canımcım şimdi sen malatyaya gidince doktor takibinedevam etsen, dr sana hep ilişki günü verecek, misafirlikteyken bu hususta zorlanmayacak mısın.. nasıl olur ne yaparım diye düşünürken stresin daha da artacak.. o zaman ne anladık biz bu işten dimi yani...
benim fikrimi sorarsan ben bırak derim, güzel mevlam kulunu zorda bırakmaz, hayırlıysa bu ay verir, değilsede uygun vakti bekleriz..
bizimde memlekete gitme durumumuz var, ben bu ay zaten takip yaptırmıyorum, sende boşver gız bacım.. tatillerimizde stresten arınıp bomba gibi gelelim e mi..
bu arada yumurta geliştirici dopinglerimize devam... incir çörek otu bal tarçın, arı sütü bal polen, keçi boynuzu, antep fıstığı, kabak çekirdeği,aklına gelen herşeyyy delikafadulden
Adetlerİm dÜzenlİ İdİ ama bu İlaÇları kullanmaya baŞladıktan sonra (klomen felan)o zmaan 4 5 gÜn gecİkmeye baŞladı
aysenikçim üzme kendini sakın herşeyin hayırlısı topiğimizin parolası biliosun.bu ay gelmediyse bir sebebi vardır. inşallah önümüzdeki, ay olur. en azından adetin gecikip de seni iyice heveslendirmedi
gultuncum hadi canım hemen yaz test sonucunu alınca işallah yarabbim
gıymatlım benim yarın adet günüm yumurtlamaya göre. bakalım bir iki gün de rötar koyuyorum umutlanmamak için. hayırlısı..
bsbirkin canım sende pko var sana daha önce de dedim ben şu soğan kürünü yap diye. önce at içindeki pkolu kistleri belki sonra benim gibi ilaca bile gerek kalmadan kendi gelişip çatlıcak
gultn cnm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr çoook sevindimmmmmmmmm
ay arkadaşımmmmm mesajını okuyunca zıpladım olduğum yerden nasıl sevindim şükür Rabbime bağışlasın sana bebğini tutunsun sıkı sıkı. topicimizin ilk hamişisin keseyi gördünmü canım gittinmi doktora
birkincim sen ara verdiysen soğan kürüne bir kaç ay ilk defa yapıyormuş gibi yapmalısın. yani adetin bitince 5-6 gün içinde başlayıp 15 gün sonraki ay da 10 gün kala 10 gün şeklinde
bu arada bugün adet günümdü daha gelmedi ama geçen ay da böyle oldu ya hiç umutlanmıyorum
kızlar birde şeyi söyleyecektim bu hayıt tohumunu kullanan varmı lütfen ne zmana naıl kullanacağımı yazarmısınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?