How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Zaten erkek arkadaşına anlatmış adam vuracam demiş bu kadar detayları bile arkadaş ve ailesi anlayabilir

Ayrıca konu sahibi ücra bi yerde ve sinirli bir ortamda değil konularına bakılırsa rahatlıkla başka bir hastaneye gidebilir

Sağlık hizmetini istediğiniz kurum ve doktordan alabilirsiniz istemediğiniz hiçbir tetkik ve tedaviyi de size uygulayamazlar

Iste o yuzden sikayetci olsun.detaylara biz hakim degiliz ama polise bimere anlatacak. Doktorun hatasi varsa cezasini alsin yanina kalmasin ama yoksa zaten zarar gormez. En iyisi adli mercilere olayin intikali öldurucem diyen bir erkek arkadas var bi yanda da

Kızlar görmüyor musunuz? ? Gereksiz yere meme muayenesi yaptı yazıyo. . Başka şeyler de yaptı diyo.. ne kadar iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.. şikayet et doktorunu değiştir hemen..

Elle yapilmamis muayene gercek muayene degildir yanlistir.
Kimse vajina gormek icin kadin dogumcu olmaz bu sehir efsanesidir.
Şu iki konuya katılmıyorum bir bildiğim var ki söylüyorum... Elle yapılmamış muayene muayene değildir diyorsunuz da yakın zamanda kanser tedavisi gören amcamın eşi hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadı... En başından sonuna kadar... Diğerlerinde haklı olabilirsiniz...

İstemediğini söylememiş ki. Açık bir dille tavrından hoşlanmadığını söylemeliydi.
Orasını bilmem ben genel olarak konuştum zaten en son satırımda da söyledim, neden bu kadar ileri gitmesine izin verdi bende burayı anlamaya çalışıyorum.. neyse kendisi bir açıklama yapar elbet.. :)

Kızlar görmüyor musunuz? ? Gereksiz yere meme muayenesi yaptı yazıyo. . Başka şeyler de yaptı diyo.. ne kadar iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.. şikayet et doktorunu değiştir hemen..

Hastalığını bilmiyoruz
Kendisi gereksiz olduğuna kanaat getirdim ise yaptırmasaydı hadi yaptırdı bir kere,3 kere daha aynı doktora gitmeseydi

Dün dahiliye doktoruna gittim. hicbir doktor benimle bu kadar ilgilenmedi. hiç de ark niyet gelmedi aklıma. hayatımda olan biten herşeyi ögrendi diyebilirim :rolleyes:Sizin doktorunuz için de görüşme teklif etmeseydi bir sıkıntı yok derdim ama var gibi...

Bütün konuyu okumadım ilk bikaç sayfayı okudum. . Bence de gitmemeliydi bu kadar korkuyorsa. .

Anlamadığım bu, ya kadın pazarliyolarsa diyecek kadar tedirgin olup 3 kere daha gitmek niye?
Kaldı ki İstanbulda yaşıyormuş hadi o bilgide tanınmamak için diyelim, başka bir ilde yaşıyo, arabayla şuraya gidicez buraya gidicez diye konuları var kalkıp gidebilirdi başka doktora da

Yuzuk olmasi bise ifade etmiyo bu devirde, her seyi yasayabilir gozuyle daha iyi gozuyle bakiliyor artik... doktora niye gidiyosan baska doktorla devam et

Şu iki konuya katılmıyorum bir bildiğim var ki söylüyorum... Elle yapılmamış muayene muayene değildir diyorsunuz da yakın zamanda kanser tedavisi gören amcamın eşi hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadı... En başından sonuna kadar... Diğerlerinde haklı olabilirsiniz...
O zaman yengenin doktorunda sorun var. Gercekten bu hastalikta memeye dokunmak gerekiyor..bu adam belki kotu niyetli bakmis olabilir ama.. senin yengenin doktoruda dogru yapmamis.

O zaman kendisi şikayette bulunsun ses kaydı olmadan da bulunabilir. Eğer taciz varsa hakkını savunsun ses kaydı olmadan da şikayette bulunabilir sonucda...[/QUOTE]

Tabiki de konu sahibi yukarıda bahsettiğiniz gibi şikayette bulunabilir...

Malesef mahkrme kabul ediyor bi avukatla konuşun aynısının farklı boyutu başımdan geçti karşı taraf sesimi gizli kaydetti ve mahkeme haklı buldu karşu tarafı delillerin hepsi geçerli
[/QUOTE]

Konuşmanın başında karşı taraf konuştuklarımız kayıt altına alınmaktadır diye sizi sözlü olarak bilgilendirdi mi peki??

o doktorda sorun varmış.. göğüs alındıktan slikon takıldıktan sonra bile elle muayne ediliyor..

Hastalığını bilmiyoruz
Kendisi gereksiz olduğuna kanaat getirdim ise yaptırmasaydı hadi yaptırdı bir kere,3 kere daha aynı doktora gitmeseydi
Bence de,normal şartlarda tacize uğrayan bir insanın bir daha yaklaşmaması lazım.Konu bana saçma geldi.

Açıkçası hiç şaşırmadım, sanıyor musunuz ki, sizin başınıza gelmedi diye böyle şeylerin yaşanmadığını, neler neler oluyor, insanlar susuyor, ha doğru yanlış tartışılır, bunu ispatlamak çok zor, ses kaydı alsanız dedil olarak kabul edilmez, ayrıca birde izinsiz alındığı için suçlu duruma düşersiniz, birde illa ki kendini savunur, yanlış anlaşılma oldu diye, kısacası sizin bunu ispatlamanız hakikaten çok zor.

Konuşmanın başında karşı taraf konuştuklarımız kayıt altına alınmaktadır diye sizi sözlü olarak bilgilendirdi mi peki??[/QUOTE]
Hayır tamamen gizli ses kaydına aldılar bi tartışmaydı bende itiraz ettim o zaman videoya aksatdı sonuçta ben kuzarken çeker kendi konuştuklarını niye çekmemiş dedim çok sinirlendim malesef mahkeme delil olarak dinledi ve kabul etti

Ben tacizin her turlusune karsiyim ancak bu konuda anlayamadigim seyler var.Siz nasil bir diyalog kurdunuz ki sekreter gel bende kal demis size..Bence sizin anlatmadiginiz seyleri duymadan size hak vermem mumkun degil.Bir de israrla o dr a gitmeye devam etmek ne demek.Bence nisanlina soylemekle de hata yapmissin..Dr sizi begenmis olabilir hatta abartmis tel acmis ozel gorusme istemistir ancakk devaminda sizin yine o dr a gitmeye devam etmeniz cok cok yanlis..

O zaman yengenin doktorunda sorun var. Gercekten bu hastalikta memeye dokunmak gerekiyor..bu adam belki kotu niyetli bakmis olabilir ama.. senin yengenin doktoruda dogru yapmamis.

amcasının eşi durumu böyle yansıtmış olabilir. sonuçta muayeneye başkası girmiyor. yanlış anlaşılmaktan vs endişelenmiştir belki.

Back