• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Anlamadığım bu, ya kadın pazarliyolarsa diyecek kadar tedirgin olup 3 kere daha gitmek niye?
Kaldı ki İstanbulda yaşıyormuş hadi o bilgide tanınmamak için diyelim, başka bir ilde yaşıyo, arabayla şuraya gidicez buraya gidicez diye konuları var kalkıp gidebilirdi başka doktora da
Ya iste ayni fikirdeyiz adam buna diyorki hastaneye geldin bana uğramadan gittin, sekreter ariyor bize gel bende kal yani sen buna rağmen 4 defa bu adama muayene ol aklim almiyor konu bu kadarcik degil bence... yüz verilmis astar istenmis gibi geliyo bana.

Siz neden sekretere gel bende kal diyecek cesareti verdiniz anlamadım. Ne alaka yani gel bende kal diyecek,insan arkadasına dahi derken çekinir bunu. Ne dediniz de gel bende kal'a kadar vardı mevzu anlamadım.
Ayrıca telefonla aramaları tuhaf,aradılar diyelim amenna siz neden aynı doktora gitmeye devam ettiniz?
Taciz şüphesi,yada başka bir rahatsızlık hissettiğiniz an gitmemeliydiniz. Tahlil sonuçları için gittiyseniz de onları laboratuar vs (ne ile ilgili yaptırdiysanız artık) alıp gayette başka doktora gösterebilirdiniz. Doktorun ekranına düşüyor sonuçlar evet ama yaptırdıgınız bölümden evrak olarak alabiliyorsunuz.
Yanlış anlamayin ama eksik birşeyler var gibi konunuzda. Nereden tutsam elimde kalıyor.

He yaptığını yanına kar bırakıp benim gibi 20li yaşlarda kızlara o gözle bakmasına izin verecektim. Çok haklısınız. Ben bu işin peşini bırakmayıp delil toplamaya çalışıp bu yaptığını yanına bırakmak istemiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi UZATMA soz konusu degil
Cemkirmeyin insanlara hakli yorumcu 4defa gittim diyorsunuz hakli olarak niye uzattiniz o kadar ilk muanede anlamissiniz zaten yolunda gitmeyen birseyler oldugunu diye sorar bende e niye 4defa gitmis 2.de ciksaymis bashekime dedim yani ayrica karakola gidin bashekime gidin buraya gelip akil alma adi altinda konu acip sonrada insanlari siz tacizi tecavuzu destekliyorsunuz tinisiyla ustu kapali itham etmek nedir bize niye kiziyorsunuz insanlar soruyorlar yorum yapiyorlar o kanit olurmu bu olurmu ver o zaman danismanlik ucretini sor avukata o yonlendirsin sen 20 yasinda kizlarimizi kurtarmaya calisirken biz nede olsa seni susturmaya bu durumu mesrulastirmaya calisiyoruz ne var bunda cnm diyoruz te allam ya

Sevgilisi polis olan bir uye vardi oda boyle hastaneli tacizli konular acmisti radyoloji yzmanimi ne msj atmisti o uyemisin sen desifre olmamak icin diyince o geldi aklima

Konuşmanın başında karşı taraf konuştuklarımız kayıt altına alınmaktadır diye sizi sözlü olarak bilgilendirdi mi peki??
Hayır tamamen gizli ses kaydına aldılar bi tartışmaydı bende itiraz ettim o zaman videoya aksatdı sonuçta ben kuzarken çeker kendi konuştuklarını niye çekmemiş dedim çok sinirlendim malesef mahkeme delil olarak dinledi ve kabul etti[/QUOTE]
Çok üzüldüm başınıza geleni.Bildiğim kadarıyla sayılmıyordu.Ama burası Türkiye herşey olabiliyor malesef...

Sizden hoslanmis, begenmis bu sebeple iletisim kurmak istiyor da olabilir. Doktor evli mi? Eger evli olup bu sekilde davraniyorsa o pis bir sey . Cok rahatsiz oluyorsan da baska hastane mi yok sanki gitme bir daha. Baska bir yerde muayene ol

Taciz sadece bedene dokunarak yapılmıyor, arkadaşın anlattığı da düpedüz taciz..

