canımmm alemsinn selametle git selametle ve hayırlı haberlerle gel inşallah biz de seni çok seviyoruz ben de daha sık girmeye çalışıcam
canımmm o kadar benim ilk zamanlarımı anlattın ki biz 3 yıllık evliyiz bebek isteyeli de bir sene oldu. ilk karar verdiğimiz aylarda hatta belki, de ilk 6 ay acaip takıyordum. eşime de söylüyordum bugün falan diye.adamın yapcağı varsa da kaçıyordu . öyle olunca da ben de kendimi senin gibi hissediyordum hep ben yanaşıorum diye sinir oluyodum. yada bazen eşim yorgun oluyordu yumurtlama günümde ilişki olmayınca sinirimden ağlaya ağlaya uyuyodum.
şimdi düşünüyorum da ne gereksizmiş bunlar belki böyle yapmasaydım şimdi çoktan hamile kalmıştım. arkadaşlarımm güzellerim hamile kalamamızın en büyük sebebi stress. sırf yumurtlamakla iş bitmiyor. eğer stres halindeyseniz yumurta ve sperm bir araya gelse bile döllenemeyebiliyor.
ilişki esnasında bunu düşünmek %80 şansı azaltıyor. ben belki bir senedir ilk defa geçen ay hiç düşünmedim hatta istemedim.hamile kalmadım o ayrı belki de bir problem var ama adetim hiç gecikmedi geçen ay. ve mutluydum en azından çünkü bir senedir o huzurdan yoksundum. işe başladığım için bebek ertelendi kafamda korunmuyoruz ama uğraşmıyoruz da ve inanın ben o psikolojiden çıkınca eşim benim etrafımda dönmeye başladı. ne zaman canımız çekerse o zaman yaptık. çok daha güzeldi. belki böyle giderse ve bir sorunumuz da yoksa kısa zamanda hamile de kalabilirim inşallah.
demem o ki çok zor ama böyle takamyın.ben de çok taktım hiçbişey değişmedi olcağı varsa da olmadı. ha gene olmayabilir akıldan çıksa da ama en azından yıpranmazsınız devamlı beklenti içine girerek
Kimsecikler yok muuuuu? Hasta oldum kızlar, tam pregestoron ilacın bittiği gün zamanında olduuumm...Benim için çok sevindirici....Pazartesi hormon testi, 5. gün klomen...Ay inşallah bu ay olur...Önceki gebeliğimde de klomeni ilk kullandığımda hamile kalmıştım...Belki bu seferde ilkinde olurrr.....GIYMATLIIIM,,burada olamasanda sana sevgilerimi yolloyorum...a.s.
Kızlar hepinize günaydın... Hayırlısı olsun canım, bir an önce tedaviye başlarsın işte ne güzel. İnşallah tatlım inşallah ilk klomen de hamiş kalırsın
Günaydıııın!!! Sağol canım. Gittim bugün doktora. Yarın klomene başlıyorum. Ay inşallah olur....Sen nasılsın? Umarım aranız düzelmiştir...
merhaba kızlar nasılsınız hadi bakalım smallangel evine taşın inş bide hamiş olursan değme keyfine albeyaz inşallah tek bir ilaçla hamiş kalırsın
bendede kızlar adetimin 14.günü yumurtlama günüm ama hiçbir belirtim yok kupkuru hiç akıntı felan yok acaba yumurtlayamadımmı?[/Q
Kimsecikler yok aysenikcimm:1no2: Sen nasılsın bakalım . Evet canım ya evimiz oldu inşallah bi bebişimiz eksik, onuda Rabbim biran önce verirse ohhh keyfimize :1hug: Belki geç yumurtlamışsındır canım, geçen aylarda oluyordu dimi yumurtan
İnşallah canım, hemen gelir bebişin umarım. Bende iyiyim canım evle uğraşıyorum ya, evde ustalar var boyacılar var ben burda işteyim delikafadulden Aklım hep evde. İnşallah haftasonuna da evimize taşınacagız artık . Çarşamba günü progestan a bakıcak dr um , bakalım bu hafta bir geçse . Koçişle de düzelttim arayı, iğneden sonra 3 kere çalıştık günaşırı Şeniz .Umarım daha fazla bekletmez bebişler bizi, ya bi arkadaşım var bizden 1 hafta sonra evlenmişlerdi, korunurken hamile kaldı ya delikafadulden. İşte Mevlam vakti geldi derse , oluyor
merhaba kızlar nasılsınız hadi bakalım smallangel evine taşın inş bide hamiş olursan değme keyfine albeyaz inşallah tek bir ilaçla hamiş kalırsın
bendede kızlar adetimin 14.günü yumurtlama günüm ama hiçbir belirtim yok kupkuru hiç akıntı felan yok acaba yumurtlayamadımmı?
Yeni bir ev, bir de bebek...Ohhh ohh ne güzell olur...İnşalllah arkadaşımm...Bebişine kucağına al...Ev taşımak da zor iştir...Allah kolaylık versin...
evet kaydirigubbakcemile3 yeni tarihim
delikafadulden 01.AĞUSTOS.2010 delikafadulden
yumurtlama günlerimde 13/7/2010 - 18/7/2010 arasında bu sefer olacakk inşallah :lepi:
Günaydın Kızlar, evet canım ya yeni evimize inşallah bebişimiz gelir , yarın dra gidiyorum progestan a bakacaklar. Sağol tatlım evet ya çok zormuş ev taşımak, birde içini de tamir ettiriyoruz o daha çok zorluyor,
selam kızlar nasılsınız adet günü yaklaşan var mı ben daha yumurtlamaya yeni giriyorum soğan kürü yapıorum bu ay bir de .. 6 ay önce de yapmıştım adetler çok düzene giriyor. bakalım belki bu ay vesile olur işallah
İnşalllah!!! Çok kolay gelsin canım....Sen niye progestana baktırıyorsun? Düşük mü çokıyor du senin? Htırlayamadım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?