- 6 Ağustos 2016
- 765
- 401
-
- Konu Sahibi disardayagmurvar
O da aynısını söyledi. Peki bu düzelir mi yoksa sürekli böyle mi olur? Evli olmadığımız için diye düşünüyorum ben aslında. Ama evlilikten de korkan biriyimBaşlayıp yarıda bırakmak hoş değil tabi aynısını kendinize yaptığını düşünün birde kötü bir durum. ya hiç başlamayın ben böyleyim deyin ya tereddüt ile hareket etmeyin
Evlilikten neden korkuyorsun meselaO da aynısını söyledi. Peki bu düzelir mi yoksa sürekli böyle mi olur? Evli olmadığımız için diye düşünüyorum ben aslında. Ama evlilikten de korkan biriyim
Bunu birleşme yaşamadım tecrübesizim bunu anlatmak için söyledim. Ne diyebilirim ki başka?Şimdi iki damla kan akmadı diye bakire misiniz?
Başarısız olmaktan. Çok yakınımdaki kişiler hep boşandı. Bu sonu yaşamaktan korkuyorum.Evlilikten neden korkuyorsun mesela
Yani gönül eğlendirmiyoruz ileriye dönük ciddi düşünüyoruz o anlamda söyledim. Haklısınız teşekkür ederim6 ayda evlilik düşünmeyin öncelikle. 6 ayda ben aldığım tencereye alışamıyorum siz ne ara alışıp evlilik düşünüyorsunuz ki?
Neysem, yapıyosanız yapın yapmıyosanız da yapmayın. Hamama giren terler, bi şeylere başlıyosanız karşı tarafın sizin sınırlarınız dahilinde devamını istemesi çok normal geliyor bana
Psikolojik destek almalısınız olumsuzluğa tereddüte dayalı sekilde yasıyorsunuzBaşarısız olmaktan. Çok yakınımdaki kişiler hep boşandı. Bu sonu yaşamaktan korkuyorum.
Evet doğru en kısa zamanda alacağımPsikolojik destek almalısınız olumsuzluğa tereddüte dayalı sekilde yasıyorsunuz
Niye yaşamadınız?Bunu birleşme yaşamadım tecrübesizim bunu anlatmak için söyledim. Ne diyebilirim ki başka?
Anlattım ya uzun süreli ilişkimde istedim ama hiç konuşmadık sanırım benimle ciddi düşünmediği için istemiyordu fazlasını. Şimdi de böyle korkak birisi oldum pişman olmaktan korkuyorumNiye yaşamadınız?
Kız daş olsa çatlar o kadar şeyapıp da töbeeAnlattım ya uzun süreli ilişkimde istedim ama hiç konuşmadık sanırım benimle ciddi düşünmediği için istemiyordu fazlasını. Şimdi de böyle korkak birisi oldum pişman olmaktan korkuyorum
Evet aynen böyle yaptım. Ama o yine de özür diledi ben seni zorlamak istemedim dedibenim partnerim beni o şekilde yarı yolda bırakırsa onu canlı canlı yerim.. karşı tarafa yaptığınız saygısızlık.. size yapılırken hoştiiirr, ona sıra gelimce owoeow haram, ben bakireyim… bu arada bu bir konsept ise bakire değilsiniz kfkf
Çatladı zaten de işte sanki böylesi doğru gibi geldi hep bunlar da zaten çatlamayayım diye olanlarKız daş olsa çatlar o kadar şeyapıp da töbee
manipülasyon da var yaniEvet aynen böyle yaptım. Ama o yine de özür diledi ben seni zorlamak istemedim dedi