• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

anladım canım...
yara yoktur senın ınşallah..herkeste olmuyor canım...olucak dıye bırsey yok..
ama benım hıç belırtım yoktu açıkcası..
normaldı hersey..doktor yara dıyınce çok sasırmıstım ustelık..
aslında yarası olanın akıntısı çok olurmus..ama benım oda normaldı...zatn yaktırmadım..allah nasıp ederse ıkıncı bebegı dogurduktan sonra tekrar muayene olucamm..:Saruboceq:

evet canım demek her zaman belirti vermiyor.. sen oğlunu normal doğum yapmıştın dimi. belki kendiliğinden geçmiştir güzelim. çünki hamilelik bir çok şeyi tedavi edebiliyor ya, o yüzden dedim.

mrhb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bende bebegımın olmasını cok ıstıyorum. evlenelı 5 ay oluyor.evlendıkden 2 ay sonra hamıle kaldım.ama malesef 6 haftalıkken dusuk yaptım. ılıskıde olduk kanamam oldu((
sımdı adet olmamı beklıyorum. ıns sonra yıne hamıle kalırım

merhaba gulay aramıza hoşgeldin. ne kadar güzel daha yeni evlisiniz . insan o günleri özlüyor yıllar geçince özellikle..
hemen hamile kalabildiğine göre inşallah korunmayı bıraktığınız zaman tekrardan kalırsın arkadaşım.. doktor düşükten sonra beklemenizi mi söyledi?

evet canım demek her zaman belirti vermiyor.. sen oğlunu normal doğum yapmıştın dimi. belki kendiliğinden geçmiştir güzelim. çünki hamilelik bir çok şeyi tedavi edebiliyor ya, o yüzden dedim.

canım norml dogum yaptım oğlumu...
ama dogumdan 2 sene sonra ogrendım yaram oldugunu..
saglık ocagı gebelık kayıtı yaptı...ebeler yaran varmı dedı..
var dedım...
dogumdan sonra gecebılır dedı...ıyıleşebılıyormus..
gecmezse ona gore bakarız bır caresıne dedıler..
ama senınde dedıgın gıbı..ınsallah dogumla ıyılesır..
canım sen nasılsın..nasıl gıdıyor kızın nasıl ıyımı...
sen ne yapmaya karar verdın...:1hug:

canım norml dogum yaptım oğlumu...
ama dogumdan 2 sene sonra ogrendım yaram oldugunu..
saglık ocagı gebelık kayıtı yaptı...ebeler yaran varmı dedı..
var dedım...
dogumdan sonra gecebılır dedı...ıyıleşebılıyormus..
gecmezse ona gore bakarız bır caresıne dedıler..
ama senınde dedıgın gıbı..ınsallah dogumla ıyılesır..
canım sen nasılsın..nasıl gıdıyor kızın nasıl ıyımı...
sen ne yapmaya karar verdın...:1hug:

canımcım ne güzel normal doğum yapmışsın. bende o kadar çok istiyordum ki , kursuna bile gittim. ama kısmet olamayınca olmuyor. erken doğum oldu ve kızım sezeryanla doğdu.. böylesi kısmetmiş. hayırlısı olsun her zaman.. bi şeyi ben yaparım diye çok kararlı olmamak lazım bence, benim büyük söylediğim herşey gün gelip suratıma geri döndü. insanız herşey izim için. .. daha bi mülayim olmak gerekiyor değil mi..
kızım iyi teyzesi. daha şimdi zor yatırdım sürekli cırcır konuşuyoruz maşaallah..okula başlayacak ya onun heyecanı sardı. gün sayıyor hayaller kuruyor.. bitmek tükenmek bilmeyen bi merak zinciri .. cevaplanmayı bekleyen sorular sorular...
velhasıl hergünümüz böyle geçiyor..
neye karar verdim.. bu ay takip yaptırmıyorum. akışına bıraktık.. korunmuyoruzda.. Mevlam ne takdir ederse , o karara razıyız canım..
çok dua ediyorum.. kendime ve burdaki arkadaşlara.. :Saruboceq:

