• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doktorunuz Yumurtanız Kaç Mm İken Çatlatma İğnesi Vuruyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Çatlatma iğnesinin 8.günündeyim, şu an duphastone kullanıyorum ve tansiyonum hep düşük çıkıyor ayrıca başım ağrıyor.Bayılacak gibi oluyorum arada.Normalde hiç düşmezdi tansiyonum.Neden olabilir kızlar?
Sen naptın canım durumun ne 14 gün geçmiş herhdle

Verdim canim testler negatif 19. Gunum hasta da olmadim :KK43:(
Yaa üzüldüm normalde de adetin gecikirmi böyle.Valla bende oldum olacam ama olamadım iğneden beri ağrı çekerim halada çekiyorum iğneden 9 gün sonra bı kan geldi devamı gelmedi dünde oldum sandım bugün bişi yok baya karisigim

Yaa üzüldüm normalde de adetin gecikirmi böyle.Valla bende oldum olacam ama olamadım iğneden beri ağrı çekerim halada çekiyorum iğneden 9 gün sonra bı kan geldi devamı gelmedi dünde oldum sandım bugün bişi yok baya karisigim
Yok canim duzenli olurum ama ilaclardan gecikme oldu herhalde doktora gittim catlamis yumurta gorunmuyor dedi 3 gun daha bekle olmazsa sokturucu verecek

Ben de 4,5 aylık evliyim.
Klomen bittikten yumurtanın çapına bakıyor doktor ona göre çatlatma iğnesi vuruyor. Sonraki 15 günden sonra test yapılıyor. Olursa çıkıyor.
Ben klomen +estrofem kullandım çatlatma iğnesinden sonra da yine estrofem ve duphaston kullandım. Doktorun dediği gibi yapın.
Bende 1 bucuk yıllık evliyim önce ben istemedim şimdi cok pişmanım herkeze tavsiyem bırakın hemen olsun sonra olmuyor femara kullandım 15 gün önce çatlatma iğnesi vurdum doktor 14 sonra kan testi yap dedi bende 15.gün kan testi yaptım yarın belli olacak ama idrar testinde cıkmadı inşallah kanda cıkar rabbim olmayan herkeze nasip etsin banada 🤲🤲

Bende 1 bucuk yıllık evliyim önce ben istemedim şimdi cok pişmanım herkeze tavsiyem bırakın hemen olsun sonra olmuyor femara kullandım 15 gün önce çatlatma iğnesi vurdum doktor 14 sonra kan testi yap dedi bende 15.gün kan testi yaptım yarın belli olacak ama idrar testinde cıkmadı inşallah kanda cıkar rabbim olmayan herkeze nasip etsin banada 🤲🤲
Amin inşallah.🤲 Ben 16.sında kan testi vermiştim, akşamına hastalandım ne yazık ki nasip değilmiş demek ki. İnşallah sizin öyle olmaz, hayırlı bir haber alırsınız.

Aynen beklemekten yana değilim ben de yaş da ilerliyor, okuldu atamaydı derken evlilikte erteleniyor böyle olunca.

Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum 😔🙏🏻

Doktora gittim şimdi geldim baktı o adetin az olması progestan ilaç vermişti ondan oluyormuş
Ultrasonda baktı gayet güzel bi sorun gözükmüyor dedi İlaç yazınca umut edip üzülme olmazsa çünkü ilaçla pat diye olacak diye bi şey yok dedi stres olmaman gerek dedi sonrada eğer istersen bi kaç ay kendiniz deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi neden öyle dedi bilmiyorum gayet güzel diyor ama sorun ne bilmiyorum 😔🙏🏻
Canım merhaba çok önceden konuşmuşuz nedir simdi ki durumun

Back