İyiyiz canım sen nasılsın yerleştin mi malatyaya alıştınız mıNasılsınız diycem yine ses çıkmayacak ya neyse...
canm yaa cooook özur dıleyerek sana bısey demek ıstıyorum isminin basında sonunda x var ya sonu hıc dıkkatını cektı mıİyiyiz canım sen nasılsın yerleştin mi malatyaya alıştınız mı
Haklısın canım resmen dağıldık ama inşallah bir araya gelirim bide bayramdan sonra bakalım nasıl olacak
Divinty de gelip yazmıyor oysaki hemen hemen her gün giriyor siyaset bölümüne yazmıyor ama beğenileride eksik olmuyor
Neden gelipde yazmaz anlamadım sadece iyiyim iyiyiz yazsa yeter
Bende bugünlerde biraz gerginim hiç sevimiyorum şu bayramlar gelmesi bir dert gitmesi bir dert ne zaman bitecek bu çile bilmem
Ne var da nasıl dikkatimi çektimi kötü bişey mi yoksacanm yaa cooook özur dıleyerek sana bısey demek ıstıyorum isminin basında sonunda x var ya sonu hıc dıkkatını cektı mı
yokk dedım ya özür dilerimNe var da nasıl dikkatimi çektimi kötü bişey mi yoksa
Ben değilde nicki eşim akıl etmişti?
Hayır soruyu anlayamadım dediğim gibi kötü bişey miyokk dedım ya özür dilerim
Özür dilemeye gerek yokyokk dedım ya özür dilerim
duzenledım mesajımıHayır soruyu anlayamadım dediğim gibi kötü bişey mi
Hem ne yapmaya çalıştığınızı inanın anlyamadım
Valla hiç aklıma bile gelmedi o detay canım ne özrü siz kusura bakmayın hiç o kadar ince düşünemedim yemin ederimdaha once de bı kac kere denk geldım sıze sondaki x harfi isminizle birleşince öyle gözume carptı daha doğrusu se hecesıyle x harfı bırlesınce gözume carptı tabıkı bunu soylemek bana dusmez o yuzden ozur dılerım dedım
ınsallah sıze dua ederımmm ben de kalbınızı mı kırdım dıye cok korktum bı an ama hakkaten dıkkatımı cektı kötu bır nıyetım yok yanıValla hiç aklıma bile gelmedi o detay canım ne özrü siz kusura bakmayın hiç o kadar ince düşünemedim yemin ederim
Aslında ben nickimi çok değiştirmek istedim yöneticilerede mesaj attım ama dönan olmadı ne yalan söyleyeyim
Kadına bak be zekaya bak valla helal olsun bugüne kadar hiç dikkat çekmemişti neyse ben bidaha deneyeyim bakalım ne diyecekler kime yazsam ki acaba
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza darısı bana olsun
Yok canım bilgilendirmek kadar güzel bir şey mi var saolun çok teşekkür ederimınsallah sıze dua ederımmm ben de kalbınızı mı kırdım dıye cok korktum bı an ama hakkaten dıkkatımı cektı kötu bır nıyetım yok yanı
bu arada ben de cok aradım bebegımı çok kaybım var bu son olur ınsallah yarın aksam ınsallah senın ıcın de dua edecegım cnm
kişisel bılgılerde ısım degısıklığı bolumu var ordan sen kendın degıstırebılıyorsun ısmını 5 kere degıstırme hakkın var
aminnn cnm ınsallahh gerek kalmadan oluverır bebegınız yakın zamanda öğrenırsınız gebelıgı onu veren OL dıyen Allah ısterse her an verebılır ben hamıle kalmayı o kadar cok arzu ettım kı bır bucuk sene ugrastım agladım dıdındım yoruldum yıldım hamıle kalınca aaa ben hazır degıl mıyım kı dedım ne ıronık dı mıYok canım bilgilendirmek kadar güzel bir şey mi var saolun çok teşekkür ederim
İnşallah canım benimde var 2 kaybım bakalım bayram sonu tüp bebeğe kaldığım yerden başlayyaım diyorum ama psikolojik olarak hiç hazır değilim
Allah bağışlasın bebeğinizi sağsalim alın kucağınıza
Ben bi deneyeyim bakayım
İnan bazen gel gitler oluyor bende 10 yıllık evliyim acaba bakabilecemm izaman kötü devir kötü aklıma deli sorularaminnn cnm ınsallahh gerek kalmadan oluverır bebegınız yakın zamanda öğrenırsınız gebelıgı onu veren OL dıyen Allah ısterse her an verebılır ben hamıle kalmayı o kadar cok arzu ettım kı bır bucuk sene ugrastım agladım dıdındım yoruldum yıldım hamıle kalınca aaa ben hazır degıl mıyım kı dedım ne ıronık dı mı
farketmemıssınız kı olsun eger soylememe kırılmadıysanız kı kırılmadınız bana kızmadınız Allah da sızden razı olsun ınsallah gönlunuzden gecenler hayırlısıyla kabul olur kolaarınıza duser ısım guzel olmus :)İnan bazen gel gitler oluyor bende 10 yıllık evliyim acaba bakabilecemm izaman kötü devir kötü aklıma deli sorular
Amin inşallah rabbim dileyen isteyen tüm kullarına versin
Bak bakalım nasıl olmuş saolun sizin sayeneizde hiç kimsenin varmadığı bir detayla nickimi değiştirdim Allah sizden razı olsun nasıl olmuş ama bu nick eşimin yüzünden kaldı böylece neyse hem değişiklikde iyi olur rabbim ne muradını varsa versin amin
Yok yok kırılmadım sadec anlayamadım bi anda neyse çok saolunfarketmemıssınız kı olsun eger soylememe kırılmadıysanız kı kırılmadınız bana kızmadınız Allah da sızden razı olsun ınsallah gönlunuzden gecenler hayırlısıyla kabul olur kolaarınıza duser ısım guzel olmus :)
yoo nıck cok guzel sagol ıyı sahurlar Allah emanetYok yok kırılmadım sadec anlayamadım bi anda neyse çok saolun
Belki bu nickten rahatsız olanlar olur ama hiçte umrumda değil hayırlı sahurlar
Sorma yarenim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdiVallahi arkadaşı ince zekasindan dolayı tebrik ediyorum önce,hiç aklıma bile gelmezdi..Ben daha izmirdeyim ayşem eşim gitti lojman çekilişinı bekliyoruz 24 ağustostakı ikinci kuraya kalacak işimiz sanırım,eylülü bulur gidişimde heralde...Ağustos başı didime gidicezz bi on günlük tatile allah izin verirse,sonra eşim geri gidicek,eşim suan malatyada orduevinde kalıyor....Nickin uğur getirsin inşallah sana,vallahi kızlara bende cok kızıyorum ama zorla değil ya napalim...