Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba senin yumurtalar çok geç mi çatladı da kist oldu??? Senin işte bir gariplik var smallangel..Bence sen bir doktor araştır..Gıymatlımın dediği gibi iğne olmayınca kist oluyor o da çok geç çatlayınca oluşuyor..
Albeyazcım başka bir dr a gideyim diyorum bende, eşimin görüştüğü dr a . Ama işte olunca artık şu 2 ayda almadığım izinleri aldım yaa. Bazen sinirleniyorum ne bu ya , sürekli bi koşturmaca ya işi bırakacagım ya tedaviyi diyorum, ikisi bir arada çok zor oluyor canım. Oh ne güzel iğnenide oldum maşallah, inşallah bu sefer de ,ilk denemende sağlıklı bebişin olur tatlım.:Saruboceq: ben çok mu acele ediyorum kızlar bu ayın 30 unda 1. evlilik yılımız , 7 aydır deniyoruz ve 1. klomen kullanışımdı, çok korkuyorum ya evlenmeden öncede korkardım , bebekleri çok seviyorum. Korktuğum başıma gelmesin Allahım diye dua ediyorum.:Saruboceq: Albeyazcım ve gıymatlım sizin kaçıncı denemeniz ya, bıraz rahatmı bırakayım kendimi ne dersiniz. Haaa bu arada Gıymatlım sen vuruldunmu ya iğneni, okudum ama göremedim , :bbo:
İğneyimi geç oldum sence canım, o yüzden mi kist oluşmuş yani, inan kafdam o kadar karışıklı çok dalgın oldum bu aralar. İğne olduğum halde bile çatlamadı benim bu yumurtalar:1ninca:
Biraz aceleci davranıyorsun. Daha yeni evlisin 1. yılınız bile dolmamış. Bence klomen kullanman için bile çok erkenmiş.1- 1.5 yıl düzenli olarak ilişkiye girip de hamile olmazsan tedaviye başlıyorlar canım. Benim evlilikte 5. yılımın içindeyim ..Ben de 1-1.5 yıldır uğraşıyorum..Sen rahat ol canım. Daha yeni evlisin.Hemen hamile kalanlarınki tamamen şans...Her ay yumurtlama gününde ilişkiye gir canım..Bir de çok kafaya takınca da olmaz diyorlar..Hiç öyle olmaz diye düşünme yani...
Evet canım ya bi arkadaşım var korunurken dahi hamile kaldı, dediğin gibi tamamen şans, bu kadar zor hamile kalındığını hiç düşünmemiştim, sağol canım ben birazcık yapımla ilgili, bi terslik gördüğüm anda çok telaşlanıyorum, mesala adet düzensizliği için gittim neler çıktı, ister istemez korktum bende. Elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışacağım , Allah istedikten sonra ol demesi yeterli. Kaç yaşındasın canım peki, İnşallah tatlım bu ay bebişin seninle olur.
Gıymatlım, canım neye karar verdin sen? İğneyi ne zaman yaptıracaksın?
smalangel canım senin iğneyi vurdurduğunda yumoşların kaç mm di
albeyaz aynı soru sanada geçerli gülüm ..?
24'tü canım benimkiler.
kızlar yeni havadislerim var
hastaneden yeni geldim, demiştim ya iğne doktorda varmış diye, önce bi muayene etti, baktık yumoşlarım aynen duruyor, hatta daha büyümüşler şükürler olsun..
yapalım iyi olur dedi çatlama iğnesini yaptılar.. bugün yarın beraberlik dedi..perşembe günü yine gidicem kısmetse..
oo iyiyimiş maşaAllah..hadi senden ümitliyiz bu ay canımcım... benimkiler derken tek yumurtandan bahsediyorsun dimi
kızlar doktor bugün yarın beraberlik dedi ama nasıl olacak bilmiyorum adama gına geldi gibime geliyor :1ninca: