• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Adilemir canım bu dr burda mı bende soru sormak istiyorum ya, birde bu yarayı yok etmenin bitkisel bir yolu yokmu acaba ya, sürekli internetten araştırıyorum ama bişey bulamadım :(

Eşime dedimki yara yakma yönteminde kısırlık ihtimali oluyormuş dedim başka dr a gitsekmi ki dedim, kızdı bana şu nete girip araştırma artık , iyice kafan karışıyor ,dr zararlı bişey dese yapmazdı o kadar tıp okumuşlar , mecburen tedavisi oysa olacaksın dedi ,:1ninca: Bi laf diyemedim valla, lafları geri yuttum :1ninca:

Kızlar sağolun kaç gündür yardımcı oluyorsunuz , hakkınızı helal edin , çok uzadı konu farkındayım ama işte :1ninca:

canım küçücük de olsa öyle bi ihtimal yada şüphe varsa kafanda kimseyi dinleme başka doktora git sağlık bu tek görüşle böyle önemli bir adım atma bana kalırsa. iki ayrı doktor da aynı şeyi söylerse yaparsın sen deboshayallersmile

Adilemir canım bu dr burda mı bende soru sormak istiyorum ya, birde bu yarayı yok etmenin bitkisel bir yolu yokmu acaba ya, sürekli internetten araştırıyorum ama bişey bulamadım :(

Eşime dedimki yara yakma yönteminde kısırlık ihtimali oluyormuş dedim başka dr a gitsekmi ki dedim, kızdı bana şu nete girip araştırma artık , iyice kafan karışıyor ,dr zararlı bişey dese yapmazdı o kadar tıp okumuşlar , mecburen tedavisi oysa olacaksın dedi ,:1ninca: Bi laf diyemedim valla, lafları geri yuttum :1ninca:

Kızlar sağolun kaç gündür yardımcı oluyorsunuz , hakkınızı helal edin , çok uzadı konu farkındayım ama işte :1ninca:

canımmmmmmmmmmmm
çok kafana takma bu yarayı
eger smar testın temız gelırse yaktırmakta acele etme...
ve doktoruna guven..yaran varkende çok kolay hamıle kalırsın...
çok komsularım var..asırı yarası varmıs 3 kez dogum yapmıs..artık çocuk olmasın dıye saglık ocagına spral ıçın gıtmıs..yaraları çok oldugu ıçın takmamıslar..
tedavı ol oyle gel..spral takamayız demısler..
yanı demek ıstedıgım yaralarla 3 çocuk doguran olmus..
hamıel kalmaktan korkma..yara korkunç bırsey degıl...lutfen tıtızlıgı abartma..ben 8 aydır asırı tıtızlendım..bu konuda bırazdaha rahatlamaya basladım..hergun duşumu ıhmel etmıyorum..
wc lerıde camasır suyuyla yıkıyorum hergun..bazen unutmaya basladım 2 gunde 1 yıkıyorum..çok sukur..asırı tıtızlıkte hastalık oluyor bılıyorsun.tıtızlıgım azaldı..camasırlarımı utuluyordum..onu bıraktım..beyazları yıkarken camasır suyu kullanıyorum cunku..
ama kafana takma .problem yok canım...endıse etme sakın..kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün hiç gelemedim canlarım. misafirim vardı
yazdıklarınızı okudum.
smalangel canım sen sağlık ocağına kan vereceksin ama galiba aynı gün sonuç çıkmaz . bizi 1 gün daha mı bekleteceksin gülüm. ayrıca yara olayını hiç düşünmüyosun şekerim.. senin yaradan daha önemli konuların var :lepi:

adilemir çok güzel açıklamışsın arkadaşım. benimde ilgimi çekti .
ayrıca beyazları yıkarken bolca çamaşır suyu koyarım bende.. iç çamaşırlarımız iyice dezenfekte oluyor..

halev canım rahim temiz olduğuna göre şimdi ne yapacağına karar verdin mi cnm. klomene başlıcakmısın.
bu ay mı aşılama düşünüyor dr. yoksa senin isteğine mi bağlı?

chablis sen nasılsın canımcım. ilacını kullanmaya başladın mı.. yan etki yapıyor mu, baş dönemsi, tansiyon düşüklüğü filan?

