doktorumun söyledikleri ve ne yapacağımı bilmiyorum

Öncelikle aynı yollardan geçen biri olarak umutsuzluğunuzu çok iyi anlıyorum. İstanbul’da en iyi merkezlerle görüşmüş biri olarak inandığınız bir doktor ile görüşmek ve tekrar görüş almanın çok daha doğru olacağını düşünüyorum. Memorial ile 1 kez toplama yaptım. İyi bir laboratuvar ama son derece klişe tedavi yöntemleri uyguluyorlar. Ayrıca ciddi tecrübeye sahip bir doktor ekibi de olduğunu söyleyemem. Özellikle yaş faktörü ve daha dikkatli eğilim gösterilmesi gereken bir sorun ile mücadele eden grup için kesinlikle tatmin edici değil. Dolayısı ile size Memorail güzellemesi yapamam. Kişiye uygun tedavi yöntemleri uygulayabilecek ancak para tuzağına da sürüklemeyecek doğru hekim ve merkezleri tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için, tavsiyenizi mutlaka aklımda tutacağım, burada oranın iyi olduğunu yazanlar var aklımdaki birkaç yerden biriydi, bugün bir doktora randevu aldım tabi en erken 4 ocağa bulabildim , arkadaşım oraya gidiyor ve çok memnun onun da yumurta sayısı az, şimdilik tek yapacapım takviye ve beslenmeye dikkat etmek

Çok teşekkür ederim desteğiniz için, söylediklerinizi alacağım, promeni eczaneden mi alacağım acaba
İstanbul da çok imkan varken Ankaraya gelir misiniz bilmem ama fikir açısından söyleyeyim. Ankara memorial Prof Dr Aygül Demirol hoca da çok başarılı, 30 yıllık tecrübesi olan biri. Benimde Dr um çok memnunum. Her işlemi kendi yapıyor tek çalışıyor. Amh da çok iyi. İnstagram sayfası inceleyebilirsiniz. 45 yaşında ikiz gebelikler paylaşıyor hep. Bu yüzden umutsuz olmayın dedim size. Bu hikayeler size destek olsun.

Doktorum cem çelik
Duymuştum bu doktoru. Tek doktorla kalmayın bence. Baska bir doktora danışın. Bana da sende hic problem yok, embriyolariniza da genetik gerekli değil demislerdi ama benim megerse ilk düştükten sonra rahmim çökmüş ve tüplerden rahmime sıvı akışı varmış. Ameliyat oldum. Embriyolarimiza genetik yaptırdık 2 embriyodan biri kromozama bağlı genetik hasarlı geldi. Yani bana 3-4 doktor hic problem yok demisti. Ilk düştükten sonra 5 kez daha bos yere transfer olmus oldum. Bebegin tutunma alanı cok darmıs. Hem maddi hem manevi hem de zaman olarak bosuna oyalanip durmusuz. Nasip böyleymiş diyorum artik.

Duymuştum bu doktoru. Tek doktorla kalmayın bence. Baska bir doktora danışın. Bana da sende hic problem yok, embriyolariniza da genetik gerekli değil demislerdi ama benim megerse ilk düştükten sonra rahmim çökmüş ve tüplerden rahmime sıvı akışı varmış. Ameliyat oldum. Embriyolarimiza genetik yaptırdık 2 embriyodan biri kromozama bağlı genetik hasarlı geldi. Yani bana 3-4 doktor hic problem yok demisti. Ilk düştükten sonra 5 kez daha bos yere transfer olmus oldum. Bebegin tutunma alanı cok darmıs. Hem maddi hem manevi hem de zaman olarak bosuna oyalanip durmusuz. Nasip böyleymiş diyorum artik.
Çok haklısınız, malesef doktorum iyiydi bana göre ama baştan savar gibi konuşması çok üzdü bizi başka bir şey yapamam demesi denemeden, ınstagramda hep diyor "amh kusura bakma" her şey göstermelik artık inanmıyorum. Birkaç doktora daha gideceğiz inşallah en iyisi olur hepimiz için🙏

İstanbul da çok imkan varken Ankaraya gelir misiniz bilmem ama fikir açısından söyleyeyim. Ankara memorial Prof Dr Aygül Demirol hoca da çok başarılı, 30 yıllık tecrübesi olan biri. Benimde Dr um çok memnunum. Her işlemi kendi yapıyor tek çalışıyor. Amh da çok iyi. İnstagram sayfası inceleyebilirsiniz. 45 yaşında ikiz gebelikler paylaşıyor hep. Bu yüzden umutsuz olmayın dedim size. Bu hikayeler size destek olsun.
Çok teşekkür ederim, orda olsaydım mutlaka giderdim, Instagram'da bakacağım

