Benimde aynı şey oldu tüm yumurtalarım döllenip üçüncü güne kadar geldi sonrasında yaşamadı. İlk önce doktor dediki sürekli deneyeceksiniz her ay başka yolu yok. Embriyolog da sperm kalitesinde sıkıntı var dedi biz sperme odaklanınca çok ayrıntılı genetik testler yapıldı orda çıktı mitokondriyal ve sentriol yetersizliği. Zaten enerji olmadığı için 3.günden sonra başlayan gen aktivasyonu gerçekleşemiyor ve ölüyor. Kendi deneyiminizi yazdığınızı biliyorum bende kendi bildiklerimi paylaştım. Piezo yöntemi de kalitede değil sadece böyle bir sorun varsa işe yarıyor. Netleşmemiş yöntemler dediğiniz konu hakkında bir sürü makale ve çalışma var o yüzden kestirip atmamak lazım.Bana doktor döllenmeden yumurta için işe yarar demişti ben zaten başkasında belki işe yarar dedim ben kendi deneyimimi yazdım benim döllenmede zaten sıkıntı yoktu 5. Güne gitmiyordu aynı merkezde 3 opu oldum. Sonra öğrendim ki bana dozu fazla vermişler demek istediğim kalite iyi değilse zaten piezzo hiç birşey işe yaramaz. Ama kaliteyi bozanda yine doktorum oldu fazla doz iğne ilaç verdiğinden ötürü