Dokuz Doğuranlar

Amin canım evet divinde gelip yazmıyor ama dediğim gibi siyaset bölümündeki yorumları beğenmeden de geri kalmıyor neyse ...
Evet hakseverde aynı sende benim gibi düşünmüşsün dün bende gördüm bir kızı daha olacakmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Beryalden hiç ama hiç haberim yok oda arayı bu kadar açmazdı ama bilemedim ki şimdi

Iyi geceler olmayan kızlar nasılsınız...bir buçuk ay oldu annemdeyim hala...eşim bir ay oldu gitti göreve başladı..ilk lojman çekilişinde ev cıkmadi malesef,ikincisi ağustos 29 da...eşya gitti bir depoda duruyor.eşim yarın gelecekti izinler iptal diye gelemiyor,bileti bile hazırdı,didimde yer tutmuştum 500tl kapora verdim bu pazar gidiyorduk gidemiyoruz malum olaylardan izin vermiyorlar...bir ay daha gelemiyor yani...yüreğim ağzımda bekliyorum...rabbim beterinden korusun...ışte böyle benden....

slm kızlar herkesler iyidir insallah bende ara sıra bakıyorum buraya cocuklar tum vaktimi alıyor kendime hiç vakit bulamıyorum rabbim acılarını gostermesin ama bazen çıldırmaktan korkmuyor değilim kaanda çok yaramaz oldu hiç ustunden gozumu ayıramıyorum heran yaramazlık peşindedivin iyi ara sıra konuşuyoruzda beryal ve belenaydan hiç haber yok birde neslihan napıyoyor bebiş olduktan sonra hiç uğramamış burayayaren Allah eşine ve diğer butun askerlerimize ve polislerimize yardım etsin düşmanlardan korusun inşallah canlar yanmasın ocaklar sönmesin yarabbim sen koru amin

Selamün aleyküm yaren bacım nasılsın eşinden haber var mı Allah yardımıcınız olsun...
Bizde cuma günü şehidimizi uğurladık konyalı şehimizi Veli Ateş belki tv de görmüşsünüzdür bingölde uzaktan patlatılan mayınla şehit düştü uzman çavuşumuz ayrıyeten de eşimin kuzeni sınıf arkadaşı eşimin psikolojisi çok bozuldu gözümün önünde gitmiyor bir türlü diyor dahada çok var 42 ye ulaşmış şehit sayısı bunların hesabını kim verecek o boynu bükük kalanların hesabını kim verecek benim babam göreve gitti gelecek diyen çocuklara kim verecek ağlamıyom göüzme güneş geldi diye siğim siğim ağlayanların hesabını kim verecek daha dün bir ilçeye daha gitti eşim onun da karısı 2ci bebeklerinin2 ay sonra doğuracakmış artık yeterrrr yeterrrrrr

Kızlar Haksever bebeğini kızını kaybetmiş çok üzgünüm ya kızı ona mucize gibi gelmişti başka bir topikde gördüm arkadaşı yazmı yeter diye bir ablamız var offf

Aaa çok üzüldüm ya neden acaba,rabbim sabır versin haksever...aysem sen nasılsın görüşemedik..

Aaa çok üzüldüm ya neden acaba,rabbim sabır versin haksever...aysem sen nasılsın görüşemedik..
Bilmiyorum Yarenim bilmiyorum sende gördün ne kadar debelendiğimi ama kimse cevap da vermiyor neden öldü nasıl öldü ölen Zeynep mi bilmiyorum

Ikiside büyük acı ama rabbim bilir ama inşallah zeynep değildir inşallah....heryere yazdım bende sordum ama haber bekliyorum bende...Çok üzgünüm cokkkk

Selam kızlar.
maalesef Haksever 3 Ağustosda Zeynebi kaybetmiş camdan düşmüş.. Rabbim sabirlar versin cok zor bir durum.. brnde şoktayim.. Ne denir ne yazılır bilmiyorum.. Teli oan ulaşan bana da hbr versin lütfen..

Selam kızlar.
maalesef Haksever 3 Ağustosda Zeynebi kaybetmiş camdan düşmüş.. Rabbim sabirlar versin cok zor bir durum.. brnde şoktayim.. Ne denir ne yazılır bilmiyorum.. Teli oan ulaşan bana da hbr versin lütfen..
Canım alabilirsek yeterden alacaz yada bursalılar topiğinden alacağız inşallah veririler nosunu

ahh Zeynebimmm güzel melegimizz hiç aklımdan çıkmıyorsunn Rabbim anneciğine babacığıns sabırlar versin.. Anneciğinin sefaatcisi olarak cennette bekliyorsun artık. Haksever cnmm ne yzcm bilmiyorum aramak istiyorum elim varmıyor yazsam olmaz ne zor bir durum.. Rabbim karnındaki meleğini sana bağışlasın inşallah ona uzun ömürler versin inşallah..

Slmlar canlarım üzücü haberi bende duydum inanın çok üzüldüm kahroldum allah sabır versin karnındaki meleği ne uzun sağlıklı ömür versin inşallah

Buarada uzun zamandır gelemiyordum telden burayı bulmak çok zor oldu.mesaj yazan arkadaş larıma çok teşekkür ederim çok iyiyiz sağolun. Doruk kısmetse okula başlıycak haftaya. Nohut büyüdü okula bile başlıyor.zaman ne kadar çabuk geçiyormuş.defnede 4 yaşında oldu.ikiside büyüdüler.kardeşimi nişan yaptık.bu yaz çok yoğun geçiyor misafirlerimiz var dı yurtdışı yurtiçi hemen hemen her gün Düğünler var.çocukları yüzme kursuna götürüyorum.Annem parmağımdan ameliyat oldu.nişan telaşı derken gelemedim.Çok özledim hepinizi.daha sık gelmeye çalışıcam.öpüyorum hepinizi

Beryal hoşgeldin canım ya çok merak ettik seni şükür ki iyiymissiniz...çok üzüldük bizde hiç sorma şaka gibi aklımdan çıkmıyor,inanamıyorum rabbim sabır versin hepsine mekânı cennet olsun melegimizin.....

Hak sever çok çok üzgünüm Allahim çok büyük sabır versin duyduğumdan beri şoktayim ve sürekli aklimdasın

Amin Neslihanım Amin Allahım kimselere yaşatmasın
Selam kizlar haksever basin sagolsun Allah sabirliklar versin cnm cok uzgunum
Hgdin canım nasılsın
Slmlar canlarım üzücü haberi bende duydum inanın çok üzüldüm kahroldum allah sabır versin karnındaki meleği ne uzun sağlıklı ömür versin inşallah
Abla neredesin sen be ciddi ciddi merak ediyorduk seni birde belenayı tabi
Hele ben sen Zeynep mi diyene kadar ayıkmadım ne oldu ne bitti kime ne yazdım kime sordum Zeynep değildir dedim taki Neslihan link gönderene dek ufff Allahım karnındaki kızını Ayşe Saremizi bağışlasın özgemize daha arayamadım sen aradın mı yarenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…