• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah ağzınızın tadını huzurunuzu aşkınızı bir ömür boyu devam ettirsin genişleyen ailenizle daha nice yıllar yaşatsın size.
sonucu çok merak ediyorum yaz hemen tatlım bende pregnyl oldum bugün tek doz. kızlar doktorun yarın akşam dedi ilişki dün ve yarın bugün olmasın mı yani hergün olsa yani iğneyi olduğum gün de olsa daha garanti olmaz mı

gıymatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah ağzınızın tadını huzurunuzu aşkınızı bir ömür boyu devam ettirsin genişleyen ailenizle daha nice yıllar yaşatsın size.
sonucu çok merak ediyorum yaz hemen tatlım bende pregnyl oldum bugün tek doz. kızlar doktorun yarın akşam dedi ilişki dün ve yarın bugün olmasın mı yani hergün olsa yani iğneyi olduğum gün de olsa daha garanti olmaz mı

Canımcım hayırlı olsun iğnen, inşallah bu ay gelir meleğin. Bugün adetinin kaçıncı günündesin tatlım, bana da drum vurulduğum günün akşamı değilde ertesi gün ve gün aşırı ilişki demişti. Dün de olduysa canım merak etme yarın birlikte olursunuz , zaten 72 saat canlı kalabiliyormuş ya , gün aşırı ile tam denk gelir canım , rahat ol ve hiiiçç stres yapma olurmu ,

tatlım benim üzme kend,n, b,l,yorum kan testine kadar gitmek çok umutlandırıyor insanı ama bu ihtimal hep var biliyosun biz hep yanındayız. bari biraz sal kendini rahat bırakki adetin gelsin. bu arada değer kaç yani yükselmeye yakın bir değer mi acaba
Allahım bizlere bir dert verdi dermanını verene kadar da sabrını vercek canım vermese yeni bir aya böyle umutlu başlamayız zaten

Canımcım hayırlı olsun iğnen, inşallah bu ay gelir meleğin. Bugün adetinin kaçıncı günündesin tatlım, bana da drum vurulduğum günün akşamı değilde ertesi gün ve gün aşırı ilişki demişti. Dün de olduysa canım merak etme yarın birlikte olursunuz , zaten 72 saat canlı kalabiliyormuş ya , gün aşırı ile tam denk gelir canım , rahat ol ve hiiiçç stres yapma olurmu ,

canım 13. gündü bugün iğne oldum. dün ilişki oldu dr.un dediği gibi. bugün olmaz hastayım biraz yarın olur pazar dedi bir de. belimde ağrı başladı az önce iğnenin etkisi galiba. bakalım başka ne etkiler yapcak bilmiyorumkismile

Negatif :a015:

çok kötüyüm sonra yazıcam size kızlar. hepiniz sağolun

canım benım...canını sıkma lutfen..senı merak ettım yatmadan bakayım dedım..
hayal kurdum..eger hamıleyse bır suru merak...
cınsıyet merak ederım..
mıdesı bulanırmı acaba ..
ablası kıskanırmı bebişi..
heyecan yaparmı..
bunları konusmaya baslarız artık dedım gıymatlımla..
ama uzulmek ,pes etmek yok...gelecek ınatcı bebiş..
çok nazlanıyor hepsı o kadar..
hele bır gelsın bak ona ne ler soyluycem ben...sıpa bebiş..

günaydın kızlar
chabliss canım hayırlı olsun iğne vurulmuşun canım hakkında hayırlısı olur inşallah yumurtaların ne kadar büyümüştü canım benimkiler 25 ve 29 olmuştu inşallah bakalım
gıymatlım boşvermek yok canım yılmayacağız bunu başaracağız inanıyorum sakın kendini üzme rabbim ol dediği zaman elbet olacaktır...

simgecim slm.iğnen hayırlı olur inşallah canım doktorun bugunden için ilişki dediyse muhakkakkkk bugun yapın ve butun işlerini halledip oyle yatağa gir belinin altına yastık koy ve sabaha kadar kalkma uyu tatlım sonrasında gun aşırı demiştir bide pazar aynı şekilde uzun sure kalkma yastık koy hatta pazartesi salı felan devam edin.hadi bakalım guzel hbrlerini alalım artık

