Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canımm çok sağol , sizlere anlatınca rahatladım ya kendimi garip hissetmiştim neden böyle oldu diye, ama bakıyorumki bu evrelerden geçen herkesin başına geliyormuş. Çok hemde çok haklısın canım stres mahvediyor, inşallah öğreneceğiz stressiz olmayı...Evet böyle ödev gibi görüncede insan huzurlu olmuyor. Dediğin gibi çok takmamaya çalışacağım bende. Dün anneme gideceğim diye inat ettim bizimkilerde memlekete gitmişler , kalakaldım:1ninca:. Tıpış tıpış kocişin yanına kaydirigubbakcemile. Enine boyuna konuştuk bizde , barıştık yani :1hug: Eşimede dedim tamam bu ay böyle bitti, yumurtlama dönemimde bitti rahat ol, bebiş için çalışmak yok . İşe yaradı gerçekten :jeyyar: Zafer yine benim hadi bakalım dr un dediği günü yakaladık yine de.:lepi: Ama dediğin gibi biz ne yapsak da , Allah ın bileceği şey. Dilerse bizimde bebişlerimiz olacak.. İnşallah canım inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun. Her gün dua ediyorum, Allahım olmayan arkadaşlarıma da biran önce yaşat annelik duygusunu diye... Derdi çeken biliyor.

Kimsecikler yok muuuuu? Hasta oldum kızlar, tam pregestoron ilacın bittiği gün zamanında olduuumm...Benim için çok sevindirici....Pazartesi hormon testi, 5. gün klomen...Ay inşallah bu ay olur...Önceki gebeliğimde de klomeni ilk kullandığımda hamile kalmıştım...Belki bu seferde ilkinde olurrr.....GIYMATLIIIM,,burada olamasanda sana sevgilerimi yolloyorum...a.s.

Kızlar hepinize günaydın... Hayırlısı olsun canım, bir an önce tedaviye başlarsın işte ne güzel. İnşallah tatlım inşallah ilk klomen de hamiş kalırsın

Kızlar hepinize günaydın... Hayırlısı olsun canım, bir an önce tedaviye başlarsın işte ne güzel. İnşallah tatlım inşallah ilk klomen de hamiş kalırsın

Günaydıııın!!! Sağol canım. Gittim bugün doktora. Yarın klomene başlıyorum. Ay inşallah olur....Sen nasılsın? Umarım aranız düzelmiştir...

slm kızlar bende anlatayım.
öncelikle hormon testi yaptırdım sadece tte yüksek önceleri önemsenmedi total tte ve serbest tte yapıldı bu esnada elle ve usg ile alttan bakıldı problem yok denildi eşim 3 defa sperm verdi çok şükür hiç sorun çıkmadı daha sonra yumurtlama takibi yapıldı sonuç pozitif yumurtlama oluyor denildi daha sonra hsg çekildi tüpler açık rahimde sorun yok yumurtalıklarımın rengi ve sesi denetlendi sorun yok şimdi ise tte için cerrahpaşada ilaç ile kan vercem nasıl oluyor bilmiyorum ama adetliyken gel yarım saatte bi 3 defa ilaç ile kan alıcaz dediler adetim ayın 8inde bakalım sanırım ondan sonra da tte düşürülüp gebe kalmam sağlanacak doktorumun dediğine göre tte düşünce doğal yolla gebe kalmam mümkünmüş.

Günaydıııın!!! Sağol canım. Gittim bugün doktora. Yarın klomene başlıyorum. Ay inşallah olur....Sen nasılsın? Umarım aranız düzelmiştir...

