• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar yapacağım yemek konusunda değil, evi hazırlamak filan bana şu an çok ağır geliyor. hiç gücüm yok yani..
yoksaki yemek konusunda kafamda oluşan bişeyler var. onları yaparım ama işe nasıl başlıcamm
bide diyorum boşver yarın çağırma perşembe çarırsın. ama bu benim tembel yönümün sesi iyi biliyorumm:((

kızlar yapacağım yemek konusunda değil, evi hazırlamak filan bana şu an çok ağır geliyor. hiç gücüm yok yani..
yoksaki yemek konusunda kafamda oluşan bişeyler var. onları yaparım ama işe nasıl başlıcamm
bide diyorum boşver yarın çağırma perşembe çarırsın. ama bu benim tembel yönümün sesi iyi biliyorumm:((

anladım canım bi ucundan başlasan devamı gelir bende evde olduğum zamanlar acayip üşeniyorum birşeyler yapmaya sonra hemen başlayım ki banada zaman kalsın deyip işe koyuluveriyorum bitiveriyor hemen canım merak etme bitirirsin yeterki başla hemen

Evet gıymatlım işin başına geçip başlayınca devamı gelir hayatım, yoksa halevin dediği gibi bekledikçe insanın canı istemiyor,

evet kızlar haklısınız.. işlere başladım , perdeleri filanda yıkamaya attım. gözüme tozlu geldiler. banyo paspaslarını atıcam şimdi makineye. kapılar yerler silinecek. bide mutfak dolapları silinicek ve düzenlenecek.
yani bunlardan anlıyorsunuz ki, misafirleri çarşamba ve perşembe alıcam canlarım..
yarın artık son rötuşları yapıp bazı yemekleri hazırlarım. çarşamba işim epey kolaylaşmış olur Allahın izniyle... :icecream:

kızlar bugün 14. günüm.
9. gün yumurtam görüldüğüne göre yoktur artık dimi bende yumoş filan.
2 gecedirde uyuyoruz zaten. üzerinize aaaafiyet :dilcikar:

ya kızlar benim tek yumurtalığım kapalı da.açık olan yumurtalıkta gelimesini bekliyoruz yani.bunun bi oranı var mı yaa.bilen var mı tesadüüfen sürekli kapalı olan yumurtalıkta büyümesi mümkün mü???bende bebek istiyoooommmm:((:emir_bebek:

kızlar bugün 14. günüm.
9. gün yumurtam görüldüğüne göre yoktur artık dimi bende yumoş filan.
2 gecedirde uyuyoruz zaten. üzerinize aaaafiyet :dilcikar:

Gıymatlım erken yumurtlama oldu sende , ona dayanarak söylüyorum tabi ama sanırım kalmamıştır , 14. gün inşallah bu ay tutarda umrede senin göbüşünde olur.:Saruboceq: Kolay gelsin canım ev işlerinde sana.

ya kızlar benim tek yumurtalığım kapalı da.açık olan yumurtalıkta gelimesini bekliyoruz yani.bunun bi oranı var mı yaa.bilen var mı tesadüüfen sürekli kapalı olan yumurtalıkta büyümesi mümkün mü???bende bebek istiyoooommmm:((:emir_bebek:

Canım merhaba ne kadar zamandrı istiyorsun bebek , yumurtalığın kapalı olmasını hiç bilmiyorum canım , yani bu durumda oran nasıl olur hiç yorum yapamıyorum, diğer arkadaşlarımız biliyorsa yardımcı olurlar sana bilmiyorumkismile, inşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir bebeğin

arkadaşım tek yumurtalığın kapalı olsa bile diğerindeki yumurta sana yeter Allahın izniyle..
cünki normalde bi kadın her ay ya sağdan ya soldan tek yumurta üretirmiş. seninde bi ay olmasa inşaAllah diğer ay ordan yumurtan oluyordur. hatta her ay bile olabilir.
mühim olan tekte olsa yumurtalığının çalışıp tüplerin açık olması...
benim bi arkadaşımın bi yumurtalığında kist olduğu için ameliyat geçirdi ve o taraf çalışmıyor şu anda. ona rağmen tekrar hamile kaldı ve bebeği oldu.
yani sen hiiiç moralini bozup ne olacak diye düşünme.. Mevlam verecek olduktan sonra sana bi taraftanda verir gülüm..
sen sıkı çaışmalara devam et. bide yumurta takibi yaptırırsan o gelişen yumurtanı kaçırmamış olursun. daha iyi olur . Tez vakitte yavrucuğuna kavuşman dileği ile.....