Negatif :a015:

çok kötüyüm sonra yazıcam size kızlar. hepiniz sağolun

gıymatlım canım benim aslında adetini bekleseydin keşke test yaptırıp sonucu negatif olunca daha kotu oluor insan ben hep idrar testi yapardım negatifi gorunce çok uzulurdum seni çoook iyi anlıorum burda herkes bu yollardan geçior malesef ama başaracaksın canım gelecek hayırlısıyla bide sende sorun yok zaten bir tane bebişinde var olacak canım allaha dua et ve gerekeni yapmaya devam et arkadaşım vercek rabbim inan.

Günaydın kızlar, Gıymatlım tatlım hayırlııs olsun ne desek boş aynı şeyleri yaşadığımız için biliyorum ama pes etmek yok, Allahın izniyle mutlaka bebişlerimiz olacak, arkadaşımında dediği gibi bizimkiler sadece çoook nazlı, anneciklerini babacıklarını üzüyorlar
, ama bi gün gelecekler sürpriz yapacaklar bize , bak o zaman ne kadar da mutlu olacagız, birazcık daha sabırlı olmamız gerekecek birde çok stres yapmak yok. Bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine Mevlam o mutluluğu bizede yaşatsın inşallah.

Chabliss canım geçmiş olsun , bu çatlatma iğnesi acaba neden böyle yapıyorki , ovitrelle ninde böyle yaptığını duyan varmı ?

merhaba kızlar ben bugün evdeyim yaz günü grip oldum bi de iyi mi :( bu arada vücudum çok kırılgan üstüne bir de iğnenin etkileri belim karnım çok hassas şu anda
gültüncüm işallah dediğin gibi plan yaptım ben de tatlım eşim pek öyle zoraki olaylara gelemese de ben pek çaktırmamaya çalışıorum aslında ben de geriliorum bugün olması lazım düşüncesinden .
bu arada gıymatlım yok hala morali çok bozuldu sanırım gelse de teselli etsek onu moral bulsa biraz

gıymatlım cnm üzme kendini lütfen biliyosunki herşeyin hayırlısını rabbim bilir..
inş önmüzdeki aylar ssenin ve bebişin için hayırlı olur ve bebişin geliverir
insan kan testi yaptırınca baya umutlanıyo sonrada çok büyük hayalkırıklığı tahmin edebiliyorum bende geçen ay kan verdim eve geldim daha sonucu almadan adet oldum ne kdr ağğlamıştım ozmn ama bak şimdi rabbime çok şükür hamileyim herşeyn bi zamanı var biz bilmiyoruz
sen dua et elinden geleni yap inş bidahaki aya sende hamiş listesinde olcaksın
allahım tüm isteyenlere hayrlı sağlıklı evlat nasip eder inş

ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR

her birinize tek tek teşekkür ediyorum yazdıklarınız çok doğru .. elbette her zaman hayırlı olanı rabbimizden istiyoruz, ve ne dilediyse muhakkak bize en uygun olanıdır...

ah kızlar size biraz dünden bahsetmek istiyorum..
görmüşsünüzdür öğleden sonra hazırlanıp dışarı çıkıcamı yazmıştım. eşimle o saate kadar 2 kez telefonda konuştuk, bi seferinde yanında biri vardı pek konuşamadı, diğerinde de ben aradım, dışarda az işim var dedi ben seni arıcam dedi kapattık..
aslında benim aramamın sebebi, dışardayken o beni aramasın diyeydi... hani sonucu alıp sürpriz yapacaktım ya ona....
ve ben ondan habersiz hiç bir adım atmayan biriyimdir, ilk kez kızımıda hazırlayıp aldım çıktım.. hastaneye gidip kan verdim ki telefoum çaldı hastanenin bahçasindeyken.
açtım , az önce konuşamadık, ne yapıyorsun nasılsın dedi.. bende dedimki kızıma bi bornoz alıcam babası.. az dışarı çıktık...
hiç haber vermediniz hayırdır ne zaman çıktınız dedi, bende seninle konuştuktan hemen sonra dedim.. iyi tamam dedi kapattık..
kan verince 2 saat sonra cevaplancak dedmişlerdi..
biraz mağazalara baktık doğru dürüst bişey bulamadım. bu arada yine eşim arıyor, ne yaptınız diye.. iyiyiz geziyorum diyorum..
2 saati zar zor doldurup gidip sonucu aldım >1.00 yazıyor. ne olduğunu anlayamadım, ordan geçen bi kadın doğıumcuya sordum gebellik yok dedi :((
içim bi tuhaf oldu günlerdir yapmak için plamnladığım sürpriz duman olmuştu. ve eşime ne hediye edecektim.. neyse geri dönüyoruz eşim yine aradı ekmek lazım mı diye.. aslında çıkış saati değildi. bende değil dedim. eve geçtiniz mi dedi, geçiyoruz dedim.
evet geldiğimde arabayı gördüm tüh keşke ben önce varsaydım diye üzülerek hızlıca eve çıktım. zile bastım açtı o sırada telefonla konuşuyordu. içeri geçerken bide ne göreyim mutfakta kocaman beyaz lilyum ve kızmızı güllerden oluşan koca bi buket orda mahzun duruyor..
eşimi gittim öptüm, nerdesiniz dedi.. ben seni ilk aramamdan bu yana evdeyim, erken gelip sürpriz yapmak istedim demez mi :(((
meğer ben çıkınca o girmiş kızlarrr. ben hastaneye varınca oda eve girip bizi beklemeye başlamış..
bende dedim ki neden söylemedin geleceğim diye.. sürprizdi dedi. seiz neden demediniz çıkıcaz diye dedi, bende hastanedeydik dedim ağlamaya başladım. zaten herşey boğazıma düğümlenmiş buda vesile oldu bi patladım ben hüngür şapır ağlıyorum kendime engel olamıyorum
eşimin erkenden gelip biz olmadan 2 saat bizi beklemesine mi yanayım
hastanede karmakarışık düşüncelerle geçirmeye çalıştığım 2 saate mi yanayım
ikimizinde sürprizlerinin mahvolmasına mı..........
o çiçekler orda melül melül duruyor eşim yiyecek birşeyler hazırlamış 2 saat önce.. herşey soğumuş masa öyle duruyor..
ayy herşeyi gördükçe içime fenalık çöktü, ne anlamsız bi gün olup çıkıverdi.. herşey birbirinin içine girmiş hiç bir tat yok yüzümüze gözümüze bulaştırmışız....
yatak odasına gittim çok ağladım .. eşimde yanıma gelmiyor..ona daha çok üzülüyorum.. aklınca o da bana sitem ediyor, erken çıkıp geldi ya, ben onu kapıda karşılayacaktım, elinden kocaman çiçekleri alıp sarılacaktık sevinecektik hüzünlenecektik.... ama olmadı hiç biri .. o da haklı kendince..
epey bi süre sonra geldi uzaktan niye ağlıyorsun dedi
dedim ki bende sana hamileyim diyeceğim sanıyordum, çok farklı düşünceler içindeydim dedim, birşey demedi içeri gitti
kalktım çayı ısıttım tekrardan ama gözlerim ağlamaktan birer parmak şişti, kıpkırmızı oldum, ne güzellik kaldı ne bişey...
Allahım hala sürekli yaşlar süzülüyor engel olamıyorum.. sonucun negatif çıkmasına değil, her şeyin bu kadar olumsuzluıklarla bir arayagelmesine yanıyorum.... çok daha farlı bi gün olabilirdi ama işte............
bu arada saat 5 civarıydı. eşim öğle yemeği bile yememiş hazırladıklarını beraber yicez diye.....
onunla oturdum bi müddet konuşamadık .. o yedi ben az buçuk çay içtim. açılamadım bi türlü...... sonra beni konuştuurmaya başladı ne yaptın anlat ne dedi dr dedi, kana baktılar düşük çıktı dedim. hayırlısı olsun dedi...
sonra ondan bundan derken biraz nefesim açılıp düzene girmeye başladım..
tekrardan mutlu halimize doğru ilerleyen bi süreç başladı..konuştuk uzun uzun.. sonra dedim ki, o çiçekleri bana ne zaman vermeyi düşünüyorsun, o da onlar senin... senin için aldım dedi.. bende : sen vermedikten sonra ha çiçekçideki çiçekler ha bunlar, sen ver ki anlam kazansınlar dedim
buda giti kucakladı geldi bende ayağa kalktım.. ah ne sözler, ne nağmeler düküyor ... gözlerim doldu sarıldık birbirimize Allaha şükrettik... o arada eşim dua ederken gülerek diyor ki Allah sayılarınızı arttırsııııııın :)) bende amin dedim :)

velhasıl kızlar gördüğünüz gibi karmakarışık bir gün geçirdik..
sizde merak edip yazmışsınız sağolun hepiniz.... durum bundan ibaret
çok uzun yazdım ama anlatmak istedim herşeyi size.. zaman ayırdığınız için teşekkür ederim... a.s.

ayrıca ben daha hastalanmadım bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
gıymatlım tatlım benim gerçekten yıpratıcı bir gün olmuş. insan kan testine gidince de fazla umutlanıyor. negatifi görünce herşey önemini kaybediyor. ama bak hepimize ders olsun senin yaşadığın gün. eşlerimiz bizim en kıymetlilerimiz. onlar olmadan hayatın ne anlamı var ne tadı. Allah hiçbirimizi eşlerinden ayrı düşürmesin. bebeklerimizi bu kadar istekle beklememizin sebebi de onlardan bir parça olması değil mi zaten ?? hem Allah kızını sana bağışlasın bir kez vermiş Rabbim ikinciyi de verecek mutlaka. sadece en iyi zamanı bekliyor bizim bilemediğimiz sebeplerden
inşallah hayal kırıklıklarımız son bulur artık daha fazla gözyaşı dökmeyiz bu uğurda. ama herşey Allahtan bekleyip dua etmekten birbirimize destek olmaktan başka çaremiz mi var
bu arada hala hastalanmadıysan benim aklıma gelen kist canım. zaten çok büyümüştü senin yumoşlar bir kısmı çatlamadı bence. pazartesi doktora git istersen dediğim gibiyse bakılır çaresine üzme kendini öpüyorum kocaman

Gıymatlım canım , hem eşin için hem senin için baya bir hayal kırıklığı olmuş tatlım , yazdıklarını okurken bi an senin yerine koydum kendimi , sabırsızlıkla 1 ay bekliyoruz ve o süre boyuncada ister istemez hayaller kuruyoruz, onu da hüsran olunca çok yıpranıyoruz seni çok iyi anlıyorum,ama şükür ki eşinle senin bir parçan bir yavrun var , Allah elbet 2. ciyide size gönderecek, o zaman bu günleri hatırladıkça yavrularınıza daha sıkı sarılacaksınız.Derdi veren Mevlam dermanını da verecektir tatlım, Çok şükür ki gününüzün sonu güzel bitmiş , Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin hergün artan bir sevgi ve sadakatla kalırız inşallah .

gunaydın arkadaşlar

Gıymatlım arkadaşım gununun guzel başlamamasına uzuldum ama guzel bitmesine sevindim ne kadar şanslı olduğunu duşun bence seni seven evine yuvasına bağlı bir eşin var çok şükürde bir meyveniz var allaha şükretki inancını umudunu hiç kaymetmeki rabbim versin.kendini şartlandırman planlar kurman seni bu hale getirdi sana tavsiyem plan kurma kafanı ona odaklama hamile olursam şoyle yapcam bole supriz yapcam die anı yaşa oğrendiğin anı yaşa.benimde hiç aklımdan çıkmıodu gebelik ama planlar kurmayı bırakmıştım ve oğrendiğim an yaşadım sevincimi eşimede hemen o an verdim telde hbri.aklından çıkarmak imkansız ama kendini şartlandırma rahat bırak bu açıdan.rabbim kızını size bağışlasın bu guzel aileye allahım 2.kez vercek ben inanıorum sende hep inan ve umutlu ol.
neler var burda eşi çocuk istemeyenler eşi korunanlar çocuk olmasın die neler neler.şükürler olsunki eşlerimiz hep yanımızda.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI AKŞAMLAR

her birinize tek tek teşekkür ediyorum yazdıklarınız çok doğru .. elbette her zaman hayırlı olanı rabbimizden istiyoruz, ve ne dilediyse muhakkak bize en uygun olanıdır...

