İyi maşallah size ...Kilo sen yine 70 in altındasın bende durum dahada vahim hele şimdide tüp bebeğe gitmeden vereyim diyorum gr gitmiyor verdiğim 4:500 bu kadar verebildim...Diyetisyen şart bana değilse gitmiyor ...Sağol ayşem iyiyiz bebeler büyüdüler biri 4,5 biri 2,5 yaşında bütün gün onlarla uğraşıyorum tam oyun çağındalar ilgi istiyorlar bende bazen yetemiyorum iş güç çocuk derken vakit böyle geçip gidiyor kilo dedin ya yarama bastınbende vermeye çalışıyorum her ne kadar zayıfsın yeter verme deselerde ben görüyorum fazlalıkları inan hep aklımdasınız dua ediyorum bir kaç arkadaşım var onlara ve sana hep dua ediyorum rabbim gönlünüze göre versin sabrın sonu selamettir ayşem bak ben en umutsuz olduğum bir zamanda kavuştum meleğime ardından bir düşük yaptım sonra oğlum geldi dünyaya vakti saati gelince rabbim ol deyiverince oluyor sabır ve dua ayşe tek ilacımız
Ben 36 yaşında doğurdum kızİyi maşallah size ...Kilo sen yine 70 in altındasın bende durum dahada vahim hele şimdide tüp bebeğe gitmeden vereyim diyorum gr gitmiyor verdiğim 4:500 bu kadar verebildim...Diyetisyen şart bana değilse gitmiyor ...
Dualarım için Amin canım hayırlısı alıştım sanki böylede yaş olmuş 30
Yavaş yavaş toparlanoyoruz sanki eski günler ne güzeldi okumaya yetişemezdik divicim başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun anneciğinin ana gibisi var mı 10 sene oldu hala özlüyorum arıyorum nur içinde yatsınlar bebek içinde hayırlısı canım takınca olmuyor rahat olacaksın kısmeti varsa gelir vakti saati vardırkızlar
böyle gelen olursa bende gelirim topiğe
pelin baya büyüdü rahatladım eskisi gibi değilim..
bu arada 3. ayda annemi kaybettik ...annesizliğe alişmam hiç kolay olmadı..
3. bebeği istiyoruz..spiral taktirmiştim mahvetti beni
mecburen çıkarttırdım..2 ay denedik olmadı..kısmet bakalım
şu an doğuma gittiğim kilodayım ..10 kilo vermem lazım
diyete başlıyorum 1 hafta dayanıyorum anca
Allaha emanet olun
öpüyorum
kızlar
Allaha emanet olun
öpüyorum
Canım başısaolsun Allah sabırlar versin çok üzüldüm nasılsın peki şimdi...kızlar
Allaha emanet olun
öpüyorum
Ayşem rabbim sana da nasip etsin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar imtahanın çetin ve uzun çok sabır istiyor dualarım seninle canım benimCanım başısaolsun Allah sabırlar versin çok üzüldüm nasılsın peki şimdi...
Allah gönlüne göre versin inşallah ama hatırladığım kadarı ile sen pelinden sonra 3.yü kesinlikle istemiyorum diyordun nasıl kızlar iyilermi..
Bende bir değişiklik yok be divinim hayırlısı diyorum ben her zaman belkide hiç bir zaman olmayacak ne diyeyimde.
Bu arada vale kendi gelir söyler mi bilmiyorum ama Allah nasip ederse 2inci meleği de kız banada kızarmı bilmiyorum ama ben biliyordum hamle olduğunu Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
Benim tedavim dün boşa gitti çok kötü oldumhamile değiliz ...kalamadık malesef şimdiye kadar
her ay acaba bu aymı diye diye bu zamana kadar dokuz doğurduk
ama umudumuzuda hiç yitirmedik
birgün gerçekten doğuracaz diyorsanız buyrun
Canım seni gördüğüme sevindim çok,annene çok ama çok üzüldüm,tedavi sürecini hep bizimle paylaştığın için etkilendim çok, iyi olmuştur sandım..mekanı cennet olsun rabbim bol sabır versin inşallah...üçüncü bebiste hayırlısıyla gelsin inşallah zamanı gelince,pelin,vildan ve seni kocaman öpüyorum...kızlar
Allaha emanet olun
öpüyorum
Hayırlısı canım kısmet rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ümidini kesme hepimiz zorlu yollardan geçip sonunda kavuştuk meleklerimizeBenim tedavim dün boşa gitti çok kötü oldum
Bende yazdim ozelden canim eklersin benideSelam kızlar
Watsuptsn grup yapom diyorum bana özelden mesaj atar mısınız telefon larınızi..
Ayşe var Berna da var sizlerden bekliyorum arzu ederseniz eğer ben sevinirim.. burdan da devam ederiz ordan da..