aa hakkaetn niye silinmiş.. ben akşam bir sürü yazmıştım
neyse şimdi eve geldim kızlar.. 2 nur topu gibi yumurtam var :)) :lepi: ve 21,5 mm gibi olmuşlar, yani çatlamak üzereler..
dr çat iğnesi yazdı fakat 15 eczane gezdim bulamadım
nerden bulucam kızlar yaaa hemen bana yardım edin lütfen..
çatlamak üzereyimmm delikafadulden
Günaydın arkadaşlar, Gıymatlım canım bugün tekrar druna gitmen iyi olur tabi, yumurtaların ne durumda öğrenmiş olursun , iğneyi vurulduktan sonra saati saatine mi uymak zorundayız ya ben onu anlamadımkafamçokkarıştı ben gündüz 12 de vuruldum dr bana yarın akşam ve günaşırı ilişki dedi. Yani saat hesabı yapmadık, benimde ilk denemem olduğu için tabi bilmiyorum , belkide benim dr um böyle uyguluyor. İnşallah herşeyin hayırlısı olsun.Evet bana da ovitrel vermişti, 80 tl fiyatı da, seninki neydi ve en son bulamamıştın , buldunmu ....
Bana gelince moralim sıfır:çok üzgünüm: Cumartesi günü adet oldum ben, ve pazartesi günü dr a gittim, tam bi fiyaskoydu zaten. Adetli olunca e tabi ben hiç bi hazırlık yapmadım nede olsa klomen verir tekrar diye. Ayyy:kedi: bana demesinmi muayane edeceğiz, ee adetliiym dedim olsun dedi.:kedi: Neyse muayene etti ve klomen kist yapmış:1shok: Beklenen bir yan etki dedi dr , nasıl şok oldum, birde 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi 2. bi şok daha :1shok:Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim. Ya ben korunurken bile hap kullanmadım , şimdi hele hiç istemiyorum yaa, ilacı da almadım, diğer topikdeki arkadaşlarda bizimde oldu kullanmadık diğer aya kist de gitmişti dediler. Bende bu ay bal-ç.otu- tarçın ve soğan kürü uygulamayı düşünüyorum, 1 ay ara vermiş olduk bakalım , inşallah ilaçsız bu ay gelir bebişimiz. Çok yıprandığımı hissediyorum ya, bi koşturma yok yumurta büyümüş yok çatlatma ol, yok ilişki, birde o dönemlerde ne oluyorsa aldık :1ninca: Eşimle konuşup sadece yumurtlama gününde beraber olalım diyeceğim artık, yoksa olmuyor o günlerde.
Amma uzun yazmışım kızlar kusura bakmayın
Ya canım ben sana msj atmıştım ama silinmiş...Üzülme sakın..Her şeyin hayırlısı...Bu ay olmamasında da bir hayır vardır diye düşün...Bu işe çok odaklanma diyeceğim ama nafile senle aynı durumdayım....Ama ümitsizliğe kapılma.
Günaydın arkadaşlar, Gıymatlım canım bugün tekrar druna gitmen iyi olur tabi, yumurtaların ne durumda öğrenmiş olursun , iğneyi vurulduktan sonra saati saatine mi uymak zorundayız ya ben onu anlamadımkafamçokkarıştı ben gündüz 12 de vuruldum dr bana yarın akşam ve günaşırı ilişki dedi. Yani saat hesabı yapmadık, benimde ilk denemem olduğu için tabi bilmiyorum , belkide benim dr um böyle uyguluyor. İnşallah herşeyin hayırlısı olsun.Evet bana da ovitrel vermişti, 80 tl fiyatı da, seninki neydi ve en son bulamamıştın , buldunmu ....
Bana gelince moralim sıfır:çok üzgünüm: Cumartesi günü adet oldum ben, ve pazartesi günü dr a gittim, tam bi fiyaskoydu zaten. Adetli olunca e tabi ben hiç bi hazırlık yapmadım nede olsa klomen verir tekrar diye. Ayyy:kedi: bana demesinmi muayane edeceğiz, ee adetliiym dedim olsun dedi.:kedi: Neyse muayene etti ve klomen kist yapmış:1shok: Beklenen bir yan etki dedi dr , nasıl şok oldum, birde 1 ay doğum kontrol hapı kullan dedi 2. bi şok daha :1shok:Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim. Ya ben korunurken bile hap kullanmadım , şimdi hele hiç istemiyorum yaa, ilacı da almadım, diğer topikdeki arkadaşlarda bizimde oldu kullanmadık diğer aya kist de gitmişti dediler. Bende bu ay bal-ç.otu- tarçın ve soğan kürü uygulamayı düşünüyorum, 1 ay ara vermiş olduk bakalım , inşallah ilaçsız bu ay gelir bebişimiz. Çok yıprandığımı hissediyorum ya, bi koşturma yok yumurta büyümüş yok çatlatma ol, yok ilişki, birde o dönemlerde ne oluyorsa aldık :1ninca: Eşimle konuşup sadece yumurtlama gününde beraber olalım diyeceğim artık, yoksa olmuyor o günlerde.
Amma uzun yazmışım kızlar kusura bakmayın
Evet canım bi gariplik var , dünküler silinmiş sanırım, çok sağol arkadaşım. Negatif olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm , eşimin de üzüldüğünü görmek beni daha çok üzüyor:çok üzgünüm: Cumartresi adet olunca motive ettim kendimi artık bak adet oldun tekrar dene ne olacakki dedim. Am bunu ne kadar daha yapailirim bilmiyorum, bu süreç çok stresli. Mevlam tez zamanda verisn inşallah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde. Sende durumlar ne canım, iğneni olmuşsun sanırım dimi ? İnşallahh bu ay gelir bebişin, klomen mi kullanıyordun canım sen ve kaçıncı kullanışın ?
Canım ben geçen perşembe saat 13.30 gibivuruldum. Cuma,cumartesi ve pazar günü ilişkiye girdim.Bana saat olarak söylemedi. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde döllenmesi gerekiyor diye biliyorum. Yani her şekilde denk gelir diye düşünüyorum. Çatlamadan 10 saat önce ilişkiye girsen bile spermler yaşarmış. Çatladığında döllenirmiş. İğneyi vurulur vurulmaz başla derim. Bu arada sitede bir sıkıntı mı var.Mesaj atamıyorum. Kaçıncı denemem bu
albeyazcım senin kaç tane yumurtan oldu bu ay ?
bide çatlama iğnesi olan tüm yumurtaları mı çatlatıyor acanba.. yoksa çatlama boyuna gelmiş olanları mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?