ah kızlar size biraz dünden bahsetmek istiyorum..
görmüşsünüzdür öğleden sonra hazırlanıp dışarı çıkıcamı yazmıştım. eşimle o saate kadar 2 kez telefonda konuştuk, bi seferinde yanında biri vardı pek konuşamadı, diğerinde de ben aradım, dışarda az işim var dedi ben seni arıcam dedi kapattık..
aslında benim aramamın sebebi, dışardayken o beni aramasın diyeydi... hani sonucu alıp sürpriz yapacaktım ya ona....
ve ben ondan habersiz hiç bir adım atmayan biriyimdir, ilk kez kızımıda hazırlayıp aldım çıktım.. hastaneye gidip kan verdim ki telefoum çaldı hastanenin bahçasindeyken.
açtım , az önce konuşamadık, ne yapıyorsun nasılsın dedi.. bende dedimki kızıma bi bornoz alıcam babası.. az dışarı çıktık...
hiç haber vermediniz hayırdır ne zaman çıktınız dedi, bende seninle konuştuktan hemen sonra dedim.. iyi tamam dedi kapattık..
kan verince 2 saat sonra cevaplancak dedmişlerdi..
biraz mağazalara baktık doğru dürüst bişey bulamadım. bu arada yine eşim arıyor, ne yaptınız diye.. iyiyiz geziyorum diyorum..
2 saati zar zor doldurup gidip sonucu aldım >1.00 yazıyor. ne olduğunu anlayamadım, ordan geçen bi kadın doğıumcuya sordum gebellik yok dedi :((
içim bi tuhaf oldu günlerdir yapmak için plamnladığım sürpriz duman olmuştu. ve eşime ne hediye edecektim.. neyse geri dönüyoruz eşim yine aradı ekmek lazım mı diye.. aslında çıkış saati değildi. bende değil dedim. eve geçtiniz mi dedi, geçiyoruz dedim.
evet geldiğimde arabayı gördüm tüh keşke ben önce varsaydım diye üzülerek hızlıca eve çıktım. zile bastım açtı o sırada telefonla konuşuyordu. içeri geçerken bide ne göreyim mutfakta kocaman beyaz lilyum ve kızmızı güllerden oluşan koca bi buket orda mahzun duruyor..
eşimi gittim öptüm, nerdesiniz dedi.. ben seni ilk aramamdan bu yana evdeyim, erken gelip sürpriz yapmak istedim demez mi :(((
meğer ben çıkınca o girmiş kızlarrr. ben hastaneye varınca oda eve girip bizi beklemeye başlamış..
bende dedim ki neden söylemedin geleceğim diye.. sürprizdi dedi. seiz neden demediniz çıkıcaz diye dedi, bende hastanedeydik dedim ağlamaya başladım. zaten herşey boğazıma düğümlenmiş buda vesile oldu bi patladım ben hüngür şapır ağlıyorum kendime engel olamıyorum
eşimin erkenden gelip biz olmadan 2 saat bizi beklemesine mi yanayım
hastanede karmakarışık düşüncelerle geçirmeye çalıştığım 2 saate mi yanayım
ikimizinde sürprizlerinin mahvolmasına mı..........
o çiçekler orda melül melül duruyor eşim yiyecek birşeyler hazırlamış 2 saat önce.. herşey soğumuş masa öyle duruyor..
ayy herşeyi gördükçe içime fenalık çöktü, ne anlamsız bi gün olup çıkıverdi.. herşey birbirinin içine girmiş hiç bir tat yok yüzümüze gözümüze bulaştırmışız....
yatak odasına gittim çok ağladım .. eşimde yanıma gelmiyor..ona daha çok üzülüyorum.. aklınca o da bana sitem ediyor, erken çıkıp geldi ya, ben onu kapıda karşılayacaktım, elinden kocaman çiçekleri alıp sarılacaktık sevinecektik hüzünlenecektik.... ama olmadı hiç biri .. o da haklı kendince..
epey bi süre sonra geldi uzaktan niye ağlıyorsun dedi
dedim ki bende sana hamileyim diyeceğim sanıyordum, çok farklı düşünceler içindeydim dedim, birşey demedi içeri gitti
kalktım çayı ısıttım tekrardan ama gözlerim ağlamaktan birer parmak şişti, kıpkırmızı oldum, ne güzellik kaldı ne bişey...
Allahım hala sürekli yaşlar süzülüyor engel olamıyorum.. sonucun negatif çıkmasına değil, her şeyin bu kadar olumsuzluıklarla bir arayagelmesine yanıyorum.... çok daha farlı bi gün olabilirdi ama işte............
bu arada saat 5 civarıydı. eşim öğle yemeği bile yememiş hazırladıklarını beraber yicez diye.....
onunla oturdum bi müddet konuşamadık .. o yedi ben az buçuk çay içtim. açılamadım bi türlü...... sonra beni konuştuurmaya başladı ne yaptın anlat ne dedi dr dedi, kana baktılar düşük çıktı dedim. hayırlısı olsun dedi...
sonra ondan bundan derken biraz nefesim açılıp düzene girmeye başladım..
tekrardan mutlu halimize doğru ilerleyen bi süreç başladı..konuştuk uzun uzun.. sonra dedim ki, o çiçekleri bana ne zaman vermeyi düşünüyorsun, o da onlar senin... senin için aldım dedi.. bende : sen vermedikten sonra ha çiçekçideki çiçekler ha bunlar, sen ver ki anlam kazansınlar dedim
buda giti kucakladı geldi bende ayağa kalktım.. ah ne sözler, ne nağmeler düküyor ... gözlerim doldu sarıldık birbirimize Allaha şükrettik... o arada eşim dua ederken gülerek diyor ki Allah sayılarınızı arttırsııııııın :)) bende amin dedim :)