canımcım ne güzel normal doğum yapmışsın. bende o kadar çok istiyordum ki , kursuna bile gittim. ama kısmet olamayınca olmuyor. erken doğum oldu ve kızım sezeryanla doğdu.. böylesi kısmetmiş. hayırlısı olsun her zaman.. bi şeyi ben yaparım diye çok kararlı olmamak lazım bence, benim büyük söylediğim herşey gün gelip suratıma geri döndü. insanız herşey izim için. .. daha bi mülayim olmak gerekiyor değil mi..
kızım iyi teyzesi. daha şimdi zor yatırdım sürekli cırcır konuşuyoruz maşaallah..okula başlayacak ya onun heyecanı sardı. gün sayıyor hayaller kuruyor.. bitmek tükenmek bilmeyen bi merak zinciri .. cevaplanmayı bekleyen sorular sorular...
velhasıl hergünümüz böyle geçiyor..
neye karar verdim.. bu ay takip yaptırmıyorum. akışına bıraktık.. korunmuyoruzda.. Mevlam ne takdir ederse , o karara razıyız canım..
çok dua ediyorum.. kendime ve burdaki arkadaşlara.. :Saruboceq:
canım benım...
kızın ılkogretımemı baslıyor yoksa..maşallah kızına..canım benım..allah basarılı bır okul hayatı nasıp eder ınşallah kızıınna..
bu ay gılışıne bırakmıssın..çok sevındım...hıç kafanı yorma bu konuya bu ay...
yumurtlama gunlerınde bırlıkte ol..ama hiç dusunmeden..canını sıkmadan..
canım ınşallah ısteyen herkesın bebişlerı çok bekletmeden gelsın kuşum...
amınnn Şeniz

arkadaşlarım uzak kaldım mecburiyetten. cuma günü çok yoğundu işyeri. giremedim doğru dürüst ara ara okudum ama yazmaya fırsat bulamadan işim çıktı.eve bi geldim ki net çalışmıyo. bugün telefonla aradık tt netide yeni düzeldi girdim ben de..
smallcum üzüldüm tatlım böyle şeyler yaşamana. ama herşeyde bir hayır vardır. en azından hamile kalamamanın sebebi buysa çözümü olan bir şey ve bu sorun ortadan kalkınca hamile kalma şansın çok çok artacak.çözümsüz birşey olmadığı için şükretmelisin. rahimde yarayla ilgili çok bir bilgim yok.bir arkadaşımın başına gelmişti o da yaktırdı sonra bir dahada şikayeti olmadı.ama gıymatlımın dediği gibi başka bir doktora da git istersen aynı şeyleri söylerse yine bu doktora gidip yaktırırsın. sıkma güzel canını çaresi olna dertler bunlar
gıymatlım sen kaçıncı günündesin senin fırlama yumoşlar çatlamıştır bile allah bilir :)) ben dün adet oldum aslında aynı kendi günümde 29 gün sürer hep 29. günde oldum. iğne yanılttı beni belkide 13. gün olmuştum iğneyi 16 gn sonra adet oldum. hayırlısı olsun artık yarın akşamüstüne randevu alcam gidicez eşimle.bu sefer sormadım ona gidelimmi diye doktor bizi görmek istemişti bebaer dedim. gidicez ded,m :))
salı sabahı da kan vercem işallah işte yırtabilirsem aç karna adetin 4. günü. eşimden de sperm tahlili ister muhtemelen kaçınılmaz sona geldi kendisi:))) klomen vercek kesin ve iğne bakalım işe yarıcakmı. tam yumurtlama sonrası bayrama denk geliyor istanbula gidicez eşimle gezmeye allah kısmet ederse bir haftaya yakın aklıma gelmez en azından daha çabuk geççek gibi bu ay

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım keyifler nasıl ?

Chabliss canım iyi dileklerin için çok sağol adet oldun demek, olsun tatlım yeni ay yeni ümit, bak bu sefer eşinde muayeneye gidecek. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. Gıymatlım canım sen , ilaç kullanıyormusun ziye sormuşsun, şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum, Sonuçlarımın biri bugün çıkacak bakalım , evet benimde kafama takılmıştı beta bakmadı diye, ama ultrasonla baktı olsa çıkardı demiştim sonra ve o yara spermlerin rahime ulaşmasını engelliyormuş zaten o yüzden ben hiç ihtimal vermiyorum. Hala da adet olmadım , son aylarda gecikmeler baya oluyordu, hiç de aklıma gelmedi ya adet olmazsam adet söktürücü falan vermeyecekmisiniz demedim, olsam içim rahatlayacak en azından adet olduğuma sevineceğim... Ve ona göre diğerr tahlillere geçeceğim. Birde ben aşırı soğudum kızlar ya , eşim ne diller döküyor bak merak etme bişey çıkmayacak diye yok birlikte olmak hiç istemiyorum:1ninca: Çok kötü etkiledi bu yara olayı beni :çok üzgünüm:

günaydın kızlar bu sabah test yaptım ve negatifi gördüm eğer cuma gününe kadar olmazsam drumdan randevu alacağım bakalım umarım negatif pozitife dönüş yapar yapmazsa da biran önce adet olayım bi ikinci aşamaya geçebileyim hayırlısı olsun hakkımızda

halev canım senin bu yazdıkların bende biraz çağrışımlar yaptı.. şimdi şöyle ki, 14. gün yumoşların 20 mm imiş ve dr 2 gün sonra iğne yaptırmış. yani tahminen yumoşların 24 mm olmuşlardır. çünkü günde 2 mm büyüyormuş yumurtalar.
e 16 gün 24 mm olan yumurtaya , iğneden sonra da 2 gün sonra ilişki dedi. o zaman bu yumurtalar 26-28 mm oldular gülüm. nasıl oluyor bu çatlama iğnesi vurulıunca hemen çatlatması gerekmez mi. neden acaba 2 gün sonra çatlatıyor ya..
biliyorsunuz benim yumoş 9. gün 20 mm di. bugün 11. günümdü ve uzayan akıntı vardı kızlar acaba bugün mü çatladı . hani ona göre tedbiri elden bırakmazdım bilmiyorumkismile

canım iğne vurulduktan sonra 36 saat sonrasında yumurta çatladığı için drlar o zaman ilişki öneriyor ama iğne vurulup sancı çekenler çok olmuş ve ben hiç sancı çekmedim gerçi herkeste aynı etkiyi gödtermeyebiliyormuş o yüzden nedenlere takılmadım

mrhb arkadaslar ben aranıza yenı katıldım. bende bebegımın olmasını cok ıstıyorum. evlenelı 5 ay oluyor.evlendıkden 2 ay sonra hamıle kaldım.ama malesef 6 haftalıkken dusuk yaptım. ılıskıde olduk kanamam oldu((
sımdı adet olmamı beklıyorum. ıns sonra yıne hamıle kalırım

canım geçmiş olsun umarım tekrar hamile kalabilirsin en kısa ve hayırlı zamanda

Chabliss canım iyi dileklerin için çok sağol adet oldun demek, olsun tatlım yeni ay yeni ümit, bak bu sefer eşinde muayeneye gidecek. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar. Gıymatlım canım sen , ilaç kullanıyormusun ziye sormuşsun, şuan hiç bir ilaç kullanmıyorum, Sonuçlarımın biri bugün çıkacak bakalım , evet benimde kafama takılmıştı beta bakmadı diye, ama ultrasonla baktı olsa çıkardı demiştim sonra ve o yara spermlerin rahime ulaşmasını engelliyormuş zaten o yüzden ben hiç ihtimal vermiyorum. Hala da adet olmadım , son aylarda gecikmeler baya oluyordu, hiç de aklıma gelmedi ya adet olmazsam adet söktürücü falan vermeyecekmisiniz demedim, olsam içim rahatlayacak en azından adet olduğuma sevineceğim... Ve ona göre diğerr tahlillere geçeceğim. Birde ben aşırı soğudum kızlar ya , eşim ne diller döküyor bak merak etme bişey çıkmayacak diye yok birlikte olmak hiç istemiyorum:1ninca: Çok kötü etkiledi bu yara olayı beni :çok üzgünüm:

selam canım çaresi olan bi rahatsızlıktan korkma tedirgin olup adetini geçiktirme daha fazla yoksa senin için kötü olur rahat ol umarım adetin gelirde başlarsın diğer tahlillerine ve hepsini atlatırsın da bebişin geliverir göbüşüne

