Dokuz Doğuranlar

Nasılsınız diycem yine ses çıkmayacak ya neyse...
İyiyiz canım sen nasılsın yerleştin mi malatyaya alıştınız mı
Haklısın canım resmen dağıldık ama inşallah bir araya gelirim bide bayramdan sonra bakalım nasıl olacak
Divinty de gelip yazmıyor oysaki hemen hemen her gün giriyor siyaset bölümüne yazmıyor ama beğenileride eksik olmuyor
Neden gelipde yazmaz anlamadım sadece iyiyim iyiyiz yazsa yeter
Bende bugünlerde biraz gerginim hiç sevimiyorum şu bayramlar gelmesi bir dert gitmesi bir dert ne zaman bitecek bu çile bilmem

canm yaa cooook özur dıleyerek sana bısey demek ıstıyorum isminin basında sonunda x var ya sonu hıc dıkkatını cektı mı

Valla hiç aklıma bile gelmedi o detay canım ne özrü siz kusura bakmayın hiç o kadar ince düşünemedim yemin ederim
Aslında ben nickimi çok değiştirmek istedim yöneticilerede mesaj attım ama dönan olmadı ne yalan söyleyeyim
Kadına bak be zekaya bak valla helal olsun bugüne kadar hiç dikkat çekmemişti neyse ben bidaha deneyeyim bakalım ne diyecekler kime yazsam ki acaba
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza darısı bana olsun

ınsallah sıze dua ederımmm ben de kalbınızı mı kırdım dıye cok korktum bı an ama hakkaten dıkkatımı cektı kötu bır nıyetım yok yanı

bu arada ben de cok aradım bebegımı çok kaybım var bu son olur ınsallah yarın aksam ınsallah senın ıcın de dua edecegım cnm

kişisel bılgılerde ısım degısıklığı bolumu var ordan sen kendın degıstırebılıyorsun ısmını 5 kere degıstırme hakkın var

Yok canım bilgilendirmek kadar güzel bir şey mi var saolun çok teşekkür ederim

İnşallah canım benimde var 2 kaybım bakalım bayram sonu tüp bebeğe kaldığım yerden başlayyaım diyorum ama psikolojik olarak hiç hazır değilim
Allah bağışlasın bebeğinizi sağsalim alın kucağınıza
Ben bi deneyeyim bakayım

aminnn cnm ınsallahh gerek kalmadan oluverır bebegınız yakın zamanda öğrenırsınız gebelıgı onu veren OL dıyen Allah ısterse her an verebılır ben hamıle kalmayı o kadar cok arzu ettım kı bır bucuk sene ugrastım agladım dıdındım yoruldum yıldım hamıle kalınca aaa ben hazır degıl mıyım kı dedım ne ıronık dı mı

İnan bazen gel gitler oluyor bende 10 yıllık evliyim acaba bakabilecemm izaman kötü devir kötü aklıma deli sorular
Amin inşallah rabbim dileyen isteyen tüm kullarına versin
Bak bakalım nasıl olmuş saolun sizin sayeneizde hiç kimsenin varmadığı bir detayla nickimi değiştirdim Allah sizden razı olsun nasıl olmuş ama bu nick eşimin yüzünden kaldı böylece neyse hem değişiklikde iyi olur rabbim ne muradını varsa versin amin

farketmemıssınız kı olsun eger soylememe kırılmadıysanız kı kırılmadınız bana kızmadınız Allah da sızden razı olsun ınsallah gönlunuzden gecenler hayırlısıyla kabul olur kolaarınıza duser ısım guzel olmus :)

Yok yok kırılmadım sadec anlayamadım bi anda neyse çok saolun
Belki bu nickten rahatsız olanlar olur ama hiçte umrumda değil hayırlı sahurlar

Vallahi arkadaşı ince zekasindan dolayı tebrik ediyorum önce,hiç aklıma bile gelmezdi.. Ben daha izmirdeyim ayşem eşim gitti lojman çekilişinı bekliyoruz 24 ağustostakı ikinci kuraya kalacak işimiz sanırım,eylülü bulur gidişimde heralde...Ağustos başı didime gidicezz bi on günlük tatile allah izin verirse,sonra eşim geri gidicek,eşim suan malatyada orduevinde kalıyor....Nickin uğur getirsin inşallah sana,vallahi kızlara bende cok kızıyorum ama zorla değil ya napalim...

Sorma yarenim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Daha izmirdemisin sen hımm kız varya yanardır izmir konya bile yanıyor neyse sıcağı kendimiz istedik çünkü bedenlerimi bir türlü ısınmamıştı
Hakkınızda hayırlısı olsun sende o zamana kadar annenle kalırsın zaten annecilsin sen gerçi kim annecil değilde
Ttailde güzel fikir hem sana iyi gelir hemde eşine çocuklar nasıllar hani kızın resmini görmedik yada koydun mu ben görmediysem bilemem
İnşallah nickten başlayarak şansım bol olsun tabi arkadaşımızın katkısıda büyük kendisine çok teşekkür ederim
Napalım canım hele beryal kayıplara karıştı sanki ne bileyim belenay neyse iyi olsunlarda varsın yazmasınlar

Selamün Aleyküm hayırlı kandiller kızlar geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
Ben yine her zamanki gibi regliliyim nedense hepte mübarek gecelere denk geliyor
Allahım kimin ne dileği varsa bu gece hürmetine kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah

Iyi geceler kızlar nasılsınız..Amin ayşem seninde kandilin mübarek olsun...divinden de ses çıkmıyor hiç iyidir inşallah...Beryalden haberi olan yokmu kızlar yaa...noldu size böyle....Haksever bizi tenezzül edip yazmıyorsun ama başka yerlere sayfa sayfa yazıyorsun canın sağolsun canım ya neyse bizde öğrenmiş olduk,hayırlısı olsun kızın olucakmis,rabbim kucagina almayı nasip etsin...hepinize iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…