kızlar ayrıca kadın hastalıklarının çoğu kocalarımızdan bulaşırmış. yani onların bünyesine zarar vermeyen mikrioplar bize geçtiği zaman kadın hastalıklarına dönüşüyor
o yüzden iç çamaşırı olayı ve afedersiniz taharet olayı erkeklerde çok önemli.. bunun bilincinde olmak lazım:mymeka:

günaydın kızlar

kızlar bugün hiç gelemedim canlarım. misafirim vardı
yazdıklarınızı okudum.
smalangel canım sen sağlık ocağına kan vereceksin ama galiba aynı gün sonuç çıkmaz . bizi 1 gün daha mı bekleteceksin gülüm. ayrıca yara olayını hiç düşünmüyosun şekerim.. senin yaradan daha önemli konuların var :lepi:

adilemir çok güzel açıklamışsın arkadaşım. benimde ilgimi çekti .
ayrıca beyazları yıkarken bolca çamaşır suyu koyarım bende.. iç çamaşırlarımız iyice dezenfekte oluyor..

halev canım rahim temiz olduğuna göre şimdi ne yapacağına karar verdin mi cnm. klomene başlıcakmısın.
bu ay mı aşılama düşünüyor dr. yoksa senin isteğine mi bağlı?

chablis sen nasılsın canımcım. ilacını kullanmaya başladın mı.. yan etki yapıyor mu, baş dönemsi, tansiyon düşüklüğü filan?

kızlar ayrıca kadın hastalıklarının çoğu kocalarımızdan bulaşırmış. yani onların bünyesine zarar vermeyen mikrioplar bize geçtiği zaman kadın hastalıklarına dönüşüyor
o yüzden iç çamaşırı olayı ve afedersiniz taharet olayı erkeklerde çok önemli.. bunun bilincinde olmak lazım:mymeka:

canım eşim spermyogram verecek yine onun sonucuna göre düşük çıkarsa drun düşündüğünden aşılamaya geçeriz ve o zamana kadar boş geçirmek istemiyorsan klomeni kullanabilirsin dedi bende öyle yapacağım eşim haftaya perşembe vermeyi düşünüyor benimde cuma günü randevum var bakalım umarım beklediğimizden iyi çıkar eşimin sonuçları hayırlısı olsun

Canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla biran önce gelir bebişin. Varikosel spermiogram da mı çıktı yoksa ayrıca muayene mi oldu eşin canım ?[/QUOTE]

sagol canım .evet spermiografi düşük hareket sayısı falan çok düşüktü morfoloji%0 çıktı :(sonra doktora muayne oldu doktoru 3,derece varıkosel dedı.filim faalan istedi eşimden eşimde amelıytaı ekım gibi düşündüğü için bişey yapmadık canım bende amelıyatı beklıyorum

günaydın canım bende de pko tespit edilmişti ama benim yumurtlamam oluyor kendiliğinden adet düzensizliği falanda yok çok şükür sadece usgde görünüm şeklindeymiş. ama varikoselin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.yalnız eşinde problem olan bir çok kişi keçiboynuzu kürü yapıp hamile kalıyor burda onu biliyorum. varikosele çözümmüdür bilemicem ama bir de ameliyat oluyorlar sanırım. allah bir an önce kavuştursun bebğinize inşallah. yaşın genç neyse ki çok takmamaya çalış en azından zaman kaybetsen de yaşın problem yaratmaz

senınki sadece görüntüde pko galıba canım çok sanslısın.ben sürekli ilaçla hasta oluyor :( ilaç kullanmazam hasta olacagım yok malesef.ve yumurtlama sorunum var tam bi pkoyum galıba :( 2kez yumurta tkıbım yapıldı ama yumurtlama olmadı malesef ramazandan sonra soğan suyunu deniycem inş.onun adet olurum .biizm 3,derece varıkoselmıs canımm doktor ilaç falan vermedı amelıyat sart dedı keçiboynuuzu kürü yaptım eşime ama malesef içmedi pekmezişni de aldım onuda agzına sürmedi çaksır suyu çok iyimiş diye duydum sprem kalıtesı için onuda aldım bi yudum bile içmedi:( amelıyatı bekliyoruz bakalım nolak.aslında evet çok fazla takmamaya çalısıyorum ama olmuyor işte yaa hiç olmazsa diye cok korkuyorum doktorum eşimin sonucları cokda kötü degıl yanı bu sonucla aşılama yaparız dedı ama biz yaptırmak.inş.biran once amelıyatını olurda bekleme sürecine geceriz çünkü 6ay sonra düzlme oluyormus spremlerde

