- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
değilim canım, hiç olmadım :)divinity siz pro değilmiydiniz yahu benmi yanlış hatırlıyorum :)
Allah söyletti sanırım olacaksınız belki de :)değilim canım, hiç olmadım :)
istemem canım kalsınAllah söyletti sanırım olacaksınız belki de :)
en iyisini yapıyon bence bende mümkün oldukça girmemeye gayret ediyorum siyasete. meydanı da boş bırakmamak lazım ara ara yoklamalısın sende :)istemem canım kalsın
eskisi gibi aktif değilim..alışkanlıktan gelip siyaset okuyup gidiyorum
sadece beğeniyorum yorumda yapmıyorum:)
çenemi yani parmaklarımı yorduğuma değmezen iyisini yapıyon bence bende mümkün oldukça girmemeye gayret ediyorum siyasete. meydanı da boş bırakmamak lazım ara ara yoklamalısın sende :)
haklısın ne desek ne söylesek boş ama işte dayanamıyorum bazen :) bende genelde beğenip kaçmayı tercih ediyorum. yorum yapınca illaki polemik oluyor sonunda da ban kaçınılmaz oluyor. şurda biraz güzel zaman geçiriyorum ban yemek istemem :)çenemi yani parmaklarımı yorduğuma değmez
zaten bişey yazacak olsam yazılmış oluyor..bende beğenip geçiyorum..facede daha aktifim
Face kullanıyon mu sen?çenemi yani parmaklarımı yorduğuma değmez
zaten bişey yazacak olsam yazılmış oluyor..bende beğenip geçiyorum..facede daha aktifim
Gördüm yarenim ağla ağla öldüm Allahım sen özgemize sabırlar ver yarabbim hiç gitmiyor gözümün önünden resimleri...Meğer Allah dağına göre kar verirmiş maşallah benim metanetli arkadaşıma...Haksever birderdim var bölümüne konu açmış arkadaşlar...
EvetFace kullanıyon mu sen?
Hoş geldin kız bende inan ki daha 2 gün önce bu kızda gelmedi kayıplara karıştı diyordum nasılsın ne var ne yok kızında hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah darısı Ayşe teyzelerinin başına inşallahsizler nasilsiniz kizlar hicbirinizi unutmadim hepinizin adi aklimda suan tek tek yazmiyorum ama kalbim sizlerle.neler neler paylasirdik eskiden simdi herbirimiz biyerlerde galiba.bende ikinci bebegimi bekliyorum kizim olacak kismet olursa.furkan uc bucuk yasina geldi.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.simdilik opuyorum arkadaslar gorusuruz