• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
kanı alan adam damarımı bulamadı bitürlü canımı baya yaktı neyse nihayet aldı
eve dönerken hasta oldum galiba dedim eşime
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

oturup bi güzel ağladım sonrada
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...

yarım saat evvel hastaneye gittim dr yoktu ordaki kıza anlattım durumu kan testi yptrmak istioyum dedim tmm dedi
kanı alan adam damarımı bulamadı bitürlü canımı baya yaktı neyse nihayet aldı
eve dönerken hasta oldum galiba dedim eşime
ve eve geldik lavaboya gittim peçetede kırmızılar:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

oturup bi güzel ağladım sonrada
yok bidaha asla heveslenmicem belirti filan aramıcam test filnda öyle erkenden yaptırmıcam bugun inanılmaz kötü hissediyorum kendimi...salak gibi...

ne desek boş ama uzme kendini bundan sonraki ayda olacak inşallah her ay yeni umut bizim için napalım hayırlısı değilmiş bu ay demekki canım sen elinden geleni yapmaya devam et allah verecek buna inan zamanı var demekki tatlım

canım sakın üzülme bende öyle hissediyorum bende galiba adet olacağım ama sıkma canını ne zaman olacağını yüze rabbimden başka kimse bilemez ama 22 hazirandı neden erken oldun acaba bendede belirtiler varda

cnm ben bu ay ilaç filan kullandım ya normalde 35 günde oluyodum ama bu ay okr gecikmez demişti ztn dr

birkincim dicek bişey yok allhım hayırlısını versin ne yazıkki insan her seferine heveslenmicem diyip hepsinde deböle yıkılıyo.biraz rahat bırak kendini tatlım sen ne yaparsan yap o olması gerektiği zamanda gelcek.bizler böyle yaparak bu vakti geciktiriyoruz bence.stresten gelmior bebeklşer. tekrar hakkında hayırlısı olsun arkadaşımm:1no2:

birkincim bu duyguları hepimiz çok yakından tanıyoruz arkadaşım..özelliklede tedavi görürken insan daha bir hevese kapılıyor.. orda yumurtalar görünüyor, çatlıyor, gereken yapılıyor.. tabi ister istemez her şeyi yaptık bu ay kesin olmuştur düşüncesine kapılıyoruz.. ah canım insan inanamıyor bide regl başlayınca... ben 2 gün üstüne görmedir diye kendimi kandırdım.. sonra baktım ki kesilmiyor hee hiç boşuna hayaller kurma dedim.. ve normal zamanını doldurarak banyo yaptım...
şimdi yeni bir dönem daha başladı ama biliyorsun bu ay takip yaptırmıcam.. ve gün kovalamacasıda yaşamak istemiyorum.. şöyle bir iki ay sakinlik devresinde olmak istiyorum..
eğer ruhen sende buna müsaitsen , stresimizi azaltmak adına böyle bir şeye yönelebilirsin arkadaşım..
işte görüyoruz ki, biz ne kadar çabalayıp, takip etsekte, yüce mevlanın takdirinden geçmedikçe bu durum gerçekleşmeyecek..
şu an daha iyisindir umarım.. yine burda hep beraberiz ve birbirimizin destekçisiyiz arkadaşım..
en güzel haberler bir gün buralarda da çağlayacak inşaAllah ......

chabliss tatlım işinden memnun kalmana sevindim, eminim stresinin bir bölümünü üzerinden atmışsındır bu rahatlıkla..
senin adetine kaç gün var, bu ay sanki seninki çok çabuk geçti gibi geldi bana..

aysenik gultun, sizin beklenmeyenler ne alemde kızlar ?

slm gıymatlım nasıl gidior bittimi adetin benimki daha gelmedi bugun ve yarında gelmezse ole test yapıcam ama negatif çıkacak çünkü hiç fark yok bende sadece stres var o yuzden geciktiğini duşunuorum allahım hayırlısını versin.kocamda çok heveslenio geciktikçe, allahım yuzumuzu guldurur inşallah kısmet ne zamana bakalım

kayınvalidem geldi dün burda bi akrabanın düğünü vardı çocuk malatyalı ama urfalı biriyle evlendi düğüne gittik dün kafam dağıldı baya karneydi misafirdi düğündü derken
şimdi yeni ay yeni umut elbet gelecek bebeğim annesine biz onu bu kdr isterken o bizi istememezlik etmeyecek biliyorum

ama şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 3.günü aslında dra gitmem lazım ama biz haftaya cmt malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???

canım madem malatyaya gidicen kafanın dağılması için çok büyük fırsat ben bu ay bırak derim. orda doktora gittindi gitmedindi memnun kalırsın kalmazsın bide bu stresleri yükleme kendine. bence aklından çıkarmak için süper fırsat
gıymatlım gerçekten çok çabuk geçti bu ay gün saymayınca hiç aklıma gelmedi ne ilişki anında ne de yumurtlama zamanlarında. bir senedir belki ilk defa bu kadar rahatım olsa da olmasa da bu ruh halinden kurtulduğum için mutluyum.
gultuncum benimde bu ay gene adet belirtilerim. sadece çok akıntım var mesela geçen ay kupkuruydum adet oldum. şimdi hep ıslak ama gene adet olabilirim o yüzden hiç belli olmuyo canım bazısının hiç bi değişiklik yokken adet olcak diye beklerken geliyo bebişi.inşallah seninde öyledir
aysenik sen nerdesin geçti dimi günün nolduu