smalangel canım sahurda hep aklımdaydın gız bacım
sen yaptırmadın dimi daha kan tahlili... adette olmadın
ya bide demiştin ya eşimle beraber olmak istemiyorum diyeee... bende düşük olan hamileliğimde, hamile olduğumu öyle anlamıştım canım... hiç yaklaşmak istemiyordum..
kız sende de öyle olmasın.. yaradan filan değildir oooooo :dance:

mericc nasıl bi iğneymiş o. saati saatine mi yapman gerekiyor arkadaşım. yoksa bi gün önceden mi suya karıştırman gerekiyor. inşallah bi çözüm bulmuşsundurda boşa gitmemiştir bu günün.. :Saruboceq:

canım bir ampulde suyu var bir tüpte de top suyu tozun içine karıştırıp iğneye çekiyorsun, öyle yapıyorsun, unutmam iyi olmuş doktor bir günün boş geçmesi çok iyi olmuş dedi kontrolden sonra :) hergün aşağı yukarı aynı saatte yapıyorum.merional.

kızlarrr ben geldim ben dün akşam üstü doktora gittim adetin 3. günüydü eşimle gittik. alttan muayene etti adetli olmama rağmen adetliylken yapılacak muayne çok önemliymiş doktorlar için. neyse güzel çıktı herşey aslında eşime muayeneden önce demişti yarına yani bugüne gün verelim size sperm testi için demişti eşimin beti benzi attı :))) hatta kadın da anladı da dedi merak etmeyin bizim burda bir odamız var 6,5 milyar harcadık kırmızı deri koltuklar falan çok sevceksiniz diye geyiğe vurdu o da. neyse sonra vitam,inlere devamdedi. klomen vermedi.onun yerine femara diye bir hap verdi. hiç duydunuz mu bilkmiyorum ben ilk kez duydum. bu ilaç klomene göre daha hafifmiş çoğul yumurta ve çoğul gebeliğe sebep olmazmış. sadece varolanı geliştirirmiş. hatta doktor kontrolü dışında dahi kullanılabilir dedi .ama kendileri verdiler bize 5 adet. 200 lü kutuda satılıyormuş 5 tanesi 35 lira 200 taneyi düşünemedim iyi oldu onların vermesi.
neyse iğne de vermedi bu ay sizi fazla sıklamaylım dedi. eşim de gerildi ya sperm testi de gelecek aya kalsın dedi. önce benim tahlil sonuçlarım çıksın diye. bu sabah da 4. gün testlerimi yaptırdım hepsi bitti çok şükür. bugün ilacın ilkini içicem sonra kafamıza göre takılıcaz takip de yapmıcak. bir ay kendinizi psikolojik olarak hazırlayın sonra tam tedaviye geçelim işallah gerek de kalmaz dedi.
çıktık eşim diyor ki biz şimdi çocuk muyapcaz diyoo ohho beyim günaydın dedim. hani ertelemiştik diyo. dedim sen neyi erteliyosun sana sormadan da kendi kendine ertelendi bir sene . hadi erteledik bir sene falan karar verdik gene olmadı bir sene nolcak o zaman ben 30uma gelcem nerdeyse ..daha iyi olmuyo yıllar geçtikçe yumurta ve sperm kalitesi olcak bu iş dedim. haaa çocuk istemiosan o ayrı dedim hayır saçmalama çok istiyorum dedi tamam o zaman dedim azcık bana bırak artık. böylece kapandı bu konu da :emir_bebek: bakalım bu ilaç neler yapcak

slm arkadaşlar ben adet oldum tamda bugün orucumu tutayım derken sürpriz yaptı bizimki kırmızıları yolladı

