canımmm alemsinn selametle git selametle ve hayırlı haberlerle gel inşallah biz de seni çok seviyoruz ben de daha sık girmeye çalışıcam
canımmm o kadar benim ilk zamanlarımı anlattın ki biz 3 yıllık evliyiz bebek isteyeli de bir sene oldu. ilk karar verdiğimiz aylarda hatta belki, de ilk 6 ay acaip takıyordum. eşime de söylüyordum bugün falan diye.adamın yapcağı varsa da kaçıyordu . öyle olunca da ben de kendimi senin gibi hissediyordum hep ben yanaşıorum diye sinir oluyodum. yada bazen eşim yorgun oluyordu yumurtlama günümde ilişki olmayınca sinirimden ağlaya ağlaya uyuyodum.
şimdi düşünüyorum da ne gereksizmiş bunlar belki böyle yapmasaydım şimdi çoktan hamile kalmıştım. arkadaşlarımm güzellerim hamile kalamamızın en büyük sebebi stress. sırf yumurtlamakla iş bitmiyor. eğer stres halindeyseniz yumurta ve sperm bir araya gelse bile döllenemeyebiliyor.
ilişki esnasında bunu düşünmek %80 şansı azaltıyor. ben belki bir senedir ilk defa geçen ay hiç düşünmedim hatta istemedim.hamile kalmadım o ayrı belki de bir problem var ama adetim hiç gecikmedi geçen ay. ve mutluydum en azından çünkü bir senedir o huzurdan yoksundum. işe başladığım için bebek ertelendi kafamda korunmuyoruz ama uğraşmıyoruz da ve inanın ben o psikolojiden çıkınca eşim benim etrafımda dönmeye başladı. ne zaman canımız çekerse o zaman yaptık. çok daha güzeldi. belki böyle giderse ve bir sorunumuz da yoksa kısa zamanda hamile de kalabilirim inşallah.
demem o ki çok zor ama böyle takamyın.ben de çok taktım hiçbişey değişmedi olcağı varsa da olmadı. ha gene olmayabilir akıldan çıksa da ama en azından yıpranmazsınız devamlı beklenti içine girerek
Canımm çok sağol , sizlere anlatınca rahatladım ya kendimi garip hissetmiştim neden böyle oldu diye, ama bakıyorumki bu evrelerden geçen herkesin başına geliyormuş. Çok hemde çok haklısın canım stres mahvediyor, inşallah öğreneceğiz stressiz olmayı...Evet böyle ödev gibi görüncede insan huzurlu olmuyor. Dediğin gibi çok takmamaya çalışacağım bende. Dün anneme gideceğim diye inat ettim bizimkilerde memlekete gitmişler , kalakaldım:1ninca:. Tıpış tıpış kocişin yanına kaydirigubbakcemile. Enine boyuna konuştuk bizde , barıştık yani :1hug: Eşimede dedim tamam bu ay böyle bitti, yumurtlama dönemimde bitti rahat ol, bebiş için çalışmak yok . İşe yaradı gerçekten :jeyyar: Zafer yine benim hadi bakalım dr un dediği günü yakaladık yine de.:lepi: Ama dediğin gibi biz ne yapsak da , Allah ın bileceği şey. Dilerse bizimde bebişlerimiz olacak.. İnşallah canım inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun. Her gün dua ediyorum, Allahım olmayan arkadaşlarıma da biran önce yaşat annelik duygusunu diye... Derdi çeken biliyor.