günaydın kızlar ecrincim soğan suyunu dene bence de benim soğan suyuyla 32 günden 29 güne düştü adetlerim ve çok kolay hissediyorum artık yumurtlama belirtileri falan çok net. bu arada eşin aynı benimki bizde daha spermiyogram yapılmadı gelecek ay olacak işallah gerek kalmaz ama :))) hayatta içmez öyle şeyler ben de bir yöntem buldum çok sık yapamasam da toz keçiboynuzu aldım. daha yemeğine karıştırmaya cesaret edemedim ama akşamları kahve yapıyımmmı aşkım diyorum. onun kahvesine hemen yarım çaykaşığı kadar karıştırıyorum. haberi bile olmuyor. kahvenin tadı baskın ya kayboluyor arada .sanada tavsiye derim canım. zaten erkeklerde akşamları içilen kahvenin faydası varmış bir de keçiboynuzlu oldu mu tadından yenmez aklinialirimsmile
gıymatlım geçmiş olsun bitirdin misafir telaşını yorulmuşundur çok. biraz da sen git artık misafirliğe onlar hizmet etsinler sana :)) ilaca başladım canım bugün 3. yü içicem. yan etki yapmadı şükür ama karnımda batma ve ağrılar oluyor . sanırım yumoşları büyütüyor cidden. ovulasyon testi vardır evde önceden kalma. takip yapmıcaz ya bu ay. onu mu kullansam yoksa tamamen relax akışına mı bıraksam son kez bilemedim. yardım edin bana daa :3:

Günaydın Kızlar, ben kan verdim geldim , Gıymatlım merak etme tatlım 1 gün daha beklemeyeceğiz, bugün saat 4 de çıkacakmış, internetten bakacağım artık hayırlısı,Eşiminde spermiogam sonucu bugün 12 gibi çıkacak inşallah bir sorun çıkmaz.:Saruboceq:Benden böyle. Misafirlerin vardı demek yorulmuşsundur tabi dün. Canım temizlik konusunda daha çok titiz davranıyorum, eşime de öyle diyorum hergün duş alıyoruz, iç çamaşırlarımızı da ütülüyorum zaten eskidendir beyazlara çamasır suyu katarım bende .

Chablis canım bende rahat ol bu ay, zaten ilaçlarını kullanıyorsun, yumurtlama dönemine yakın günaşırı ilişkiye dikkat et, inşallah bu ay gelirde i eşinde spermtestinden kurtulmuş olur . Kahvenin içine keçiboynuzu tozu katıyormuşsun ya , ilahiçok güldüm kaydirigubbakcemile3 eşler korksun valla bizden. öyle yemezlerse böyle yani kaydirigubbakcemile3

Kızlar moralim yine çok bozuldu ya, ne olacak böyle, İyice ümitsizliğe kapıldımsenağlama Eşimin sonuçları çıkmış, spermler normalde 20 milyon olması lazımken eşimin 12 milyonmuş, çok az da hareketliliği düşükmüş. :çok üzgünüm: İlaç ve iğne vermiş bunları kullan tekrar muayene edeceğiz demiş dr, o sırada eşin için rahim filmi çekeceğiz ve yarayı yakacağız demiş, merak etmeyin moralinizi de bozmayın demiş, sen ilaçlarını bi kullan bakalım , işimizi şansa bırakmayalım tedavilerinizden sonra da aşılama yapacagım demiş 2 kere , büyük bi ihtimal tutar ama olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz demiş.senağlama eşime belli etmedim ama çok üzüldüm ben

Kızlar moralim yine çok bozuldu ya, ne olacak böyle, İyice ümitsizliğe kapıldımsenağlama Eşimin sonuçları çıkmış, spermler normalde 20 milyon olması lazımken eşimin 12 milyonmuş, çok az da hareketliliği düşükmüş. :çok üzgünüm: İlaç ve iğne vermiş bunları kullan tekrar muayene edeceğiz demiş dr, o sırada eşin için rahim filmi çekeceğiz ve yarayı yakacağız demiş, merak etmeyin moralinizi de bozmayın demiş, sen ilaçlarını bi kullan bakalım , işimizi şansa bırakmayalım tedavilerinizden sonra da aşılama yapacagım demiş 2 kere , büyük bi ihtimal tutar ama olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz demiş.senağlama eşime belli etmedim ama çok üzüldüm ben

canım benım..hıç canını sıkma..doktorun supermıs..herseyı senın ıçın en ıyı sekılde planlamıs kuşum...
hersey guzel olacak merak etme..

