kızlarrr ben geldim ben dün akşam üstü doktora gittim adetin 3. günüydü eşimle gittik. alttan muayene etti adetli olmama rağmen adetliylken yapılacak muayne çok önemliymiş doktorlar için. neyse güzel çıktı herşey aslında eşime muayeneden önce demişti yarına yani bugüne gün verelim size sperm testi için demişti eşimin beti benzi attı :))) hatta kadın da anladı da dedi merak etmeyin bizim burda bir odamız var 6,5 milyar harcadık kırmızı deri koltuklar falan çok sevceksiniz diye geyiğe vurdu o da. neyse sonra vitam,inlere devamdedi. klomen vermedi.onun yerine femara diye bir hap verdi. hiç duydunuz mu bilkmiyorum ben ilk kez duydum. bu ilaç klomene göre daha hafifmiş çoğul yumurta ve çoğul gebeliğe sebep olmazmış. sadece varolanı geliştirirmiş. hatta doktor kontrolü dışında dahi kullanılabilir dedi .ama kendileri verdiler bize 5 adet. 200 lü kutuda satılıyormuş 5 tanesi 35 lira 200 taneyi düşünemedim iyi oldu onların vermesi.
neyse iğne de vermedi bu ay sizi fazla sıklamaylım dedi. eşim de gerildi ya sperm testi de gelecek aya kalsın dedi. önce benim tahlil sonuçlarım çıksın diye. bu sabah da 4. gün testlerimi yaptırdım hepsi bitti çok şükür. bugün ilacın ilkini içicem sonra kafamıza göre takılıcaz takip de yapmıcak. bir ay kendinizi psikolojik olarak hazırlayın sonra tam tedaviye geçelim işallah gerek de kalmaz dedi.
çıktık eşim diyor ki biz şimdi çocuk muyapcaz diyoo ohho beyim günaydın dedim. hani ertelemiştik diyo. dedim sen neyi erteliyosun sana sormadan da kendi kendine ertelendi bir sene . hadi erteledik bir sene falan karar verdik gene olmadı bir sene nolcak o zaman ben 30uma gelcem nerdeyse ..daha iyi olmuyo yıllar geçtikçe yumurta ve sperm kalitesi olcak bu iş dedim. haaa çocuk istemiosan o ayrı dedim hayır saçmalama çok istiyorum dedi tamam o zaman dedim azcık bana bırak artık. böylece kapandı bu konu da
bakalım bu ilaç neler yapcak