• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende iyiyim arkadaşım... evet bugün aklım daha rahat hamdolsun... bu ay biraz uzaklaşalım bakalım bu karışık düşüncelerden.. değil mi... vitaminlere devam ediyorum tabi :)

senin kaç günün kaldı

inan günlere bile bakmıyorum, hastalanınca anlamını yitirdi.. ayın 10 una kadar sürekli gün hesabı yapmıştım

Gıymatlım geçmisi okudum da canım gerçekten dr un doğru söylemiş , stres yapma boşuna Mevlam doğru zamanı biliyor, mutlaka Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak:Saruboceq:

Gıymatlım geçmisi okudum da canım gerçekten dr un doğru söylemiş , stres yapma boşuna Mevlam doğru zamanı biliyor, mutlaka Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak:Saruboceq:

sağol arkadaşım.. mevlam hayırlı vakitte hayırlı evlat versin hepimize inşaAllah :Saruboceq:

gıymatlım gün sayma bu ay bak o zaman ne çabuk geçiveriyo günler canınız istedikçe ilişkiye girin mecbur hissetmeyin kendinizi
ya ben sabah akhvelerine gelemiyorum artıkkk:gitme:

mrb gıymatlım nasılsın..

mrb arkadaşım iyiyim hamdolsun fakat uyku düzenim altüst olmuş durumda.. ve daha uyumadım şu an saat 02.37. neyi bekliyorum bilmiyorum
sen nasılsın bugün son günün değil mi, çok heyecanlıyım senin gibi.. hadi seninkine sevinelim ilk önce gız bacım :lepi:

gıymatlım gün sayma bu ay bak o zaman ne çabuk geçiveriyo günler canınız istedikçe ilişkiye girin mecbur hissetmeyin kendinizi
ya ben sabah akhvelerine gelemiyorum artıkkk:gitme:

evet çok haklısın.. gerçi sayılı gün çabuk geçer derler ama bu iş için hiç geçerli değil o söz malesef........
sabah kahvelerine gelemiyorsun evet.. bi kaç gündür durgunluk var . aslında bir araya gelip günlük motivasyonumuzu yükseltsek çok güzel olacak..

senin iş hayatın nasıl gidiyor anlat bakalım.. biraz detaylardan bahset ki hayalimizde canlandıralım yerimseniben

günaydın kızlar birkin bi değişiklik varmı canım inş.hamişsindir arkandanda ben gelirim herkese hayırlı kandiller olsun inşallah bu mübarek günde allah hepimizin gönlüne göre versin rabbim...

günaydın cnm henüz kırmızlar yok ortada ben bu akşam giderim dra demiştim ama kan testi yapılcaksa sabah gitmem lazım lab.açık olması için oyüzden yrn gidicem bugunde kırmızılar gelmezse inş

o kdr çok istiyorumki burdan güzel haberler verebilmeyi allahım inşş inşş

kızlar hepinizin kandilini tebrik ediyorum.. Mevla ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul buyursun ....... :Saruboceq:

bsbirkin aysenik gultun chabliss ilk hamilelerimiz siz olursunuz inşaAllah.. bizlerde peşlerinizden gelirizzz :lepi:

kızlar kandiliniz mübarek olsun. benim iş iyi gıymatlım özel sektörden sonra memurluk çok tatlı geldi valla çalışma saatleri rahat iş ortamı rahat iş yükü az valla şimdilik çok iyi hergün 6.10 da evdeyim hayal gibiydi bana bunlar :)) darısı her isteyenin başına..
bu arada benimde 4 -5 günüm kaldı ama hiç hamile gibi hissetmyiorum kendimi birkinin haberini bekliorum ben de

Back