Amin canım evet divinde gelip yazmıyor ama dediğim gibi siyaset bölümündeki yorumları beğenmeden de geri kalmıyor neyse ...Iyi geceler kızlar nasılsınız..Amin ayşem seninde kandilin mübarek olsun...divinden de ses çıkmıyor hiç iyidir inşallah...Beryalden haberi olan yokmu kızlar yaa...noldu size böyle....Haksever bizi tenezzül edip yazmıyorsun ama başka yerlere sayfa sayfa yazıyorsun canın sağolsun canım ya neyse bizde öğrenmiş olduk,hayırlısı olsun kızın olucakmis,rabbim kucagina almayı nasip etsin...hepinize iyi geceler....
Selamün aleyküm yaren bacım nasılsın eşinden haber var mı Allah yardımıcınız olsun...Iyi geceler olmayan kızlar nasılsınız...bir buçuk ay oldu annemdeyim hala...eşim bir ay oldu gitti göreve başladı..ilk lojman çekilişinde ev cıkmadi malesef,ikincisi ağustos 29 da...eşya gitti bir depoda duruyor.eşim yarın gelecekti izinler iptal diye gelemiyor,bileti bile hazırdı,didimde yer tutmuştum 500tl kapora verdim bu pazar gidiyorduk gidemiyoruz malum olaylardan izin vermiyorlar...bir ay daha gelemiyor yani...yüreğim ağzımda bekliyorum...rabbim beterinden korusun...ışte böyle benden....
Bilmiyorum Yarenim bilmiyorum sende gördün ne kadar debelendiğimi ama kimse cevap da vermiyor neden öldü nasıl öldü ölen Zeynep mi bilmiyorumAaa çok üzüldüm ya neden acaba,rabbim sabır versin haksever...aysem sen nasılsın görüşemedik..
Canım alabilirsek yeterden alacaz yada bursalılar topiğinden alacağız inşallah veririler nosunuSelam kızlar.
maalesef Haksever 3 Ağustosda Zeynebi kaybetmiş camdan düşmüş.. Rabbim sabirlar versin cok zor bir durum.. brnde şoktayim.. Ne denir ne yazılır bilmiyorum.. Teli oan ulaşan bana da hbr versin lütfen..
Aynen yaren aynen Rabbim özgemize sabırlar versin offfAllahim evet zeynepmis şimdi aldım haberini çok üzgünüm
Amin Neslihanım Amin Allahım kimselere yaşatmasınahh Zeynebimmm güzel melegimizz hiç aklımdan çıkmıyorsunn Rabbim anneciğine babacığıns sabırlar versin.. Anneciğinin sefaatcisi olarak cennette bekliyorsun artık. Haksever cnmm ne yzcm bilmiyorum aramak istiyorum elim varmıyor yazsam olmaz ne zor bir durum.. Rabbim karnındaki meleğini sana bağışlasın inşallah ona uzun ömürler versin inşallah..
Hgdin canım nasılsınSelam kizlar haksever basin sagolsun Allah sabirliklar versin cnm cok uzgunum
Abla neredesin sen be ciddi ciddi merak ediyorduk seni birde belenayı tabiSlmlar canlarım üzücü haberi bende duydum inanın çok üzüldüm kahroldum allah sabır versin karnındaki meleği ne uzun sağlıklı ömür versin inşallah
Hele ben sen Zeynep mi diyene kadar ayıkmadım ne oldu ne bitti kime ne yazdım kime sordum Zeynep değildir dedim taki Neslihan link gönderene dek ufff Allahım karnındaki kızını Ayşe Saremizi bağışlasın özgemize daha arayamadım sen aradın mı yarenimBeryal hoşgeldin canım ya çok merak ettik seni şükür ki iyiymissiniz...çok üzüldük bizde hiç sorma şaka gibi aklımdan çıkmıyor,inanamıyorum rabbim sabır versin hepsine mekânı cennet olsun melegimizin.....