Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doktorumun söyledikleri ve ne yapacağımı bilmiyorum
Amin inşallah doktoru pek göremiyorsunuz ama bunu bilerek gidin. Ama hic bir sey onun onayından geçmeden yapılmıyor. İlk görüşmede ameliyatta ve transferde gördüm kendisini aradaki işlemler hemsireleri ile ilerliyor.
Evet öyleymiş sanırım ama olsun farklı bir yöntem olsun, bir de şişli memorial semra hanıma randevu almak istiyorum bahçeciye gitmek istemiyorum bu sefer hastane olsun istiyoruz, bahçeci de Brüksel gibi diye farkı yok sanırım, sizin tavsiyeniz olur mu
Evet öyleymiş sanırım ama olsun farklı bir yöntem olsun, bir de şişli memorial semra hanıma randevu almak istiyorum bahçeciye gitmek istemiyorum bu sefer hastane olsun istiyoruz, bahçeci de Brüksel gibi diye farkı yok sanırım, sizin tavsiyeniz olur mu
Bahceciye de gittik biz 2 kez deneme yaptık. Birinde hic embriyo olusmadi birinde de talihsiz bir kaza geçirdik. Bahcecide ilgi alaka 10 numara. Ama biz sadece erkek infertiletisinden cok memnun kaldık. Bülent Erol cok iyi bir doktor.