Merhabalar, tüp bebek sürecindeyim ilk yumurta toplamada bir embriyomuz oluştu tekrar opu oldum kalitesiz yumurta dendi oluşmadı sınra o bir taneyi transfer oldum negatif sonuçlandı, geçen hafta 3. Opuyu oldum 5. Gün embriyolar orta kalite dendi 6. Gün işlemi iptal ettiler gelişmemiş.
Bugün doktorla görüştük kalite ve spermde sıkıntı yok sözde piezzoyu uygulamışlar fakat onu parasız yapmazlar çünkü maliyetliymiş, yaşım 40. Doktor yaş faktörü ve yumurtaların kaliteszliğinden bahsetti başka bir şey yapamam dedi düşünün dedi hormon sıkıntısı yok yani o kadar moralimiz bozuldu ki, ne yapmalıyım düşğnmekten çok kötüyüm çıkmazda gibiyim, umutsuz ayrıl
Hangi il

Bende tüp bebekle çocuk sahibi oldum.her doktora güvenmemek lazim bu ugurdi dolandirildim bile.avcilar Medicana Yavuz Aydın çok konuşmayan ama işini titizlikle yapıp asla hiç bir adimini riske atmayan bir doktor

Bana gerçekten umut oldunuz, ne desem az, Allah kalbinizde olan tüm isteklerinizi hayırlı bir şekilde versin İnşallah 🙏🌸

Merhaba İstanbul kartaldayım
Valla çocuk uğruna ben nerelere gittim ama hepsi bir yana Yavuz aydin bir yana.internette bir sürü videosu var TV ye falan çıkmış.instagramda da var bahçeli evlermedicana zaten E5 e yakın hastane.Bir ona gidin derim ben dr hiç bir adimini riske atmiyo.

Bende de yumurta kalitesizligi var fazla yumurta cikiyor ama 5.güne ulaşmiyor ve kalitesiz embriyo oluyor.takviye kullanıyoruz eşimle birlikte balık yağı yumurta kalitesini arttiriyormuş bende bu ay başladım bol su içmek saglikli beslenmek bunlar kaliteyi etkiliyor diyorlar herseye dikkat edip baslayacagim tedaviye eger yine kalitesiz olursa vitaminlerin ve beslenmenin faydasi olmadigini düşünücem bu durumda yapilacak tek sey saglikli gebeligi yakalayana kadar tüp bebek denemesi bu da yorucu ama geriye baska secenek kalmiyor

Merhaba İstanbul kartaldayım
Hatta opu ve transfer sürecini anlatayım.opudan sonra bana transferi bu ay yaparım ama rahim yorgun olduğu için tutunma ihtimali daha düşük bir ay dinlendirdi.transferden sonrada 3 saat yastiksiz düz yatirtti hemşireler çalışanlar çok ilgili aonrasida bisuru vitamin kan sulandırıcı falan verdi

Bende de yumurta kalitesizligi var fazla yumurta cikiyor ama 5.güne ulaşmiyor ve kalitesiz embriyo oluyor.takviye kullanıyoruz eşimle birlikte balık yağı yumurta kalitesini arttiriyormuş bende bu ay başladım bol su içmek saglikli beslenmek bunlar kaliteyi etkiliyor diyorlar herseye dikkat edip baslayacagim tedaviye eger yine kalitesiz olursa vitaminlerin ve beslenmenin faydasi olmadigini düşünücem bu durumda yapilacak tek sey saglikli gebeligi yakalayana kadar tüp bebek denemesi bu da yorucu ama geriye baska secenek kalmiyor
Ben opu olmadan kaliteli yumurta olsun diye ceviz incir yiyorum oldu da

Evet ceviz bende yiyorum ama incirden biraz tereddütlüyüm bir ara incir kürü yapmistim prolaktin yükseldi o yüzden korkuyorum insallah benimde kaliteli yumurtalarim olur
Proman ve prowomen bu ikiliden çok güzel yorumlar okudum.bir araştırın isterseniz

Evet ceviz bende yiyorum ama incirden biraz tereddütlüyüm bir ara incir kürü yapmistim prolaktin yükseldi o yüzden korkuyorum insallah benimde kaliteli yumurtalarim olur
Evet incir prolaktini yükseltiyor dikkatli yemek gerek, ben de ceviz, çiğ badem, kabak çekirdeği, bazen yaban mersini yiyorum takviye olarak doktorun verdiklerini hiç aksatmamıştıl üç ay fakat şimdi doktor yüzde bir etkili diyor başta böyle demiyordu. Şimdi takviyeler alıryoum, omega3, magnezyum, inovital, d vitmini ve melatonin, arı sütü bir de. Bir de embriyolog İdil bozkurtu tavsiye ederim

Hatta opu ve transfer sürecini anlatayım.opudan sonra bana transferi bu ay yaparım ama rahim yorgun olduğu için tutunma ihtimali daha düşük bir ay dinlendirdi.transferden sonrada 3 saat yastiksiz düz yatirtti hemşireler çalışanlar çok ilgili aonrasida bisuru vitamin kan sulandırıcı falan verdi
Benim de ilk transferim bu şekilde oldu,opuda da iyiydi aynı sistemde rahim dinlendirme oldu. ama doktor başta çok olumluydu sonra başarısızlıklarını bize atarak buldu.

X