• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canım ilk kez progestan a bakacak , bende bilmiyorum merak ettim, ogünde o kadar sorum olunca onu sormayı unuttum. Rahim duvarın biraz ince gibi geldi demişti , klomen sanırım böyle yapıyormuş dimi ? O yüzden mi bakalım dedi bende bilmiyorum. Bugün tam 1 hafta doldu çatlatma iğnesi olalı, kontrol mü edecek onuda bilmiyorum. Ogün yumurtan olmuş deyince , seviçten sormayı unuttumbilmiyorumkismile

Klomenin öyle yaptığını senden duydum canım ya...Ben kist yaptığını duymuştum sadece..Büyük bir ihtimal yumurtanın çatlama iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakacak anladığım kadarıyla....

Klomenin öyle yaptığını senden duydum canım ya...Ben kist yaptığını duymuştum sadece..Büyük bir ihtimal yumurtanın çatlama iğnesinden sonra çatlayıp çatlamadığına bakacak anladığım kadarıyla....

Canım sadece tahmin etmiştim evet klomen kist yapabiliyormuş bazı bünyelerde. Ben sabah progesteron için gittim, değerim 11.3 çıktı. Dr hiçbişey demedi sadece çok iyi dedi. Nasıl yani çatlamışmı çatlamamışmı bakamyacakmısınız geçen hafta salı çatlatma iğnesi olmuştum dedim.. Ama yok adet olursan 3. günü gel dedi benneyaptımki. Nasıl yani şimdi ya .öylece adet tarihimi mi bekleyeceğim şimdibenneyaptımki. Bilgin varmı canım bu konuda... Kızlarr nerelerdesiniz yahu , kimsecikler yok

Canım sadece tahmin etmiştim evet klomen kist yapabiliyormuş bazı bünyelerde. Ben sabah progesteron için gittim, değerim 11.3 çıktı. Dr hiçbişey demedi sadece çok iyi dedi. Nasıl yani çatlamışmı çatlamamışmı bakamyacakmısınız geçen hafta salı çatlatma iğnesi olmuştum dedim.. Ama yok adet olursan 3. günü gel dedi benneyaptımki. Nasıl yani şimdi ya .öylece adet tarihimi mi bekleyeceğim şimdibenneyaptımki. Bilgin varmı canım bu konuda... Kızlarr nerelerdesiniz yahu , kimsecikler yok
Canım benim doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmıştı. Seninkinin niye bakmadığını anlayamadım.Mecburen bekleyeceksin. Çatlama iğnesi vurulduktan 2 hafta sonra hamile olup olmadığın belli oluyor. Benim önceki gebeliğimde 2 haftalıkken kanda çıktı.İnşallah olmuştur bu ay..:1hug:

arkadaşlar benim regim bir gün gecikti olmadım hala...test yaptım negatif..2 gündür şeffaf akıntım var..bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde olur böyle ...bu hamilelik belirtisi olabilir mi..

Canım benim doktorum çatlayıp çatlamadığına bakmıştı. Seninkinin niye bakmadığını anlayamadım.Mecburen bekleyeceksin. Çatlama iğnesi vurulduktan 2 hafta sonra hamile olup olmadığın belli oluyor. Benim önceki gebeliğimde 2 haftalıkken kanda çıktı.İnşallah olmuştur bu ay..:1hug:

Benimkine bakmadı tatlım ya:çok üzgünüm: Hatta sordum bile ama ... demekki bekleyecegim. Canım 29 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum, temmuz 13 gibi belli olurmu acaba ?

Benimkine bakmadı tatlım ya:çok üzgünüm: Hatta sordum bile ama ... demekki bekleyecegim. Canım 29 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum, temmuz 13 gibi belli olurmu acaba ?

Olur canım. 29'unda vurulduysan 2-3 gün belki de 1 günde çatlamıştır.Kan testi yaptırınca 1 haftalık gebelik bile çıkar..İdrar testinde çıkmaz ama.

