• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Adetlerım dÜzenlı ıdı ama bu ılaÇları kullanmaya baŞladıktan sonra (klomen felan)o zmaan 4 5 gÜn gecıkmeye baŞladı

canımcım şimdi sen malatyaya gidince doktor takibinedevam etsen, dr sana hep ilişki günü verecek, misafirlikteyken bu hususta zorlanmayacak mısın.. nasıl olur ne yaparım diye düşünürken stresin daha da artacak.. o zaman ne anladık biz bu işten dimi yani...
benim fikrimi sorarsan ben bırak derim, güzel mevlam kulunu zorda bırakmaz, hayırlıysa bu ay verir, değilsede uygun vakti bekleriz..
bizimde memlekete gitme durumumuz var, ben bu ay zaten takip yaptırmıyorum, sende boşver gız bacım.. tatillerimizde stresten arınıp bomba gibi gelelim e mi..

bu arada yumurta geliştirici dopinglerimize devam... incir çörek otu bal tarçın, arı sütü bal polen, keçi boynuzu, antep fıstığı, kabak çekirdeği,aklına gelen herşeyyy delikafadulden

yok cnm ilişki problem olmuyo orda odamız baya ayrı e yaz olunca ztn herkes hergün duş alıo onuda tuhaf karşılamazlar..
ben ztn ağustosta ramazan olcak ozmn kendi haline mecbur bırakıcam bu ayda ilaç kullanayım istiyırm çünkü ilk ay ilaçsız yumurtam 15 mmde kalmıştı bnm pko var ya bende
daha ileriki aylara kalırsa doğumum yaza doğru geliyo izinlerim sçısndan da kötü olur bakalım bugun 4 5 gibi gidicem dra o ne dicek..

aysenikçim üzme kendini sakın herşeyin hayırlısı topiğimizin parolası biliosun.bu ay gelmediyse bir sebebi vardır. inşallah önümüzdeki, ay olur. en azından adetin gecikip de seni iyice heveslendirmedi
gultuncum hadi canım hemen yaz test sonucunu alınca işallah yarabbim
gıymatlım benim yarın adet günüm yumurtlamaya göre. bakalım bir iki gün de rötar koyuyorum umutlanmamak için. hayırlısı..
bsbirkin canım sende pko var sana daha önce de dedim ben şu soğan kürünü yap diye. önce at içindeki pkolu kistleri belki sonra benim gibi ilaca bile gerek kalmadan kendi gelişip çatlıcak

aysenikçim üzme kendini sakın herşeyin hayırlısı topiğimizin parolası biliosun.bu ay gelmediyse bir sebebi vardır. inşallah önümüzdeki, ay olur. en azından adetin gecikip de seni iyice heveslendirmedi
gultuncum hadi canım hemen yaz test sonucunu alınca işallah yarabbim
gıymatlım benim yarın adet günüm yumurtlamaya göre. bakalım bir iki gün de rötar koyuyorum umutlanmamak için. hayırlısı..
bsbirkin canım sende pko var sana daha önce de dedim ben şu soğan kürünü yap diye. önce at içindeki pkolu kistleri belki sonra benim gibi ilaca bile gerek kalmadan kendi gelişip çatlıcak

cnm ben bi kere yaptım soğan kürünü ilk gittiğim dr pko dedi soğan kründen sonra gittiğim dr ise pko değil multikistik dedi demekki azda olsa işe yaramış bendede
ben bi kere yaptığım için şimdi 2.yi adetime 10 gün kalamı yapmam lazım??

buarada akşam 6 gibi dra gittim dışarı çıkmış yerinde değilmiş ordaki kız kan testi sonucumu verdi:)
hiç bakmadım ben tabi doğal olarak sen öğrendinmiki diye sordu bende adet olunca sonuca gerek kalmadı dedim:))
dr orda olmayınca kararımı verdim dedim belkide bu bi işaret çünkü kan testi yptrmaya gittiğimdede dr yoktu ama ben yptrdm boş yere
bu ay dra gitmicem kendi haline bırakıcam inciri kür olarak değilde kendisini yicem sadece..
bal tarçın çörekotunu akşam yaparım bide polen arısütü yiyorum e yeter:))

hu huu kızlar nasılsınız bakim he.. bi kaç gündür gelen giden çok yoğundum, bi türlü size bakamadım ne yaptınız diye.. bi yandan da içim içimi yedi, bu hatunlar bensiz kaynatıyorlardır dedim

aysenik sende bize katıldın desene gız bacım, olsun adetler bitecek yeni bi serüvene başlıcaz .. ne yapalım haşa biz yüze rabbimizden iyi bilecek değiliz ya, vardır bi hikmeti değil mi.. hep beraberiz arkadaşım