Özel görüşme ayarlamaya çalışan,sürekli arayan kişi "istenmiyorsa" tacizdir. Kaldı ki konu sahibi nişanlı bir bayan yani elinde yüzük var, kör olması lazım...
Annem, ablam meme muayenesine gittiğinde hiçbir zaman el muayenesi yapılmadı, hadi diyelim annem yaşlı ablam gencecik kız ve gittiği doktor da genç... Adam yüzüne bile bakmadı..

20 yaşında genç bir kızdan bahsediyoruz burada, herşeyi anında çözüp, durumu algilayamayabilir kaldı ki koskoca kadınlar bile anlayamıyor... Hoşlanan adam böyle davranmaz, hiç sapık doktor yok mu sanıyorsunuz ? Sırf iki üç vajina göreyim diye kadın doğumu seçenler var yapmayın...

Arkadaşım, sende neden bu kadar ileri gitmesine izin verdin ?
Fazla ağır değil mi yorumlarınız.15 yıldır meme muayenesi olan biriyim.hatta kesinlikle yaşadığım taciz olayı var ama bunu zaten anlıyorsunuz.bakışlar sözler muayene şekli farklı.ama bazı sözlerinize katılamayacağım.meme muayenesi elle yapılır.ilk elle muayene yapılmadan kist ve kitlenin iyi mi kötü mü kist mi kitle mi olduğu ön fikrine ulaşılamaz sonra film ve tetkiklere gönderir.tabi ben hep kist şikatiyle gittiğim için kiste elle muayene edip önemli bi şey değil deyip gönderenlerde oldu önemli bi şey değil ama biz yinede ultrason mamografi yapalım diyenlerde.kadın doğumculara da haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.inanın hiç biri bu muayeneden hoşnut değil zamanla sadece el kol mide kalp bir organ gibi görülmeye başlanılıyor vajina yani bi öyle heyecan verici bi şey olmuyor.hatta bir tanıdığım artık eşim bile bana hoş gelmiyor sanki görevim branşım bi çok özel şeyi yok etti eşimi arzulamaz oldum dedi.burda konu sahibi de açıklayıcı olmalı.bilgi eksikliği olunca oturtamıyoruz bazı şeyleri.gittiği doktorun branşı ne.şikayeti neydi.sekreteriyle ev muhabbeti kalacak yer konuşulmuş olmalı ki sekreter isterden gel bende kal demiş olmalı.yoksa bu bende kal demesi için bi şeyler konuşulmuş olmalı

Son düzenleme:
Sen de gitme o zaman daha bu adama niye gidiyosun.
Herkese haddini bildiremezsin ki, ayrıca tavrını baştan koymadıysan asistan bile sana bende kal muhabbeti yapacak kıvama gelmişse sen de bu insanlara yüz vermişsin bence.
Hem yap hem şikayet et ne güzel.Bize anlatmadığın şeyler var bunca şey hep tek taraflı mı oldu yani.Ve sen taciz olduğunu yeni mi anladın.

Ayrıca telefon muhabbetine niye takıldınız ki adam taciz edecekse yüzyüze de eder numarasının olması bu kadar önemli değil bence...

Son düzenleme:
Gunes girmeyen eve doktor girermis.acaba kuzey cephede mi oturuyorsunuz ki...zira doktor pesinizden ayrilmiyor.ay ne sacma bir yorum oldu kendime inananiyorum of neyse bayanlar bu konu benim devreleri yakti:olamaz:

bazı arkadaşlar ortada taciz yok falan demişler de arkadaşlar taciz sadece elle sözle olan bi şey değildir,sizi rahatsız edecek boyutta tekrar eden her hareket tacizdir konu sahibi de bundan rahatsız istemediği halde arama rahatsız eetme durumu var,bişey daha söylicem de linç edilirim söylemicem...ama kesin biçok kişi ırf o yüzden taciz değildir diyor neysee

Back