Birde tek embriyo mu koydu çift miBenim de ilk transferim bu şekilde oldu,opuda da iyiydi aynı sistemde rahim dinlendirme oldu. ama doktor başta çok olumluydu sonra başarısızlıklarını bize atarak buldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde tek embriyo mu koydu çift miBenim de ilk transferim bu şekilde oldu,opuda da iyiydi aynı sistemde rahim dinlendirme oldu. ama doktor başta çok olumluydu sonra başarısızlıklarını bize atarak buldu.
Kesinlikle haftada 4 gün kahvaltıda avokado yemenizi tavsiye ederim. Ben de 40 yaşımda 4. Tedavide oğlumu kucağıma aldım. İleri yaş durumunu olanlara kesinlikle Aret kamarı tavsiye ederim. İğnesiz tedavi uyguluyor bu yüzden az ama daha kaliteli yumurtalar oluşuyor. Yaş ilerleyince biliyorsunuz yumurta kalitesi düşüyor. Ben 3 kere farklı yerlerde tedavi görmüştüm. Aret hocada ilk denemede oldu şükür. 40 yaşımda tedavi gördüm 41 de doğurdum. Hatta oğlum 5 aylıkken hocanın yanına götürdüm.Evet incir prolaktini yükseltiyor dikkatli yemek gerek, ben de ceviz, çiğ badem, kabak çekirdeği, bazen yaban mersini yiyorum takviye olarak doktorun verdiklerini hiç aksatmamıştıl üç ay fakat şimdi doktor yüzde bir etkili diyor başta böyle demiyordu. Şimdi takviyeler alıryoum, omega3, magnezyum, inovital, d vitmini ve melatonin, arı sütü bir de. Bir de embriyolog İdil bozkurtu tavsiye ederim
Takviye konusunda her doktorun görüşü farklı oluyor bence biraz da olsa faydası vardır diye düşünüyorum ben maxijuno eşim maxigo kullaniyoruz birde ocean balık yaği kullaniyorum kuruyemis avokado ve bol su dikkat ettiklerim bunlar insallah guzel sonuclar alirizEvet incir prolaktini yükseltiyor dikkatli yemek gerek, ben de ceviz, çiğ badem, kabak çekirdeği, bazen yaban mersini yiyorum takviye olarak doktorun verdiklerini hiç aksatmamıştıl üç ay fakat şimdi doktor yüzde bir etkili diyor başta böyle demiyordu. Şimdi takviyeler alıryoum, omega3, magnezyum, inovital, d vitmini ve melatonin, arı sütü bir de. Bir de embriyolog İdil bozkurtu tavsiye ederim
Evet onu duydum halam onun sayesinde kızına kavuştu Yavuz aydinla tanismasaydim onu bulacaktimKesinlikle haftada 4 gün kahvaltıda avokado yemenizi tavsiye ederim. Ben de 40 yaşımda 4. Tedavide oğlumu kucağıma aldım. İleri yaş durumunu olanlara kesinlikle Aret kamarı tavsiye ederim. İğnesiz tedavi uyguluyor bu yüzden az ama daha kaliteli yumurtalar oluşuyor. Yaş ilerleyince biliyorsunuz yumurta kalitesi düşüyor. Ben 3 kere farklı yerlerde tedavi görmüştüm. Aret hocada ilk denemede oldu şükür. 40 yaşımda tedavi gördüm 41 de doğurdum. Hatta oğlum 5 aylıkken hocanın yanına götürdüm.
Ben Tekirdağdayım. Bir gün ilaçlarımı almak için eczaneye gittim. Oradaki bayan tüp bebek galiba dedi evet dedim. Ablası o kadar çok doktora gitmiş ki uzun uzun anlattı. Bütün doktorlar senin çocuğun olmaz diye geri göndermişler. Kadının denemediği şey kalmamış. Sonra bir doktor bulmuşlar. Allah ondan razı olsun ablamın oğlu oldu şimdi 8 yaşında dedi. Hatta ismini de doktorun adını verdiler dedi. Adı ne dedim Talha Aret dedi aaaa benim doktorum dedimEvet onu duydum halam onun sayesinde kızına kavuştu Yavuz aydinla tanismasaydim onu bulacaktim
Adet kameri halam önerdi bana onu arastiriyodum nerede diye nerede olursa olsun giderdim (Türkiye içinde) ama komşumuz Yavuz aydını söyledi bı sürü kişi sayesende çocuk sahibi olmuş.bir gideyim dedim (başkaları tarafından daha önce dolandırılmayın o yüzden güvensiz gittim ) konuşunca güven verdi ve çok şükür ilk denemede ikiz gebe kaldım biri 8. Hafta gelişimi durdu öteki benimle şimdi 3 yaşında çok sukurBen Tekirdağdayım. Bir gün ilaçlarımı almak için eczaneye gittim. Oradaki bayan tüp bebek galiba dedi evet dedim. Ablası o kadar çok doktora gitmiş ki uzun uzun anlattı. Bütün doktorlar senin çocuğun olmaz diye geri göndermişler. Kadının denemediği şey kalmamış. Sonra bir doktor bulmuşlar. Allah ondan razı olsun ablamın oğlu oldu şimdi 8 yaşında dedi. Hatta ismini de doktorun adını verdiler dedi. Adı ne dedim Talha Aret dedi aaaa benim doktorum dedim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAdet kameri halam önerdi bana onu arastiriyodum nerede diye nerede olursa olsun giderdim (Türkiye içinde) ama komşumuz Yavuz aydını söyledi bı sürü kişi sayesende çocuk sahibi olmuş.bir gideyim dedim (başkaları tarafından daha önce dolandırılmayın o yüzden güvensiz gittim ) konuşunca güven verdi ve çok şükür ilk denemede ikiz gebe kaldım biri 8. Hafta gelişimi durdu öteki benimle şimdi 3 yaşında çok sukur
AminAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sakın vazgeçmeyin. Allah en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip eylesin. Amin dualarınıza.Bana gerçekten umut oldunuz, ne desem az, Allah kalbinizde olan tüm isteklerinizi hayırlı bir şekilde versin İnşallah
balık yağı kullanırken besinlerden ceviz balık vs çok omega ekstra almayın. Fazlası da kalitesizlik yaptığına dair bilimsel makalelerde geçiyor. Belli bir dozu var günlük.Bende de yumurta kalitesizligi var fazla yumurta cikiyor ama 5.güne ulaşmiyor ve kalitesiz embriyo oluyor.takviye kullanıyoruz eşimle birlikte balık yağı yumurta kalitesini arttiriyormuş bende bu ay başladım bol su içmek saglikli beslenmek bunlar kaliteyi etkiliyor diyorlar herseye dikkat edip baslayacagim tedaviye eger yine kalitesiz olursa vitaminlerin ve beslenmenin faydasi olmadigini düşünücem bu durumda yapilacak tek sey saglikli gebeligi yakalayana kadar tüp bebek denemesi bu da yorucu ama geriye baska secenek kalmiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bülent Tıraşı tavsiye ederim. Biz onunla olumlu sonuç aldık. Onun eksozom, prp gibi tedavi yöntemleri var. Bir bakın isterseniz.Çok haklısınız, malesef doktorum iyiydi bana göre ama baştan savar gibi konuşması çok üzdü bizi başka bir şey yapamam demesi denemeden, ınstagramda hep diyor "amh kusura bakma" her şey göstermelik artık inanmıyorum. Birkaç doktora daha gideceğiz inşallah en iyisi olur hepimiz için
Öyle mi bilmiyordum faydası olsun balık ceviz fazla fazla yiyorum dengelemeye calisacagim tesekkur ederimbalık yağı kullanırken besinlerden ceviz balık vs çok omega ekstra almayın. Fazlası da kalitesizlik yaptığına dair bilimsel makalelerde geçiyor. Belli bir dozu var günlük.
Bir ay içinde iki farklı yere ölçtürdüm birinde 1,2 diğerinde 0,74 çıktıAmh kac
Merhaba arkadaşımın ablası da çok memnun, dün randevu aldım Bülent hocaya hayırlısı olsun inşallahHakkınızda hayırlısı olsun. Bülent Tıraşı tavsiye ederim. Biz onunla olumlu sonuç aldık. Onun eksozom, prp gibi tedavi yöntemleri var. Bir bakın isterseniz.
Bizim bir tane oluşmuştu onu koydukBirde tek embriyo mu koydu çift mi
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim Aret hocanın adını duymuştum daha önce burdan tekrar araştırayım. Avakado çok sevemedim tadını ama yemek için zorluyorum kendimiKesinlikle haftada 4 gün kahvaltıda avokado yemenizi tavsiye ederim. Ben de 40 yaşımda 4. Tedavide oğlumu kucağıma aldım. İleri yaş durumunu olanlara kesinlikle Aret kamarı tavsiye ederim. İğnesiz tedavi uyguluyor bu yüzden az ama daha kaliteli yumurtalar oluşuyor. Yaş ilerleyince biliyorsunuz yumurta kalitesi düşüyor. Ben 3 kere farklı yerlerde tedavi görmüştüm. Aret hocada ilk denemede oldu şükür. 40 yaşımda tedavi gördüm 41 de doğurdum. Hatta oğlum 5 aylıkken hocanın yanına götürdüm.
İnşallah en yakın zamanda hayırlı haber verirsinBizim bir tane oluşmuştu onu koyduk
Aslında çok ta düşük değil 1-2 arası çok iyi 0 a yakın 0,2 gibi olan zor ama imkansız değil bencede siz doktor degisinBir ay içinde iki farklı yere ölçtürdüm birinde 1,2 diğerinde 0,74 çıktı
Amin inşallah doktoru pek göremiyorsunuz ama bunu bilerek gidin. Ama hic bir sey onun onayından geçmeden yapılmıyor. İlk görüşmede ameliyatta ve transferde gördüm kendisini aradaki işlemler hemsireleri ile ilerliyor.Merhaba arkadaşımın ablası da çok memnun, dün randevu aldım Bülent hocaya hayırlısı olsun inşallah