slm gıymatlım nasıl gidior bittimi adetin benimki daha gelmedi bugun ve yarında gelmezse ole test yapıcam ama negatif çıkacak çünkü hiç fark yok bende sadece stres var o yuzden geciktiğini duşunuorum allahım hayırlısını versin.kocamda çok heveslenio geciktikçe, allahım yuzumuzu guldurur inşallah kısmet ne zamana bakalım

benim adetim bitti gız bacım 3 gün oluyor
çok sevindim senin adına hadi bari topiğimizin ilk yıldızı sen ol, bizi motive et arkadaşım... testin sonucu olumlu olur inşaAllah..... yarın yap bari kız, meraktan ikiye çatlarız artık :lepi:

kayınvalidem geldi dün burda bi akrabanın düğünü vardı çocuk malatyalı ama urfalı biriyle evlendi düğüne gittik dün kafam dağıldı baya karneydi misafirdi düğündü derken
şimdi yeni ay yeni umut elbet gelecek bebeğim annesine biz onu bu kdr isterken o bizi istememezlik etmeyecek biliyorum

ama şöyle bi durumum var ya bnm yrn adetimin 3.günü aslında dra gitmem lazım ama biz haftaya cmt malatyaya gidicez tekrar klomene başlarsam tedavi burda yarım kalacak orda başka bi dra durumu anlatıp orda devam ettirsem olurmuki bu konuda kafam karışık biraz
bide cuma günü dra gittiğimizde drun annesi rahatsızmış il dışındaymış geldimi bilmiyorum yrn arayıp sorucam bi ara bu ay doğal yoluna nıraksam dedim ama ztn ramazan geliyo bidahaki aya da olmazsa ramazanda drada gidemem o ay kendiliğine bırakırım dedim ne diyosunuz kızlar bu konuda???

canımcım şimdi sen malatyaya gidince doktor takibinedevam etsen, dr sana hep ilişki günü verecek, misafirlikteyken bu hususta zorlanmayacak mısın.. nasıl olur ne yaparım diye düşünürken stresin daha da artacak.. o zaman ne anladık biz bu işten dimi yani...
benim fikrimi sorarsan ben bırak derim, güzel mevlam kulunu zorda bırakmaz, hayırlıysa bu ay verir, değilsede uygun vakti bekleriz..
bizimde memlekete gitme durumumuz var, ben bu ay zaten takip yaptırmıyorum, sende boşver gız bacım.. tatillerimizde stresten arınıp bomba gibi gelelim e mi..

bu arada yumurta geliştirici dopinglerimize devam... incir çörek otu bal tarçın, arı sütü bal polen, keçi boynuzu, antep fıstığı, kabak çekirdeği,aklına gelen herşeyyy delikafadulden

canım madem malatyaya gidicen kafanın dağılması için çok büyük fırsat ben bu ay bırak derim. orda doktora gittindi gitmedindi memnun kalırsın kalmazsın bide bu stresleri yükleme kendine. bence aklından çıkarmak için süper fırsat
gıymatlım gerçekten çok çabuk geçti bu ay gün saymayınca hiç aklıma gelmedi ne ilişki anında ne de yumurtlama zamanlarında. bir senedir belki ilk defa bu kadar rahatım olsa da olmasa da bu ruh halinden kurtulduğum için mutluyum.
gultuncum benimde bu ay gene adet belirtilerim. sadece çok akıntım var mesela geçen ay kupkuruydum adet oldum. şimdi hep ıslak ama gene adet olabilirim o yüzden hiç belli olmuyo canım bazısının hiç bi değişiklik yokken adet olcak diye beklerken geliyo bebişi.inşallah seninde öyledir
aysenik sen nerdesin geçti dimi günün nolduu

chablis senin adına seviniyorum canım.. ayın kaçını bekliyoruz arkadaşım yaz bakalım hele kaydirigubbakcemile4

evet aysenik ten ses yok, bende merak ediyorum nerdesin aysenikkk sonuç ne olduu

günaydın kıslar
benim adet hala gelmedi akşama kadar bekleyip eve gidince yapıcam testi kist olmasındanda korkuorum klomen kistte yapmış olabilir ilk defa kullandım çünkü inşallah bebişimiz gelmiştir hayırlısı olsun biz onu çok istioruz ama bebiş bizi ne zaman isteyecek bekliyeceğiz

İncir kürü uygulayan arkadaşlar yardım lütfen, ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız, her sitede farklı şeyler yazılmış. Taze taze her öğün mü yapılacak yoksa günde 1 kez yaptığımızı 2-3 öğün için mi tüketecegiz. Gıymatlım sanırım sen yapıyorsun değilmi tatlım ?

kızlar merhaba haftasonu giremedim ben adet olmadım daha 22 haziran olmam gereken tarih belirtiler cumadan beri var ama daha gelmedi hafta sonu istanbulaydım ve yoğun geçti hiç doğru dürüst oturamadım hep otobüslerde felan geçti 2 günüm ayaklarım çpk işiti ve hala geçmedi ne yapacağım hiç böyle olmamıştı bilgisi olan varsa lütfen cevapppp

kızlar merhaba haftasonu giremedim ben adet olmadım daha 22 haziran olmam gereken tarih belirtiler cumadan beri var ama daha gelmedi hafta sonu istanbulaydım ve yoğun geçti hiç doğru dürüst oturamadım hep otobüslerde felan geçti 2 günüm ayaklarım çpk işiti ve hala geçmedi ne yapacağım hiç böyle olmamıştı bilgisi olan varsa lütfen cevapppp

Canım ayaklarını tuzlu suda beklet, çok rahatlatıyor,, Adetlerin düzenlimi canım ?

Back