chablis kız sen bi süpriz yapacakmışsın gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı bakalım... soğan kürü hakkında bende çok olumlu düşüncelere sahibim... muzdarip arkadaşlar mutlaka dikkate alın chablisin tavsiyesini... şifa Allahtan, söyleyene değil söyletene bakın kızlar

bsbirkin canımcım vaz mı geçtin takipten, sende benim gibi doğal geliştiricilere mi asılacaksın..
ama ne yalan söyliyim bu ay daha incir bile almadım, malum geçen ay hepsini silip süpürmüştük, daha kendimizi karantinaya çekmedik yani kızlar, şöyle kuruyemişciye doğru gidip bi poşet erzak doldurmak lazım tazesinden dimi :lepi:

gultun sen insanı ortadan ikiye çatlatırsın gız bacım, meraktan zona çıkartacaz yani, e test yapta sende kurtul bizde kurtulalım , biliyorsun böyle konular pek sarıyor bizi, düzenimiz şaştı, acilen test sonucu istiyoruz dimi kızlarrrr delikafadulden

kızlarrrrrr testimi yaptım ve ayağımı suruyorum bu topiğeeeeeeeeeeeeee hamileyiiimmm verdi rabbim çabalaımızın sonucunu canlarımmm opuyorumnanaktan :nazar:

allahım butuuuun isteyen arkadaşlarıma versin hep duamı edeceğim sizler için

ay arkadaşımmmmm mesajını okuyunca zıpladım olduğum yerden nasıl sevindim şükür Rabbime bağışlasın sana bebğini tutunsun sıkı sıkı. topicimizin ilk hamişisin keseyi gördünmü canım gittinmi doktora

birkincim sen ara verdiysen soğan kürüne bir kaç ay ilk defa yapıyormuş gibi yapmalısın. yani adetin bitince 5-6 gün içinde başlayıp 15 gün sonraki ay da 10 gün kala 10 gün şeklinde
bu arada bugün adet günümdü daha gelmedi ama geçen ay da böyle oldu ya hiç umutlanmıyorum

ay arkadaşımmmmm mesajını okuyunca zıpladım olduğum yerden nasıl sevindim şükür Rabbime bağışlasın sana bebğini tutunsun sıkı sıkı. topicimizin ilk hamişisin keseyi gördünmü canım gittinmi doktora

simgecim sağol canım çok şükür geldi doktora bugun akşam gideceğim hayırlısıyla gorelim bi keseyi rahatlıycam.
topiğe uğur getiririm inşallah ayağımı suruyorum peşimden gelin sizde rabbim hepinizede nasip etsin bu duyguyu.hepimiz için dua ediorum.
sakın ola karamsarlığa duşmeyin uzulduğum çok oldu ama hep şunu dedim rabbim elbet bizede verecek inanıorum die ve tam bir yıl oldu yeni geldi şükürler olsun allahım tez zamanda sizede nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

birkincim sen ara verdiysen soğan kürüne bir kaç ay ilk defa yapıyormuş gibi yapmalısın. yani adetin bitince 5-6 gün içinde başlayıp 15 gün sonraki ay da 10 gün kala 10 gün şeklinde
bu arada bugün adet günümdü daha gelmedi ama geçen ay da böyle oldu ya hiç umutlanmıyorum

yapabilirsem yapayım cnm soğanı peki bal tarçın ıda bereberinde yesem bişey olurmuki

valla kürleri karıştırmayın derler genelde i.saraçoğlunun sitesinde de öyle diyor hep. bence soğan küründen sonra yap onları önce bi atsın vücudun kistleri ki zaten soğan suyu yumurtaları da geliştiriyor ben başladığımda 2 gün sonra yumurtlamam olmuştu

günaydın kızlar gultun sabah sabah açtım senin mesajına çok sevindim allah daim etsin inş.arkandan geliriz...
bsbirkin bende bu ay bırakacam doktor öyle demişti en son gittiğimde eğer hamile kalmazsan bu ay bırak demişti ve polikistik over olduğum için en az 45 dakika hergün yürüyüş şart dedi bende yürüyecem inş.incir bende yicem
chabliss ben bugün adeetimin 4 günündeyim ve bitti soğan kürüne şimdi başalyıp 15 gün uygulayacağım değilmi canım

kızlar birde şeyi söyleyecektim bu hayıt tohumunu kullanan varmı lütfen ne zmana naıl kullanacağımı yazarmısınız..

kızlar birde şeyi söyleyecektim bu hayıt tohumunu kullanan varmı lütfen ne zmana naıl kullanacağımı yazarmısınız..

Olmaz olur muuuu?buyrunnnnnnnnn. Bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu ez. Sonra sıcak suda ağzı kapalı olarak 10 dakika demle..Sabah ve akşam düzenli olarak iç bunu...Aç tok farketmiyor...Ama ağzını kapatıp demle mutlaka. Ezmeyi de unutma...Sarımsak döveceğiyle eziyorum ben.Ezmesi çok zor.

Back