Ben bu konunun biraz etki tepki oldugunu dusunuyorum..bizim insanimiz sira bilmez yol yordam bilmez, dagdan gelmis gibi zart diye onune dalar.. soru sormayi bile bilmez bazen.. insanda doveriz doktoruda..
Ama
Doktorlarin bazisida saygisiz insanlari hakir goren, soru sormayi bile hak gormeyen kendini begenmis tipler. Soru sorunca, sen mi doktorsun ben mi? Diyecek kadar ukala..
Onun yani sira sana bisey anlatayim.. oglumun poposunda yara cikmisti.. ozel bir hastaneye gittim.. doktor aksamdan kalmis gibiydi…haricinde cocuga pantolonunu indir dedi.. ben ikna etmeye calisiyorum filan oglumu..sonra dedi: indirmezsen sana igne vururum
guler misin aglar misin? Bir dr bu sekilde nasil yaklasir cocuga? Kaldi ki igne vurmak zorundada olabilirdi, o zaman ne diye korkutacakti acaba?
Ayrica biri daha yazmis, dr luk zaten zor bir meslek.. ve eskidende boyleydi yeni birsey degil..ulkemizde maasi yuksek olur diye ve havali bir meslek oldugu icin seciliyor cogu zaman.. diyorsun ya bilsek boyle oldugunu secermiydik? Diye.. uzaktan hos gelir davulun sesi…