Canım ilk kez progestan a bakacak , bende bilmiyorum merak ettim, ogünde o kadar sorum olunca onu sormayı unuttum. Rahim duvarın biraz ince gibi geldi demişti , klomen sanırım böyle yapıyormuş dimi ? O yüzden mi bakalım dedi bende bilmiyorum. Bugün tam 1 hafta doldu çatlatma iğnesi olalı, kontrol mü edecek onuda bilmiyorum. Ogün yumurtan olmuş deyince , seviçten sormayı unuttumbilmiyorumkismile
Klomenin öyle yaptığını senden duydum canım ya...Ben kist yaptığını duymuştum sadece..Büyük bir ihtimal yumurtanın çatlama iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakacak anladığım kadarıyla....
Canım benim doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmıştı. Seninkinin niye bakmadığını anlayamadım.Mecburen bekleyeceksin. Çatlama iğnesi vurulduktan 2 hafta sonra hamile olup olmadığın belli oluyor. Benim önceki gebeliğimde 2 haftalıkken kanda çıktı.İnşallah olmuştur bu ay..:1hug:Canım sadece tahmin etmiştim evet klomen kist yapabiliyormuş bazı bünyelerde. Ben sabah progesteron için gittim, değerim 11.3 çıktı. Dr hiçbişey demedi sadece çok iyi dedi. Nasıl yani çatlamışmı çatlamamışmı bakamyacakmısınız geçen hafta salı çatlatma iğnesi olmuştum dedim.. Ama yok adet olursan 3. günü gel dedi benneyaptımki. Nasıl yani şimdi ya .öylece adet tarihimi mi bekleyeceğim şimdibenneyaptımki. Bilgin varmı canım bu konuda... Kızlarr nerelerdesiniz yahu , kimsecikler yok
arkadaşlar benim regim bir gün gecikti olmadım hala...test yaptım negatif..2 gündür şeffaf akıntım var..bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde olur böyle ...bu hamilelik belirtisi olabilir mi..
Canım benim doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmıştı. Seninkinin niye bakmadığını anlayamadım.Mecburen bekleyeceksin. Çatlama iğnesi vurulduktan 2 hafta sonra hamile olup olmadığın belli oluyor. Benim önceki gebeliğimde 2 haftalıkken kanda çıktı.İnşallah olmuştur bu ay..:1hug:
Benimkine bakmadı tatlım ya:çok üzgünüm: Hatta sordum bile ama ... demekki bekleyecegim. Canım 29 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum, temmuz 13 gibi belli olurmu acaba ?
Olur canım. 29'unda vurulduysan 2-3 gün belki de 1 günde çatlamıştır.Kan testi yaptırınca 1 haftalık gebelik bile çıkar..İdrar testinde çıkmaz ama.
ayy çok heyecanlandım bak şimdi, Allahım bu mübarek günde inşallah bebişlerimiz biran önce gelir. Kandilin mübarek olsun bu arada canım.
Teşekkür ederim.Senin de kandilin mübarak olsun..Valla senin adına ben de çok heyecanlandım..İnşallah bu ay olmuştur..Bu akşam dua edelim:Saruboceq::Saruboceq:İsteyen herkese Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....
kızlarrrrrrrrrrrr
gıymatlınız geldi canlarımmmmm :lepi:
hosgeldin canımmmm nasılsın? neler yaptın bakalım
hoşbuldum eftalyacım.. hamdolsun iyiyim.. size bebiş haberiyle dönemedim ama yinede mutluyum..
güzel günler geçirdik, şimdide evimizde devam edicez iznimize...
sen nasılsın nasıl gidiyor
nasıl gitsin benimde cnm yasogan kürüne basaldım bu ay bakalım ins faydası olur ablamlar geldiler yanımda ama pazar gidicekler öle iştee:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?