kızlarrr ben geldim ben dün akşam üstü doktora gittim adetin 3. günüydü eşimle gittik. alttan muayene etti adetli olmama rağmen adetliylken yapılacak muayne çok önemliymiş doktorlar için. neyse güzel çıktı herşey aslında eşime muayeneden önce demişti yarına yani bugüne gün verelim size sperm testi için demişti eşimin beti benzi attı :))) hatta kadın da anladı da dedi merak etmeyin bizim burda bir odamız var 6,5 milyar harcadık kırmızı deri koltuklar falan çok sevceksiniz diye geyiğe vurdu o da. neyse sonra vitam,inlere devamdedi. klomen vermedi.onun yerine femara diye bir hap verdi. hiç duydunuz mu bilkmiyorum ben ilk kez duydum. bu ilaç klomene göre daha hafifmiş çoğul yumurta ve çoğul gebeliğe sebep olmazmış. sadece varolanı geliştirirmiş. hatta doktor kontrolü dışında dahi kullanılabilir dedi .ama kendileri verdiler bize 5 adet. 200 lü kutuda satılıyormuş 5 tanesi 35 lira 200 taneyi düşünemedim iyi oldu onların vermesi.
neyse iğne de vermedi bu ay sizi fazla sıklamaylım dedi. eşim de gerildi ya sperm testi de gelecek aya kalsın dedi. önce benim tahlil sonuçlarım çıksın diye. bu sabah da 4. gün testlerimi yaptırdım hepsi bitti çok şükür. bugün ilacın ilkini içicem sonra kafamıza göre takılıcaz takip de yapmıcak. bir ay kendinizi psikolojik olarak hazırlayın sonra tam tedaviye geçelim işallah gerek de kalmaz dedi.
çıktık eşim diyor ki biz şimdi çocuk muyapcaz diyoo ohho beyim günaydın dedim. hani ertelemiştik diyo. dedim sen neyi erteliyosun sana sormadan da kendi kendine ertelendi bir sene . hadi erteledik bir sene falan karar verdik gene olmadı bir sene nolcak o zaman ben 30uma gelcem nerdeyse ..daha iyi olmuyo yıllar geçtikçe yumurta ve sperm kalitesi olcak bu iş dedim. haaa çocuk istemiosan o ayrı dedim hayır saçmalama çok istiyorum dedi tamam o zaman dedim azcık bana bırak artık. böylece kapandı bu konu da :emir_bebek: bakalım bu ilaç neler yapcak

hayırlısı olsun canım umarım işinizi görür de kendiliğinden bi bebiş sahibi olursunuz bu arada kocişinide dize getirmene sevindim her konuda haklısın yani

smalangel canım sahurda hep aklımdaydın gız bacım
sen yaptırmadın dimi daha kan tahlili... adette olmadın
ya bide demiştin ya eşimle beraber olmak istemiyorum diyeee... bende düşük olan hamileliğimde, hamile olduğumu öyle anlamıştım canım... hiç yaklaşmak istemiyordum..
kız sende de öyle olmasın.. yaradan filan değildir oooooo :dance:

Ne şekersin sen yaa, hey Allah içimde hiç ümit yokken senin söylediklerinle acaba demeye başladım bende. Canım benim yaa keşke olsa kan tahlilim ve mikrobiyolojiye verdiğimiz parçanın sonucu çıkmış temiz çıkmış bişey çıkmamış sadece karaciğerdeki enzimler fazla çıkmış, dr da demiş ki geldiğiniz de birde dahiliye bölümüne çıksın eşin, bakalım bi taraf düzelirken bi tarafımı mı yıkıyoruz acaba ya ? Belki karaciğerde yağlanma falan mı var acaba demiş. Bu yaşta yağlanma olurmu kızlar :):) canım benim sahurdada aklına geldim demek sağol tatlım, valla eşim geçen gün yaklaşmak istedi nasıl kastım nasıl ,ilk gece böyle olmamıştı ya :kedi:Tamam gıymatlım perşembe günü kan vereceğim tatlım , içimiz rahat olsun bakalım ,eşimde diyorki e yara varken nasıl bebek olsun, kızırlık nedeniymiş ya diyor, bende öyle ama gelmedi hala dedim. opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben adet oldum tamda bugün orucumu tutayım derken sürpriz yaptı bizimki kırmızıları yolladı