İnşallah canım, hemen gelir bebişin umarım. Bende iyiyim canım evle uğraşıyorum ya, evde ustalar var boyacılar var ben burda işteyim delikafadulden Aklım hep evde. İnşallah haftasonuna da evimize taşınacagız artık . Çarşamba günü progestan a bakıcak dr um , bakalım bu hafta bir geçse . Koçişle de düzelttim arayı, iğneden sonra 3 kere çalıştık günaşırı Şeniz .Umarım daha fazla bekletmez bebişler bizi, ya bi arkadaşım var bizden 1 hafta sonra evlenmişlerdi, korunurken hamile kaldı ya delikafadulden. İşte Mevlam vakti geldi derse , oluyor

merhaba kızlar nasılsınız hadi bakalım smallangel evine taşın inş bide hamiş olursan değme keyfine albeyaz inşallah tek bir ilaçla hamiş kalırsın
bendede kızlar adetimin 14.günü yumurtlama günüm ama hiçbir belirtim yok kupkuru hiç akıntı felan yok acaba yumurtlayamadımmı?

Canım dediğim gibi belkide geç yumurtlayacaksındır , ben bu kadar zor yumurtlayacağımızı hiç tahmin etmiyordum ya 6 ay öncesine kadar üstelik . Adet oluyorsak yumurtamızda oluyor diye biliyordum

Yeni bir ev, bir de bebek...Ohhh ohh ne güzell olur...İnşalllah arkadaşımm...Bebişine kucağına al...Ev taşımak da zor iştir...Allah kolaylık versin...

Doktora gitsen? O sana yumurtlama gününü söyler, ya da yumurtladıysan yumurtladın der...Ultrasonda görünüyor...Ben o dönemlerim de hem baktırıyorum...En azından gününü kaçırmazsın...Ovulasyon testinden daha ucuza gelir...Hem de işin kesin olur...:1rolleyes::1rolleyes:

Ya kızlar kocam izne ayrıldı...Onun elinden alamıyorum bilgisayarı:gitme:Onun için çok nadir giriyorum...:sinifsinif::sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız adet günü yaklaşan var mı ben daha yumurtlamaya yeni giriyorum soğan kürü yapıorum bu ay bir de .. 6 ay önce de yapmıştım adetler çok düzene giriyor. bakalım belki bu ay vesile olur işallah

evet kaydirigubbakcemile3 yeni tarihim
delikafadulden 01.AĞUSTOS.2010 delikafadulden
yumurtlama günlerimde 13/7/2010 - 18/7/2010 arasında bu sefer olacakk inşallah :lepi:

Yeni bir ev, bir de bebek...Ohhh ohh ne güzell olur...İnşalllah arkadaşımm...Bebişine kucağına al...Ev taşımak da zor iştir...Allah kolaylık versin...

Günaydın Kızlar, evet canım ya yeni evimize inşallah bebişimiz gelir , yarın dra gidiyorum progestan a bakacaklar. Sağol tatlım evet ya çok zormuş ev taşımak, birde içini de tamir ettiriyoruz o daha çok zorluyor,

evet kaydirigubbakcemile3 yeni tarihim
delikafadulden 01.AĞUSTOS.2010 delikafadulden
yumurtlama günlerimde 13/7/2010 - 18/7/2010 arasında bu sefer olacakk inşallah :lepi:

Günaydııın! İkimizin de yumurtlama günleri aynı tarihlere galecek büyük ihtimal...İnşallah tuttururuz:1rolleyes:

İnşalllah!!! Çok kolay gelsin canım....Sen niye progestana baktırıyorsun? Düşük mü çokıyor du senin? Htırlayamadım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İyiyiz canıma.s.a.s.Ben daha klomene yeni başladım.Haftaya inşallah...Bana yaramıyor kürler:teselli:Onuniçin yapmıyorum...İnşallah bu ay hepimizin olur da rekor kırarız:lepi::lepi::lepi::hooray:

İnşalllah!!! Çok kolay gelsin canım....Sen niye progestana baktırıyorsun? Düşük mü çokıyor du senin? Htırlayamadım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım ilk kez progestan a bakacak , bende bilmiyorum merak ettim, ogünde o kadar sorum olunca onu sormayı unuttum. Rahim duvarın biraz ince gibi geldi demişti , klomen sanırım böyle yapıyormuş dimi ? O yüzden mi bakalım dedi bende bilmiyorum. Bugün tam 1 hafta doldu çatlatma iğnesi olalı, kontrol mü edecek onuda bilmiyorum. Ogün yumurtan olmuş deyince , seviçten sormayı unuttumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…