halevcim cnm kısmetten ötesi yok. Mevla bundada kimbilir ne hayırlar murad etmiştir..
hakkımızda en hayırlı vakitte, hayırlı yavrular versin inşaAllah dimi gülüm..
Ne şekersin sen yaa, hey Allah içimde hiç ümit yokken senin söylediklerinle acaba demeye başladım bende. Canım benim yaa keşke olsa kan tahlilim ve mikrobiyolojiye verdiğimiz parçanın sonucu çıkmış temiz çıkmış bişey çıkmamış sadece karaciğerdeki enzimler fazla çıkmış, dr da demiş ki geldiğiniz de birde dahiliye bölümüne çıksın eşin, bakalım bi taraf düzelirken bi tarafımı mı yıkıyoruz acaba ya ? Belki karaciğerde yağlanma falan mı var acaba demiş. Bu yaşta yağlanma olurmu kızlar :):) canım benim sahurdada aklına geldim demek sağol tatlım, valla eşim geçen gün yaklaşmak istedi nasıl kastım nasıl ,ilk gece böyle olmamıştı ya :kedi:Tamam gıymatlım perşembe günü kan vereceğim tatlım , içimiz rahat olsun bakalım ,eşimde diyorki e yara varken nasıl bebek olsun, kızırlık nedeniymiş ya diyor, bende öyle ama gelmedi hala dedim. opuyorumnanaktan
Halevcim demek adet oldun tatlım , senin günün yokmuydu şeker ya erken mi oldun ? Hayırlısı olsun canım ,inşallah diğer aylara gelmez kırmızıların hayırlısıyla bebişin geliverir:Saruboceq:
evet canım hayırlısı napalım demek ki hayırlı vakit değilmiş umarım eylül ayı hayırlı vakittir. bu arda yarın sabah randevu aldım bakalım yumoşlarım ne durumda gelişme varmı
evet tatlım geldi adetim hayırlısı değilmiş napalım erken olmadım normal zamanımda oldum daha geç olabilirim diye korkmuştum neyseki zamanlı geldi neyse yarın ki randevu iyi geçer umarım bu arada senin sonuçların bir kısmıda iyi çıkmış umarım hepsi iyi çıkarda bi ohhhhhhh çekersin canım
mericc her şerde hayır varmış. seninkide öyle olmuş..
şimdi kaçıncı gününde oldun. yumurtalar iyi gelişmiş mi. çatlama vakti geçti mi
arkadaşım tek yumurtalığın kapalı olsa bile diğerindeki yumurta sana yeter Allahın izniyle..
cünki normalde bi kadın her ay ya sağdan ya soldan tek yumurta üretirmiş. seninde bi ay olmasa inşaAllah diğer ay ordan yumurtan oluyordur. hatta her ay bile olabilir.
mühim olan tekte olsa yumurtalığının çalışıp tüplerin açık olması...
benim bi arkadaşımın bi yumurtalığında kist olduğu için ameliyat geçirdi ve o taraf çalışmıyor şu anda. ona rağmen tekrar hamile kaldı ve bebeği oldu.
yani sen hiiiç moralini bozup ne olacak diye düşünme.. Mevlam verecek olduktan sonra sana bi taraftanda verir gülüm..
sen sıkı çaışmalara devam et. bide yumurta takibi yaptırırsan o gelişen yumurtanı kaçırmamış olursun. daha iyi olur . Tez vakitte yavrucuğuna kavuşman dileği ile.....
ben ctesi gitmiştim kontrole iki taraftada 6 şar yumurta vardı 10 mm civarında. pazartesi gel dedi. dün gittim 15 civarı olmuşlar. bu akşam çatlama iğnesi yapıcam. adetim ayın 13 üydü. gün aşırı ilişki öneriyolar çatlamadan 36 saat sonra ilk olabilir dedi. artık bidahaki ayın 13 ünü beklicez bakalım :) hayırlısı.
yumurtalar iyi gelişmiş , hatta doktor takıldı bu yumurtalardan iyi tüp bebek olurdu diye:)
çatlama iğneside yumurtalar 18 mm olunca yapılıyormuş.
hakkımızda hayırlısı olsun kızlar.
smalangel canım keşke yarın kan versen. böylelikle belki eşinin perşembe günü spermiyogram yaptırmasına gerek kalmazdı gülüm bilmiyorumkismile
slm arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 2yıllık evlıyım subat ayından berı bebiş istiyoruz benım hastalıgımı ogrendıkten sora istemeye başladık tabı.bende polikistik over cıktı yanı pkoluyuımilaçsız adet göremiyorum pko oldugumu 7ay once ogrendım 2 kez yumurt atakıbıı yapıldı ve sonuc 2sindede yumurtlama görülmedi malesef tam iğne tadavısne başlıyordum kı eşimde varıkosel cıktı 3,derece doktorum eşimin sonuclarıyla sılama olur dedı ama bız yaptırmadık eşimde ekım gibi amelıyt olcak amelıyata sonra bakcaz artık ne olcak.
rabbım hepimizin yardımcısı olsun.inş.bizde anne olacagızz
slm arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 2yıllık evlıyım subat ayından berı bebiş istiyoruz benım hastalıgımı ogrendıkten sora istemeye başladık tabı.bende polikistik over cıktı yanı pkoluyuımilaçsız adet göremiyorum pko oldugumu 7ay once ogrendım 2 kez yumurt atakıbıı yapıldı ve sonuc 2sindede yumurtlama görülmedi malesef tam iğne tadavısne başlıyordum kı eşimde varıkosel cıktı 3,derece doktorum eşimin sonuclarıyla sılama olur dedı ama bız yaptırmadık eşimde ekım gibi amelıyt olcak amelıyata sonra bakcaz artık ne olcak.
rabbım hepimizin yardımcısı olsun.inş.bizde anne olacagızz
Gıymatlım canım yarın vereceğim kanı canım , 1 gün daha sabredeceğiz bakalım artık, ama yara varken bebiş olursa düşük yapma ihtimali de varmı ya :bbo: Adet olacakmışım gibi ama gelsede kurtulsam artık,
fıstık günaydın ya sen neden adet olmadın ki hala anlamadım ben .bu yaranın böyle bir etkisi var mıymış acaba?? yada çok mu stres oldun sen bu doktor olaylarında yara falan çıkınca üzüntüden mi gecikti bu kadar. hamile olma ihtimalin çok düşük anladığım kadarıyla ama yine de dr.un önce neden kan testi yaptırmadı.geçen sene bu zamanlar bendede bir gecikme olmuştu şimdiki doktoruma gitmiştim o zaman da. bir hafta önce kan testi yaptırmış olmama rağmen kadın emin olmak için bir daha kan testi istedi.hem de usg de bakmasına rağmen. yani sen ilk iş yaptır testi yoksa farlutal falan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?