canım benim bir kere hemen baştan söylüyüm gerçekten de moralini bozma sana şimdi bir sürü probleminiz varmış gibi geliyor ama öyle değil tam tersi bunlar hep çözümü olan hem de çözümü çok basit olan sorunlar.. eşinin değerleri çok kötü değil anladığım kadaıyla. ilaç da kullanmaya başlıyormuş şimdi. bir kere hiç itiraz yok hemen keçiboynuzu kürüne başlatıyorsun kocacığını.. biz zehir olsa içicez nerdeyse o nlar da içicek.. :umursamaz:
ayrıca rahim filmi çekilmesi de iyi böylelikle şu tüplerle ilgili de kafanda soru işareti kalmaz. hiç sıkma kasma kendini bunlar senin için büyük adımlar. bebğine kavuşmana az kaldığına dair işaretler. hasta yerler tedavi olacakki sağlam bir bebek gelsin dünyaya. lütfen sıkma canını moralini bozma. eşin için de şimdiden başla hazırlıklara ki burdan da araştır keçiboynuzu mucizesini. sperm sayısı 0 olanlarda bile neler yarattığını kendin oku buralardanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

canım benım..hıç canını sıkma..doktorun supermıs..herseyı senın ıçın en ıyı sekılde planlamıs kuşum...
hersey guzel olacak merak etme..

Sağol canım ya sizin desteğinizde olmasa hepten kötü olacagım :(:( İnşallah canım ya dokunsalar ağlayacağım burda valla zor tutuyorum kendimi, kendi şokumu yeni yeni atlatırken birde eşim çıktı :(:(

canım benim bir kere hemen baştan söylüyüm gerçekten de moralini bozma sana şimdi bir sürü probleminiz varmış gibi geliyor ama öyle değil tam tersi bunlar hep çözümü olan hem de çözümü çok basit olan sorunlar.. eşinin değerleri çok kötü değil anladığım kadaıyla. ilaç da kullanmaya başlıyormuş şimdi. bir kere hiç itiraz yok hemen keçiboynuzu kürüne başlatıyorsun kocacığını.. biz zehir olsa içicez nerdeyse o nlar da içicek.. :umursamaz:
ayrıca rahim filmi çekilmesi de iyi böylelikle şu tüplerle ilgili de kafanda soru işareti kalmaz. hiç sıkma kasma kendini bunlar senin için büyük adımlar. bebğine kavuşmana az kaldığına dair işaretler. hasta yerler tedavi olacakki sağlam bir bebek gelsin dünyaya. lütfen sıkma canını moralini bozma. eşin için de şimdiden başla hazırlıklara ki burdan da araştır keçiboynuzu mucizesini. sperm sayısı 0 olanlarda bile neler yarattığını kendin oku buralardanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Evet canım aynı anda benim yaram eşimin sonucu falan falan derken baya etkiledi beni ya. İnşallah dediğin gibi çözümü basit bişeydir. Gerçekten gözüm korktu ya.Yarın sabahtan bende gideceğim dr a bakalım artık herşeyi öğrenirim , birde karaciğerdeki enzimlerr fazla çıkmıştı onun içinde muayene olacağım... İnşallah dediğin gibi bebeğimize kavuşmaya işaretlerdir bunlar , ne güzelde söylemişsin, sağolun canlarım ...
Evet tatlım eve gider gitmez eşime hem keçiboynuzu pekmezi hemde kürü, ben anlamam valla tadını hiç beğenmemişti, ama bahane kabul etmeyeceğim içireceğim mutlaka.

canım bunu tahmin ediyorduk az çok ... içimizde bir umut olsa da artık herhalde söktürücü verir dimi farlutal falan

canım bunu tahmin ediyorduk az çok ... içimizde bir umut olsa da artık herhalde söktürücü verir dimi farlutal falan

Evet bugün hele hiç ümidim kalmamıştı , negatif çıkar kesin diyordum zaten ama negatifi görmek çok zor ya, keşke adetim gelseydi, çok tuhaf hissettim dr u arayıp sordum falan sanki hamileymiş gibi , çok salak hissettim kendimi. Şu 1 hafta çok zordu benim için ya, yarın gidiyorum dr a hem adet söktürücü verecek hem genel bir değerlendirme , hemde şu karaciğer emzimleri neden yüksekmiş bakalım. Biraz kendime geldim şükrettim buda benim sınavım dedim ve hırslandım canım. Kürlere falan başlayacağım hiç bırakmadan bakalım rahim filminden de yakmadan da korkmuyorum artık.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah hayırlısıyla biran önce gelir bebişin. Varikosel spermiogram da mı çıktı yoksa ayrıca muayene mi oldu eşin canım ?

