kızlarrrrrrrrrrrr
gıymatlınız geldi canlarımmmmm :lepi:
kızlar benim 4 tane düşüğüm var sebebini sonradan öğrendim kan pıhtılaşması ama 4.de kan sulandırıcı iğne olduğum halde kaybettim.ama son 2 gebeliğimdede soğan suyu içmiştim tabiki rabbim nasip etti ama bence soğan suyuda vesile oldu bi ay dinleneyim daha geçen pazar düşük yaptım bi daha kullancam soğan kürünü
Aman Amannnn Hoşgeldin canımm, özlettin kendimi, yazılarını okudum canım. Süper bomba gibi enerji ile dönmüşsün , yazılarına bile yansıtmışsın maşallah maşallahNe hormonu canım ?
gıymatlım hoşgeldin canım iyi dinlenmişsindir hoşgelsin sefalar getirdin topiğe
arkadaşalr benim regim 6 temmuzda gelmeliydi ve hala gelmedi..7 temmuzda test yaptım çıkmadı...adetim erken gelirdi ama hiç gecikmezdi...yine mi test yapsam...
tarfil geçmiş olsun arkadaşım... çok yeni yaşamışsın, eminim psikolojik olarak ve bede
nen epey yorgunsundur.. kendiliğinden mi düştü yoksa kürtajla mı sonuçlandı ?
peki kan sulandırıcı iğneyi ne zaman oldun? hamileliğini öğrendikten sonra mı?
dr bana coraspin verdi adetin 17. günü başlamıştık.. eğer hamilelik oluşursa pıhtılaşma hiç olmadan tutunabilsin diye..
he kısmet olmadı orası başka.. bilmiyorumkismile
smallangel sorunu farketmemişim arkadaşım.. adetin 3. günü yapılan hormon testleri var ya, onun için bugün kan verdim:. sonucu salı günü çıkıcakmış.. inşaAllah bi düzensizlik yoktur.. artık Allaha emanet..
evet canım çok yıpratıcı bi süreç rabbim hepimize dayanma gücü versin.tek iyi tarafı kendi düştü canım çünkü ben kürtaj olunca hemen hamile kalamıyorum.öncesinde aspirin kullanıyodum.adet günümde öğrendim hamile olduğumu ve hemen başladık iğnelere.bunun yanında sabahları crınone jel 3 günde birde proluton depot progesteron iğnesi kullandım ama yinede olmadı ......
rabbim bu cuma günü ve mübarek 3ayların yüzü suyu hürmetine hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Anladım canım inşallah normal değerler çıkar. Evet tatlım zafere ulaşabildim sonunda çok zorlandım ama :lepi: Bende heyecanlı bi şekilde gün sayıyorum ya bi daha çalışma yapmadık işte en son çarşamba günü yaptık , 5 güngeçsin test yaptıracagım cesaret edebilirsemeyvahedigeldismile
sende tedbir olarak 17. gün coraspine başlasan nasıl olur acaba..
ilk günlerden kanın sulanmaya başlamış olur bilmiyorumkismile
arkadaşım sen hormon testi yaptırdın mı klomene başlamadan önce?
benim sonuç salı günü çıkacakmış ama klomene başlamak için yarın 5. günüm.. yani şart mı hormon testi sonucuna göre başlamak? beklersem 8. gün sonuçlancak, o zamanda olmaz ki dimi :bbo:[/Q
KIZLARRR HEPİNİZE GÜNAYDINNN. Gıymatlım bana hormon testi yapmadı dr um , prolaktin e bakılmıştı sadece , bence dr un hormon testine göre vermez canım klomeni , yani daha doğrusu hiç duymamıştım kolomenden önce hormon testi yapıldığını bilmiyorumkismile
tarfil sen klomen kullandın mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?