukça girmemeye gayret ediyorum siyasete. meydanı da boş bırakmamak lazım ara ara yoklamalısın sende :)
çenemi yani parmaklarımı yorduğuma değmez
zaten bişey yazacak olsam yazılmış oluyor..bende beğenip geçiyorum..facede daha aktifim :cool:

çenemi yani parmaklarımı yorduğuma değmez
zaten bişey yazacak olsam yazılmış oluyor..bende beğenip geçiyorum..facede daha aktifim :cool:
haklısın ne desek ne söylesek boş ama işte dayanamıyorum bazen :) bende genelde beğenip kaçmayı tercih ediyorum. yorum yapınca illaki polemik oluyor sonunda da ban kaçınılmaz oluyor. şurda biraz güzel zaman geçiriyorum ban yemek istemem :)

Haksever birderdim var bölümüne konu açmış arkadaşlar...
Gördüm yarenim ağla ağla öldüm Allahım sen özgemize sabırlar ver yarabbim hiç gitmiyor gözümün önünden resimleri...Meğer Allah dağına göre kar verirmiş maşallah benim metanetli arkadaşıma...

selam kızlar güzel haberler görmek için girdim lakin elim ayağım buz kesti yanlış okumayı diledim rabbim sabır versin ne denirki bilemedim haberleşen varmı özgeyle :KK43:

slm arkadaslar nasilsiniz bayadir yoktum belki hatirlarsiniz beni unutmamissinizdir.biraz gecmisi okudum inanamadim gorduklerime haksever canim rabbim sabirlar versin boyle bir durumda soylenecek sozde bulamiyorum.okudugumdan beri aklimdan cikmiyorsun sabirlar diliyorum arkadasim

sizler nasilsiniz kizlar hicbirinizi unutmadim hepinizin adi aklimda suan tek tek yazmiyorum ama kalbim sizlerle.neler neler paylasirdik eskiden simdi herbirimiz biyerlerde galiba.bende ikinci bebegimi bekliyorum kizim olacak kismet olursa.furkan uc bucuk yasina geldi.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.simdilik opuyorum arkadaslar gorusuruz

sizler nasilsiniz kizlar hicbirinizi unutmadim hepinizin adi aklimda suan tek tek yazmiyorum ama kalbim sizlerle.neler neler paylasirdik eskiden simdi herbirimiz biyerlerde galiba.bende ikinci bebegimi bekliyorum kizim olacak kismet olursa.furkan uc bucuk yasina geldi.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.simdilik opuyorum arkadaslar gorusuruz
Hoş geldin kız bende inan ki daha 2 gün önce bu kızda gelmedi kayıplara karıştı diyordum nasılsın ne var ne yok kızında hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı Ayşe teyzelerinin başına inşallah
Vallahi canım durumlar şükür ya iyiyiz Allah nasip ederse kızın ismi ne olacak

Bende eşim dükkan açtı orayı çalıştırıyom çalışmak çok güzel bişeymiş Valede çalışıyor onu deyivereyin

• Beğen
Reactions: dyd
iyiyim canim cok sukur yaramazlik yok furkanla ugrasiyorum iste.inan hep aklimdasiniz dualarimdasiniz canim rabbim sanada en kisa zamanda nasip etsin arkadasim.kizimin adi ikra olacak insallah nasip olursa.calismak iyi gelir sana hem kafan dagilir hemde esine destek olursun canim hayirli bol kazanclar

X