velhasıl kızlar gördüğünüz gibi karmakarışık bir gün geçirdik..
sizde merak edip yazmışsınız sağolun hepiniz.... durum bundan ibaret
çok uzun yazdım ama anlatmak istedim herşeyi size.. zaman ayırdığınız için teşekkür ederim... a.s.

ayrıca ben daha hastalanmadım bilmiyorumkismile
canım..çokkarısık bır gun olmus..ama sonu guzel bıtmıs...
bılıyorsun..benımde senın gıbı adetlerım gecıktı bırkac ay
kan tahlılı yaptırdım negatıfdı..çok umutsızlıge kapılıyordum..
ve adet olmuyordum.
bebek fıkrını bıraz kafana takmasan canımcım..
kafanı rahat ettırırsen adet olursun..
bende 10 gun sonra oluyordum adet...10 gun gecıyordu hatırlarsan..
ınsanın ıçınde bır ümit oluyor bılıyorum..
ama kafanı rahat ettırmezsen adet duzenı bıle sasıyor...
lutfen canını sıkma...başka seylerle ugrassan gıymatlımcım..acaba daha mı kolay olur...
senın bu kadar uzulmen benı çok uzdu...
inşallah bebegıne yakında kavusacaksın..ama once kafanı bıraz dagıtmalısın..
inatcı bebek gelıcek sana..ama dınlendır kendını bıraz lutfen...
çok opuyorum canım...
herseyın guselıne layık tüm anneler ve anne adayları...

Son düzenleme:
selam kızlar bende bugün bazı hormon testlerimi yaptırdım. aman ne pahalymışşş öyle Allahtan sigorta karşıladı ite kaka. yoksa patlıcaktı 350 tl . bu arada dün akşam iğnenin etkisi baya bacaklarımda belimde ağrı oldu. ama ilişki de oldu çok şükür inşallah işe yaramıştır.
gıymatlım yokmu daha gelen giden

kızlar yazdıklarınızı okudum her biriniz çok güzel yazmışsınız sağolun..
pazartesi dr a gidicem , hala hastalanmadım. kist filan olmasın
sonrada kendi halime çekilmek istiyorum, ilaçmış yumurta günü hesaplamaymış...
alıcam kendime kuvvet macunu, oturup yicem kaşık kaşık delikafadulden

Back