sagol canım .evet spermiografi düşük hareket sayısı falan çok düşüktü morfoloji%0 çıktı :(sonra doktora muayne oldu doktoru 3,derece varıkosel dedı.filim faalan istedi eşimden eşimde amelıytaı ekım gibi düşündüğü için bişey yapmadık canım bende amelıyatı beklıyorum[/QUOTE]

canım mutlaka eşin ameliyat olsun benim eşim ameliyat oldu zaten ameliyattan sonra 3 ay ancak düzelme oluyor ben ameliyattan sonra 4. ay hamile kaldım yumurta takibi ile kürlerin faydası oluyordur ama varikosel ileride rahatsızlık verebilir bir an önce olun çok kısa bir işlem 20 dk falan sürdü akşamada taburcu oluyorsunuz biran önce kıurtulmanızda fayda var Allah yardımcınız olsun.........

kızlar bugün gelemedim. misafirim vardı.
yazdıklarınızı da okuyamadım. yarın kısmetse hem okur hem yazarım canlarım. kusura kalmayın bilmiyorumkismile

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar

Evet bugün hele hiç ümidim kalmamıştı , negatif çıkar kesin diyordum zaten ama negatifi görmek çok zor ya, keşke adetim gelseydi, çok tuhaf hissettim dr u arayıp sordum falan sanki hamileymiş gibi , çok salak hissettim kendimi. Şu 1 hafta çok zordu benim için ya, yarın gidiyorum dr a hem adet söktürücü verecek hem genel bir değerlendirme , hemde şu karaciğer emzimleri neden yüksekmiş bakalım. Biraz kendime geldim şükrettim buda benim sınavım dedim ve hırslandım canım. Kürlere falan başlayacağım hiç bırakmadan bakalım rahim filminden de yakmadan da korkmuyorum artık.

canım hiç üzme kendini en azından çözümü olan bir derdin var ve bu da çocuk olmamasına sebep değil sen stresten uzak dur eşinide uzak tut benim eşimde haftaya verecek spermiogram testini ve sonuçları drumun düşündüğünden az çıkarsa aşılamaya geçeceğiz umarım hakkımızda herşeyin hayırlısı olur canım inşallah herşeyi kötü olmadan atlatıp bir bebiş alıvereceksin kucağına Allahımın izniyleolumunekankayizsmile

günaydın kızlar gene in cin top oynuyo topicte gıymatlım 2 gündür özlettin kendini smallcum doktordan gelince yaz bize de.. halevcim günaydın canım işallah eşinin spermler iyi çıkar bu tahlilde de aşılamaya gerek kalmaz.peki iyi çıkarsa yapmıcak mıymış aşılama o zaman nolcakmış

günaydın kızlar ecrincim soğan suyunu dene bence de benim soğan suyuyla 32 günden 29 güne düştü adetlerim ve çok kolay hissediyorum artık yumurtlama belirtileri falan çok net. bu arada eşin aynı benimki bizde daha spermiyogram yapılmadı gelecek ay olacak işallah gerek kalmaz ama :))) hayatta içmez öyle şeyler ben de bir yöntem buldum çok sık yapamasam da toz keçiboynuzu aldım. daha yemeğine karıştırmaya cesaret edemedim ama akşamları kahve yapıyımmmı aşkım diyorum. onun kahvesine hemen yarım çaykaşığı kadar karıştırıyorum. haberi bile olmuyor. kahvenin tadı baskın ya kayboluyor arada .sanada tavsiye derim canım. zaten erkeklerde akşamları içilen kahvenin faydası varmış bir de keçiboynuzlu oldu mu tadından yenmez aklinialirimsmile
gıymatlım geçmiş olsun bitirdin misafir telaşını yorulmuşundur çok. biraz da sen git artık misafirliğe onlar hizmet etsinler sana :)) ilaca başladım canım bugün 3. yü içicem. yan etki yapmadı şükür ama karnımda batma ve ağrılar oluyor . sanırım yumoşları büyütüyor cidden. ovulasyon testi vardır evde önceden kalma. takip yapmıcaz ya bu ay. onu mu kullansam yoksa tamamen relax akışına mı bıraksam son kez bilemedim. yardım edin bana daa :3:

günaydın canım tavsiyen için teşekkürler güzel fikir aslında dur bende oyle yapayım :1: inş.anlamaz soğan suyunu bende adet olana kadarmı yapsam acaababilmiyorumkismile nasıl yapayım

Back