Olur canım. 29'unda vurulduysan 2-3 gün belki de 1 günde çatlamıştır.Kan testi yaptırınca 1 haftalık gebelik bile çıkar..İdrar testinde çıkmaz ama.

ayy çok heyecanlandım bak şimdi, Allahım bu mübarek günde inşallah bebişlerimiz biran önce gelir. Kandilin mübarek olsun bu arada canım.

ayy çok heyecanlandım bak şimdi, Allahım bu mübarek günde inşallah bebişlerimiz biran önce gelir. Kandilin mübarek olsun bu arada canım.

Teşekkür ederim.Senin de kandilin mübarak olsun..Valla senin adına ben de çok heyecanlandım..İnşallah bu ay olmuştur..Bu akşam dua edelim:Saruboceq::Saruboceq:İsteyen herkese Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....

Teşekkür ederim.Senin de kandilin mübarak olsun..Valla senin adına ben de çok heyecanlandım..İnşallah bu ay olmuştur..Bu akşam dua edelim:Saruboceq::Saruboceq:İsteyen herkese Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....

Allah razı olsun tatlımma.s. İnşallah canım inşallah bu günün yüzü suyu hürmeetine dualarımızı kabul eder Rabbim. Ben şimdiden dualarıma başladm.:):)

inanın hepinizi özlemişim

benden sonra yazdıklarınızı tek tek okudum.. güzel dilekleriniz ve hayır dualarınız için çok teşekkür ederim... mutlu oldum, insan değer görmek istiyor değil mi.. hele ki birbirini anlayabilen arkadaşlarla aynı ortamı paylaşabilmek babbaşka.. ne güzel dertleşmişsiniz.. okurken bir an kendimi sizin içinizde hissettim..
ah ne aşamalardan geçmişiz her birimiz... ama Mevla kulunu bırakmıyor.. ..
bilirsiniz bir söz var
dert gezer, derman peşinden gider diye.. yani her birimizin şifası , mevlanın dilediği zamanda bize yetişecek.... o vakti sabırla ve tevekkülle bekleyebilmeyi başarmalıyız canlarım...

albeyaz bana bir ara sevgilerini yollamışsın, onları taze taze aldım bidenem, öpüyorum seni yerimseniben

kızlar hepiniz özelsiniz.. delikafadulden

hoşbuldum eftalyacım.. hamdolsun iyiyim.. size bebiş haberiyle dönemedim ama yinede mutluyum..
güzel günler geçirdik, şimdide evimizde devam edicez iznimize...

sen nasılsın nasıl gidiyor

nasıl gitsin benimde cnm yasogan kürüne basaldım bu ay bakalım ins faydası olur ablamlar geldiler yanımda ama pazar gidicekler öle iştee:gitme:

ayrıca kandiliniz mübarek olsun.. dua edelim birbirimize.........

çok heyecanlıyım.. alkisalkisalkis
bu ay tekrar doktor takibine başlıcam.. ve büyük ihtimal klomen kullanıcam arkadaşklar.. benim gibi olanlar parmak kaldırsın bakim.. :hooray: çok hareketli bi ay olucak, çatır çatır çatlıcak yumurtalarımız.... hiç olmadığı kadar süper bi performans bekliyorum sizden hadi bakim.. kocalar korksun bizden Şeniz

nasıl gitsin benimde cnm yasogan kürüne basaldım bu ay bakalım ins faydası olur ablamlar geldiler yanımda ama pazar gidicekler öle iştee:gitme:

eftalyacım inşaAllah şifa olur hiç ümitsiz olma.. bak chabliss çok fayda görmüş.. neden sanada olmasın.. Allah istedikten sonra :Saruboceq:

kızlar benim 4 tane düşüğüm var sebebini sonradan öğrendim kan pıhtılaşması ama 4.de kan sulandırıcı iğne olduğum halde kaybettim.ama son 2 gebeliğimdede soğan suyu içmiştim tabiki rabbim nasip etti ama bence soğan suyuda vesile oldu bi ay dinleneyim daha geçen pazar düşük yaptım bi daha kullancam soğan kürünü

Back