ahhh canım benim yaa, aynı duygular aynı düşünceler:a015: bende geçen hafta 2 hamile haberi aldım birini bilmiyorum ama biri birinci denemede olmuş :
insan ister istemez çok etkileniyor canım. Ama güzel günler gelecek tatlım , yeni ay yeni ümit bizler için , hiç sıkma canını bu ay rahat olki yumoş zamanında yumoşların çoşsun. Allahım inşallah hayırlı bi şekilde hemencecik bebişin gelsin:Saruboceq:
Gıymatlımm canım öncelikle kızına başarılar diliyorum, ne kadarda heyecanlıdır o şimdi bıcır bıcırdır ya maşallah Allah uzun ve güzel seneler nasip etsin , başarılarını görmeyi nasip etsin size. Evet adilemir canım cvp bekliyorum senden de... ama belkide onun yarası küçüktü , benimki baya kötü durumda.bugünle birlikte 6 gün geçmiş durumda adetim
biliyorum kaç ay belki yara varken birlikte olduk ama bunu öğrenince :1ninca: Eşim perşembe günü sperm verecek, 5 . gün ver dedi çok değil mi cnaım sanki sen bana 3 ila 5 gün içinde demiştin sanırım ...Evet canım bende daha çok dikakt etmeye başladım, zaten yaz mevsimi olunca hergün duş alınıyor, her seferinde temiz havlu tavsiyeni de tutacagız hayatım tskler.
Ahhh canım sen hala ümitlisin dimi , adetim olmayınca ama o gün dr görmezmiydi canım ya , o kadar baktı ?