Halevcim demek adet oldun tatlım , senin günün yokmuydu şeker ya erken mi oldun ? Hayırlısı olsun canım ,inşallah diğer aylara gelmez kırmızıların hayırlısıyla bebişin geliverir:Saruboceq:

canım bir ampulde suyu var bir tüpte de top suyu tozun içine karıştırıp iğneye çekiyorsun, öyle yapıyorsun, unutmam iyi olmuş doktor bir günün boş geçmesi çok iyi olmuş dedi kontrolden sonra :) hergün aşağı yukarı aynı saatte yapıyorum.merional.

mericc her şerde hayır varmış. seninkide öyle olmuş..
şimdi kaçıncı gününde oldun. yumurtalar iyi gelişmiş mi. çatlama vakti geçti mi

Chabliss canım maşallah güzel gelişmeler olmuş, inşallah hayırlı olan sonucu tez zamanda alırsın. Ohhh ne güzell koçişin sana bişey diyememiş senin dediğin olmuş :):) . Sana bırakmasına çok sevindim oh ne güzel en azından bu konuda için rahat, zaten spermlerini aldıktan sonra başka sorunda ( çıkmaz inşallah) olmazsa eşin artık dr a gitmeyecek , en azından sen kadar gitmeyecek, çok sevindim senin adına. Yeni bir ilaç vermiş drun hiç bilmiyorum canım belkide senin yumurtaların gayet sağlıklı olunca klomene gerek duymayıp daha hafif bir ilaç verdi.

chablis canım epey cesur gördüm senii sempatiksalakcinni
hadi çoğu gitti azı kaldı şekerim, eşinede açık açık söylemişsin. artık eveleyip geveleyemez. bütün kapıları kapatmışsın.
o dediğin ilacı ilk senden duyuyorum. hadi bakalım Mevlanın şifaları türlü türlüdür. belki bu sana şifa olacak gülüm...
dr eşini yumuşatmak için deri koltuklardan filan bahsetmiş ama, 5 yıldızlı otel odası olsa bile sökmez güzelim... eğer hastane eve yakınsa evden götürsün derim ben.. 1 ay daha yırtmış. oh ne ala.. erkekler her zaman töleranslı ..
inşallah gerek kalmaz artık canım..

halevcim cnm kısmetten ötesi yok. Mevla bundada kimbilir ne hayırlar murad etmiştir..
hakkımızda en hayırlı vakitte, hayırlı yavrular versin inşaAllah dimi gülüm..

smalangell geldin mi cnm
evet işte gece hem kahvaltı yapıyoruz hemde seni düşündüm. eşim diyor ki niye durgunsun, yok bişi öyle dalmışım dedim sempatiksalakcinni
senin dediklerin aklıma takıldı be canım. hadi perşembeye kadar beklicez desene. geç olsun güç olmasın
sonuçlarının temiz çıkmasınıda bekliyorduk zaten , görüyorsun telaş ettiğin kadar sıkıntılı olmadı arkadaşım
bundan sonrası daha hayırlı olur inşaAllah :Saruboceq:

smalangell geldin mi cnm
evet işte gece hem kahvaltı yapıyoruz hemde seni düşündüm. eşim diyor ki niye durgunsun, yok bişi öyle dalmışım dedim sempatiksalakcinni
senin dediklerin aklıma takıldı be canım. hadi perşembeye kadar beklicez desene. geç olsun güç olmasın
sonuçlarının temiz çıkmasınıda bekliyorduk zaten , görüyorsun telaş ettiğin kadar sıkıntılı olmadı arkadaşım
bundan sonrası daha hayırlı olur inşaAllah :Saruboceq:

:) kaldı geriye papsmear oda cuma çıkacak inşallah bişey yoktur da derin bi ohh çekerim. Canım artık özel hastaneye falan gitmeyeceğim ya , o yüzden işe gelirken perşembe günü sağlıkocağına uğrayayım ordan vereyim diyorum, eşimde perşembe sperm testi olacagı için gün oruç tutmayız diye düşündüm, gerçi gece kalkamadım bugünde oruç değilim ama sempatiksalakcinni. Sende hala ümit var ya , inşallah gıymatlım tahminlerin doğru çıkar ya.Bişey yoksada adet söktürücü alacagım,

Back