canım bu kadar üzülüp etkilenme daha önce de dediğim gibi en azından çözümü olan bir dert neden bebeğinin olmadığı ortaya çıktı bence az çok ve çözümü de var. ya benim gibi pko olsaydı o daha büyük dert bence. ayrıca rahim ağzında yara çok rastlanan bir şeymiş.şöyle düşün bu dertten kurtulduktan sonra hemen hamile kalabilceksin belki de kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar bu sabah test yaptım ve negatifi gördüm eğer cuma gününe kadar olmazsam drumdan randevu alacağım bakalım umarım negatif pozitife dönüş yapar yapmazsa da biran önce adet olayım bi ikinci aşamaya geçebileyim hayırlısı olsun hakkımızda

canım hoşgeldin adet günün bugündü galiba ama hemen ümitsizliğe kapılma bekle bakalım adetlerim düzensiz diyordun o yüzden senin negatif bizimkiler kadar kesin olmaz. hakkında hayılrısı olsun tatlım

canım hoşgeldin adet günün bugündü galiba ama hemen ümitsizliğe kapılma bekle bakalım adetlerim düzensiz diyordun o yüzden senin negatif bizimkiler kadar kesin olmaz. hakkında hayılrısı olsun tatlım

iğne vurulduktan 14 gün sonra adet olunması gerekiyormuş o yüzden sabah test yaptım canım evet adetlerim düzensiz o yüzden bira daha beklemedeyim hayırlısı olsun hepimiz için sende adet olmuşsun o da güzel en azından geciktirip daha fazla ümit vermedi şimdi başlarsın aşamalara inşallah bu sefer tutarda halay çekiveririz canım

Canım test için erken değilmiydi senin , ben mi yanlış hatırlıyorum, biraz daha bekle tatlım , inşallah pozitige dönüş yapar da bebeciğin gelir

selam canım çaresi olan bi rahatsızlıktan korkma tedirgin olup adetini geçiktirme daha fazla yoksa senin için kötü olur rahat ol umarım adetin gelirde başlarsın diğer tahlillerine ve hepsini atlatırsın da bebişin geliverir göbüşüne

Evet canım ya gelsin biran önce adetim:çok üzgünüm:

canım bu kadar üzülüp etkilenme daha önce de dediğim gibi en azından çözümü olan bir dert neden bebeğinin olmadığı ortaya çıktı bence az çok ve çözümü de var. ya benim gibi pko olsaydı o daha büyük dert bence. ayrıca rahim ağzında yara çok rastlanan bir şeymiş.şöyle düşün bu dertten kurtulduktan sonra hemen hamile kalabilceksin belki de kaydirigubbakcemile5

İnşallah tatlım inşallah umarım bu tedavi vesile olur, İnşallah çok dua ediyorum kızlar inşallah hepimizin kucağı boş kalmaz..

günaydın kızlar
bende de kırmızılar geldi hiç iyi değilim mantıklı düşünemiyorum çok negatifim açıkçası

günaydın canım üzülme bu kadar adet olduğun için sevinmelisin biliyorsun ki adet olamayanda çok ilaçla olmaya çalışanda çok o yüzden adet olduğuna ve tekrar aynı aşamalarda olsa başlayacağın için sevinmelisin ümitsiz olma hiçbir zaman içini ferah tut herşeyin zamanı var yeterli umutlarını yitirme canım

günaydın kızlar
bende de kırmızılar geldi hiç iyi değilim mantıklı düşünemiyorum çok negatifim açıkçası

aysenik canım adet oldun demek , hiç negatif düşünme , olumlu düşünelim ki olumlu şeyler gelsin. Seni çok iyi anlıyoruz insan çok etkileniyor ama bak gör bikaç gün sonra tekrar ümitler yeşerecek, o yüzden hiç sıkma canını

canım benım...
kızın ılkogretımemı baslıyor yoksa..maşallah kızına..canım benım..allah basarılı bır okul hayatı nasıp eder ınşallah kızıınna..
bu ay gılışıne bırakmıssın..çok sevındım...hıç kafanı yorma bu konuya bu ay...
yumurtlama gunlerınde bırlıkte ol..ama hiç dusunmeden..canını sıkmadan..
canım ınşallah ısteyen herkesın bebişlerı çok bekletmeden gelsın kuşum...
amınnn Şeniz

evet canım kısmet olursa ilköğretime başlıyoruz.. Allah senin oğulcuğunada nasib etsin :)
bu ay relax takılmaya çalışıyoruz bakalım ne kadar olacaksa :bbo:
dualarına bende yürekten aminn diyorum arkadaşım :Saruboceq:

arkadaşlarım uzak kaldım mecburiyetten. cuma günü çok yoğundu işyeri. giremedim doğru dürüst ara ara okudum ama yazmaya fırsat bulamadan işim çıktı.eve bi geldim ki net çalışmıyo. bugün telefonla aradık tt netide yeni düzeldi girdim ben de..
smallcum üzüldüm tatlım böyle şeyler yaşamana. ama herşeyde bir hayır vardır. en azından hamile kalamamanın sebebi buysa çözümü olan bir şey ve bu sorun ortadan kalkınca hamile kalma şansın çok çok artacak.çözümsüz birşey olmadığı için şükretmelisin. rahimde yarayla ilgili çok bir bilgim yok.bir arkadaşımın başına gelmişti o da yaktırdı sonra bir dahada şikayeti olmadı.ama gıymatlımın dediği gibi başka bir doktora da git istersen aynı şeyleri söylerse yine bu doktora gidip yaktırırsın. sıkma güzel canını çaresi olna dertler bunlar
gıymatlım sen kaçıncı günündesin senin fırlama yumoşlar çatlamıştır bile allah bilir :)) ben dün adet oldum aslında aynı kendi günümde 29 gün sürer hep 29. günde oldum. iğne yanılttı beni belkide 13. gün olmuştum iğneyi 16 gn sonra adet oldum. hayırlısı olsun artık yarın akşamüstüne randevu alcam gidicez eşimle.bu sefer sormadım ona gidelimmi diye doktor bizi görmek istemişti bebaer dedim. gidicez ded,m :))
salı sabahı da kan vercem işallah işte yırtabilirsem aç karna adetin 4. günü. eşimden de sperm tahlili ister muhtemelen kaçınılmaz sona geldi kendisi:))) klomen vercek kesin ve iğne bakalım işe yarıcakmı. tam yumurtlama sonrası bayrama denk geliyor istanbula gidicez eşimle gezmeye allah kısmet ederse bir haftaya yakın aklıma gelmez en azından daha çabuk geççek gibi bu ay

bende gelmemeni moral bozukluğuna yormuştum cnm... iyi adetin tam vaktinde gelmiş o zaman. işte böyle iğne filan olunca aslında geçen ayki tarihi hiç düşünmememiz gerekiyor. ama biz o tarihe takılı kalıyoruz. adetimiz geçti sanıyoruz..
yarın eşinle gideceksin. şimdiden eşinin kaprislerine hazır ol canm. öyle umduğun gibi kolay olmuyor. yani benim olmadı. belki seninki daha pozitif yaklaşır olaya.....
adetin 3. günü gitmen gerekiyor diye biliyordum ben arkadaşım.
yumurtlama günlerinden sonra iyi bi tatil yapmak ne güzel olacak.. dediğin gibi gün saymayı unutacaksın cnm... hadi hayırlısı bakalım.... yerimseniben

evet geldi kırmızılar kızlar
bide oda arkadaşım hamile olduğunu öğrndik 1 yıllık evli ilk denemede tuttu biz 9 senedir uğraşıyoruz olmadı canım sıklıdı biraz kıskançşlık değil inanın tuhaf bişey eskiden hiç böyle düşünmezdim am bu sefer çok değişik duygular içindeyiöm bide adeet döneminde hep böyle hassaslaşıyorum kusura bakmayın ne olur kızlar desteinize ihtiyacım varrrr

ah canım benim birden o kadar olumsuz şeyler duymak seni fazlaca etkiledi..
ama şu betehcg olayına takmış durumdayım ben.. ayrıca bak adilemir arkadaşımıza dr yara var demiş önceden.. o yarayı yaktırmadan yada tedavi olmadan yeniden hamile kaldı.. yani sperm geçişini illaki engellicek diye bişey yoktur belki he ne dersin.. ve adetin henüz gelmemiş. bugün kaçıncı adet günün senin?
soğudum diyorsunda, zaten eşin yaraya kadar hiç ılaşmıyor güzelim. o açıdan biraz kendini rahatlat. bide hijyen konusunda daha dikkatli olsun eşin. beraberlikten önce duş alıp her seferinde temiz havlu kullansın, yahut intim temizleyici bi jel kullanın güzelim.. önyargıyla yaklaşmamaya çalış. beraberlik olacak ki güzel günlerde gelsin gülüm..

Back